woensdag, 21 december 2016 09:48

Alleen met kerst of samen het nieuwe jaar in

Wanneer de dagen korter worden, de feestdagen steeds dichterbij komen, dan kan het gevoel van ‘alleen zijn’ je ineens overvallen. Op andere dagen van het jaar valt het wel mee. Maar zo tegen kerst… dan mis je ineens wél die arm om je heen, het samen voor de buis op de bank zitten, cadeautjes kopen en krijgen van degene die je lief is.

Geen eenzame kerst voor singles dit jaar!

Veel singles voelen zich extra eenzaam op en rondom de kerstdagen. En dat is ook niet zo gek. De decembermaand staat in het teken van gezellig samenzijn, mooie cadeautjes, sfeerverlichting en samen voor de openhaard met een lekker glaasje wijn en dito hapjes. Zeker als je had gehoopt dit jaar ook glimmend van geluk je nieuwe partner te kunnen showen.

En dan…

Jij staat aan het roer van je eigen leven, ook in de decembermaand waarin je soms twijfelt over de keuzes die je het afgelopen jaar of jaren hebt gemaakt. Eén ding is zeker, wat achter je ligt kan je niet veranderen, alleen wat er voor je ligt. Maak er een paar fijne dagen van, tel je zegeningen van het afgelopen jaar en richt je blik op de toekomst. Als je besluit om niet langer alleen door het leven te willen gaan neem het heft in eigen handen en schrijf je in bij 60PlusRelatie. Wij wensen je fijne feestdagen!

Bron: 60PlusRelatie.nl

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer