donderdag, 04 mei 2017 12:30

55+ singles op zoek naar een nieuwe liefde

Het zoeken naar een nieuwe liefde kent geen leeftijd. Hoe mooi kan het zijn als je wat ouder of gebrekkiger wordt en je toch je zelfstandigheid kan behouden? Dat kan als je samen bent. Samen sta je sterker en help je elkaar waar nodig.

Of je nu 60+, 55+ of 70+ bent, je bent als single nooit te oud om een nieuwe liefde te zoeken. Bij het ouder worden wordt de kans steeds groter dat je geliefde man of vrouw komt te overlijden. En wat doe je dan? Alleen blijven? Of kies je, na de verwerking van je verlies, voor een nieuwe partner? Opnieuw verliefd worden kan op elke leeftijd. Dat zien wij als matchmakers van 60PlusRelatie zo voor onze ogen gebeuren.

Het voordeel van samen oud worden is dat je je aan elkaar optrekt en daardoor fitter blijft. En wordt je toch slechter ter been dan kan de ander voor je zorgen en kan je langer in je vertrouwde omgeving blijven. Een groot voordeel om samen oud te worden is ook dat je je kinderen of andere familie niet hoeft te belasten met mantelzorg.

Het vinden van een nieuwe partner gaat vaak niet vanzelf. Je komt die man of vrouw niet zomaar op straat tegen en je bent de leeftijd voorbij om naar de kroeg te gaan. Ben je al minder sterk of slechter ter been dan heb je niet de energie en de zin om te daten. Juist als je nog gezond en fit bent moet je actie ondernemen. Niets gaat vanzelf en ben je gepensioneerd dan kun je makkelijker tijd vrijmaken voor je zoektocht.

Datingsites voor 55 plussers

Op deze sites ga je zelf op zoek naar een partner. Je schrijft in, maakt een beschrijving van jezelf en plaatst een foto. Daarna kun je zelf profielen bekijken van andere single en kun je contact leggen. Anderen kunnen ook met jou contact leggen. Houd er rekening mee dat er geen controle is op juistheid van de profielen.

Relatiebemiddeling voor 55 plussers

Heb je geen vertrouwen in een datingsite en is privacy heel belangrijk voor je? Kies dan voor de persoonlijke benadering van een relatiebemiddelingsbureau. Een consulent komt bij je thuis voor een uitgebreid kennis- en intakegesprek. Heel persoonlijk en vertrouwd. En de privacy staat op nummer één! 

Ja ik wil een partner

 
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.


Invalid Input
 

 

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer