fbpx
woensdag, 05 mei 2021 10:56

Dating of serieuze relatiebemiddeling?

Het is best verwarrend: Je ziet aan de lopende band reclames van datingsites en een enkele keer van relatiebemiddeling. Het verschil is enorm groot en veel mensen hebben moeite om het onderscheid te zien.

Datingsites zijn erg toegankelijk:

  • je hebt zelf het heft in handen;
  • je hebt het maar voor het uitkiezen;
  • het is over het algemeen zonder enig ‘commitment’;

Er bestaan zelfs datingsites voor als je al een relatie hebt of getrouwd bent, om een tweede liefde of avontuurtje via een datingsite tegen te komen. Als dat is wat je zoekt en wilt, hoef je niet verder te lezen, daar houden wij ons bij 60PlusRelatie zeker niet mee bezig!

Als je na een relatie weer alleen bent en op zoek naar iemand, die daadwerkelijk weer iets betekent in je leven, dan zijn wij er wel voor je!

Al onze matchmakers hebben het talent om de juiste singles op elkaars pad te brengen. Dat is namelijk waar wij, als 60Plusrelatie, in gespecialiseerd zijn!

Om te beginnen kennen wij iedereen persoonlijk. Wij komen bij je thuis om kennis te maken en als je wilt voor een uitgebreide intake. Hierin krijgen we een goede indruk van wie je bent en wie je zoekt.

Relatiebemiddeling is prijzig

Tarieven… het blijft een ding. Dagelijks voeren we hier gesprekken over. De één zegt “het valt mee” en de ander zegt “dat heb ik er niet voor over”. 

Wij stellen dan de vraag: "Wat is een nieuwe partner jou waard?". Het gaat om je toekomst, je nieuwe partner, samen gelukkig worden, iemand vinden op een veilige manier!

De inschrijfkosten zijn eenmalig €175,- en het standaard pakket is €79,- per maand. Daarvoor krijg je persoonlijke begeleiding van een eigen matchmaker, die de juiste partner op je pad brengt.

Het enige wat jij hoeft te doen is, je zelf leuk aan te kleden, een lekker luchtje op te spuiten en met een goed humeur te gaan voor die leuke ontmoeting!

Relatiebemiddeling is niks voor mij. Ik moet toch zelf in staat zijn mijn partner te vinden?

Even voor de duidelijkheid: Waarom zou je tijd verspillen met chatten, telkens opnieuw uitvinden wie de ander is en dan tot de conclusie komen dat het weer niet serieus is.

Wij worden ingeschakeld door singles die hun leven goed op orde hebben, ongebonden zijn en vooral serieus op zoek naar een relatie en geen zin (meer) hebben om veel tijd te stoppen in contacten die tot niks leiden.

Dat ene puzzelstukje dat ontbreekt… zoeken wij voor je!

We hebben allemaal wel klappen gehad in het leven waar we behoorlijk door ‘van de leg’ zijn geraakt. Is het dan nu onderhand geen tijd om er weer iets moois van te maken?

Er kan weer een mooie tijd voor je aanbreken, waarin je nog heerlijk kunt genieten, samen met iemand die het leven weer de moeite waard maakt.

Geef jezelf een nieuwe kans!

Samen is alles zoveel leuker!

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.