woensdag, 30 januari 2019 11:31

Belgische madam Nele vindt agrarische Hans

Nele, werkzaam in de psychiatrie, zocht contact met matchmaker Josje en vertelde dat ze binnenkort met vervroegd pensioen ging en naar Nederland wil verhuizen. Ze heeft al een huisje gekocht in Zeeland; van een drukke baan in de stad naar het rustige platteland aan zee. Ze vroeg of ik voor haar wilde rondkijken naar een geschikte Nederlandse man. Een mooie relatie zou deze nieuwe fase van haar leven helemaal compleet maken.

Met die opdracht ging Josje aan de slag

Nele heeft een aantal leuke dates gehad maar telkens miste de klik van de ene of de andere kant. Er kwam verandering in toen Josje haar voorstelde aan Hans, een man met een totaal verschillende achtergrond. Toch klikte het gelijk tussen hen en al snel gingen ze er voor.

Hans is een agrarisch ondernemer, inmiddels probeert hij het wat rustiger aan te doen. Hij woont mooi, buiten het dorp met zijn kat en een toompje kippen. Hans is nog niet zo lang alleen, maar hij is geen man om alleen door het leven te gaan en wilde zo snel mogelijk weer een lief maatje om zich heen. Juist dat heeft hij nu in Nele gevonden.

Wat hebben ze gemeen dat het zo klikt?

Nele zegt: “Het was een soort van thuiskomen en hij heeft zoveel humor”. Hij had een prachtige bos bloemen bij zich en de manier waarop hij die aan haar gaf tijdens de 1e date heeft veel indruk gemaakt. Ze zijn naar elkaar toe niet oordelend, ondanks hun verschillen in achtergrond en geloof. Ze nemen elkaar zoals ze zijn.

Hans zegt: “Van alle meningen over van alles en nog wat, hebben we wel 80% gemeen en dat is zo bijzonder”. Beiden maken ze het graag gezellig in huis en ze houden van lekker eten, van dieren en van rondtoeren met de oldtimer.

En over Josje, de matchmaker? “Josje heeft het goed gedaan! Zonder haar hadden wij elkaar nooit ontmoet”. Soms als ze weer eens aan het geinen zijn roepen ze “Josje, help!!

Hoe gaaf is dat? Daar doe je het allemaal voor als matchmaker.

Josje van Prooijen

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer