fbpx
maandag, 13 februari 2023 19:23

10 Tips voor een geweldige Valentijnsdag

Valentijnsdag staat weer voor de deur, de kans om jouw (toekomstige) geliefde eens goed in het zonnetje te zetten! Maar hoe pak je dit aan? Pak jij uit dit jaar, of wordt het toch weer dat jaarlijkse bezoekje aan de bloemist voor een bos bloemen? Wij hebben 10 tips voor jou verzameld voor een onvergetelijke Valentijnsdag, uiteenlopend van eenvoudig tot groots, van goedkoop tot duur, van actief tot lui, kortom: voor ieder wat wils!

Tip 1: Neem een dag vrij!

Écht iets ondernemen op Valentijnsdag begint met een vrije dag. Ga dus samen met jouw geliefde voor een lege agenda op 14 februari en vul hem in zoals jullie zelf willen!

Tip 2: Wees culinair, duik de keuken in!

Daar waar restaurants uitpuilen en vaak werken met vaste menu’s voor Valentijnsdag, kunnen jij en je Valentijn jullie onderscheiden door samen een hoogstaand diner op tafel te zetten. Kies samen de lekkerste recepten uit, ga de stad in voor ingrediënten en duik vervolgens samen de keuken in. Niet duur en bovendien vaak minstens net zo lekker als in een restaurant!

Tip 3: Be creative!

Dat Valentijnsdag duur moet zijn met luxe geschenken, dozen chocolade en zeldzame wijnen is niet meer van deze tijd! Laat je creativiteit gaan en maak zelf iets voor jouw geliefde. Maak bijvoorbeeld een kalender, speciaal voor jouw Valentijn, versierd met mooie foto’s en weetjes van jullie twee. Vergeet niet om meteen jullie belangrijkste data op de kalender te zetten!

Tip 4: Pen en papier

Old-school, maar daarom niet minder doeltreffend! Kruip in de pen in en laat jouw Valentijn weten hoe jij, jullie tijd samen tot nu toe meegemaakt hebt en hoe jij je daarbij voelt. Het hoeft absoluut niet lang te zijn, jouw gedachten bij de eerste kennismaking en een leuke herinnering, is al voldoende om menig vrouwenhart te laten smelten!

Tip 5: Eén met de natuur

Wanneer jij je geliefde eens extra leuk wilt verrassen, zoek je in eerste instantie een bijzondere plek om te verblijven. Een stad bezoeken is leuk, maar de natuur spreekt veel meer tot de verbeelding wanneer je echt met zijn tweetjes wilt zijn. In alle rust van elkaar genieten, zonder enige drukte om je heen. Natuurgebieden vind je over de hele wereld. Ook in Nederland zijn er tal van mooie plekken in de natuur. Een huisje in het bos of op het strand, een oude plaggenhut of een yurt op een eiland? Overnachten in een kasteel in de bossen, of op een boot bij het water, kies voor een onvergetelijke overnachting in de natuur.

Tip 6: Music is love

Zijn jij en je Valentijn echte muziekliefhebbers? Ook dan biedt Valentijnsdag tal van mogelijkheden! Een concert bezoeken of samen met een lekker drankje je favoriete concert op tv bekijken. Maak voor je Valentijn een playlist met al jullie favoriete nummers en ga er samen lekker voor zitten!

Tip 7: Zet het op een lopen

Is een luie Valentijnsdag niet jullie ding, maar hoeft een survivalparcours nu ook weer niet, dan is een romantische wandeling echt iets voor jullie! Stippel samen een mooie wandeltocht uit met een lengte die bij jullie past.

Tip 8: Lazy Valentine’s day

Voor de stelletjes die het liefst even helemaal niks doen met Valentijnsdag: de Staycation! De enige regel: Kom het huis niet uit. Dorstig? Maak een heerlijk drankje voor jou en je Valentijn! Trek gekregen? Bestel eten bij jullie favoriete restaurant! Vandaag even geen huishoudelijke verplichtingen, gewoon even niks! Filmpje aan en chillen maar.

Tip 9: Hollandser wordt het niet...

Bindt de schaatsen onder en ga samen met jouw Valentijn het ijs op. Zoek een kunstijs- of natuurijsbaan in de buurt op en het genieten kan beginnen. Beiden geen schaatservaring? Geen probleem, des te groter de kans op hilariteit! Schaatsen is niet alleen romantisch, het is ook ontzettend gezond! Train je spieren en uithoudingsvermogen terwijl jullie plezier hebben op het Hollandse ijs!

Tip 10: Geen Valentijn, en nu?

Ok, het lijkt misschien een drama dat je alleen bent op Valentijnsdag. Maar dat is het niet, hoe erg bevriende stelletjes het je ook aanpraten. Een eenzame Valentijnsdag is bovendien prima te voorkomen! Hoe? Valentijnsdag is een ideale dag om contact te leggen. Iedereen die een relatie heeft is druk met onze tips hierboven ?.

Wellicht dat je met iemand een keer hebt gedate of telefoonnummers hebt uitgewisseld, maar het is er nog niet van gekomen om af te spreken. Pak nu je kans! Als je weet dat iemand  single is, kun je best een berichtje sturen: "Kopje koffie doen?" een paar dagen (kort) voor Valentijnsdag. Voor je het weet, ben jij voorzien van een Valentijn! 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.