woensdag, 21 februari 2018 10:17

De lente komt er aan, tijd voor een nieuwe relatie?

De lente komt in snel tempo dichterbij. Planten die gaan bloeien, vogels die een nestje gaan bouwen en mensen die vrolijker worden. De donkere dagen van de winter zijn voorbij. Lentekriebels komen en gaan. De lente geeft nieuwe levenskracht en energie.

Tijd voor de planning van uitjes, een single vakantie en misschien zelfs een nieuwe relatie?

Je bent eerder verliefd in de lente

Lentekriebels zijn het gevolg van een verandering in de hormonen. Het zonlicht in de lente zorgt bij mens en dier voor de aanmaak van de belangrijke vitamine D en deze zorgt weer voor de aanmaak van hormonen zoals dopamine, serotonine en melatonine. Deze hormonen zorgen ervoor dat je eerder verliefd raakt en een grotere behoefte hebt aan een partner. Je lichaam kriebelt, misschien wel de juiste periode om actiever op zoek te gaan naar een vriend of vriendin.

Flirten en daten

In de lente hebben mensen eerder de neiging om te flirten. Singles worden ook op de datingsites actiever. Kijk ook eens naar deze datingtips. Op de een of andere manier staan mensen in de lente meer open voor anderen. Je voelt je in de lente meestal positiever en vrolijker. Dat is wat de lente met je doet.

Serieus op zoek gaan naar een nieuwe relatie

De lente is ook een mooie periode om werk te maken van een nieuwe relatie. Want niet alleen jij staat meer open voor nieuwe contacten, ook andere vrijgezellen.

De professionele consulenten van 60PlusRelatie zijn je graag van dienst. Kom nu in actie en geef een positieve wending aan de lentekriebels.

 

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer