woensdag, 13 september 2017 11:22

Als de dagen korter worden...

Nu de zomervakantie voorbij is en de dagen korter worden, kom je weer in een ander levensritme terecht. Het wordt later licht en vroeger donker. Voor we het weten staat kerstmis weer voor de deur. Tijd voor nieuwe initiatieven? Want alleen is maar alleen.

Meer actie op datingsites

In de maanden september, oktober, november en december is er veel meer actie op datingsites. Veel singles schrijven zich, tegen betaling in, bij datingsites zoals Parship, Relatieplanet, Lexa, 50 Plus Match of een gratis datingsite. De verwachtingen zijn hoog gespannen, maar het resultaat valt vaak tegen, want hoe vind je een levenspartner bij een datingsite met soms wel 80.000 ingeschrevenen? Het is voor velen zoeken naar een spelt in een hooiberg. Zeker bij de gratis datingsites is de “slagingskans” voor singles van 60+ relatief laag.

Relatiebemiddeling voor 60 en 70 plussers

Als je een alleenstaande 60 of 70 plusser bent, serieus verlangt naar een gelijkgestemde levenspartner en je kansen wilt vergoten, is het in de meeste gevallen heel effectief om je in te schrijven bij een bureau welke gespecialiseerd is in relatiebemiddeling. Maar dan wel een bureau gespecialiseerd in relatiebemiddeling voor 60 en 70 plussers.

60PlusRelatie, voor singles vanaf 60 jaar

60PlusRelatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland voor singles vanaf 60 jaar. We zijn gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling voor alleenstaanden van 60 tot 80 jaar, we hebben een landelijk netwerk consulenten die professioneel en betrokken zijn. Iedereen die zich bij ons inschrijft, krijgt een persoonlijke consulent en samen met het hoge aantal ingeschrevenen, leidt dat vaak tot een “match”. Omdat onze consulenten zich echt verdiepen in de “wensen” van de relatiezoekenden, is de kans veel groter op een positief resultaat.

Als je de kosten van relatiebemiddeling afzet tegen de kosten van deelname aan een datingsite, zou je wel eens aangenaam verrast kunnen worden. Zeker voor 60 en 70 plus singles, kunnen we wat betekenen. Nieuwsgierig geworden en geen zin om met kerstmis 2017 alleen te zijn? Kom dan nu in actie. 60PlusRelatie gaat ook voor jou met hart en ziel aan de slag. Neem nu contact met ons op!

 

Meer in deze categorie: « Alleen met de Paasdagen?
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer