fbpx
woensdag, 11 januari 2017 11:46

Een nieuw jaar met nieuwe kansen voor singles!

De maand januari staat altijd in het teken van “De Goede Voornemens”. Zo zijn stoppen met roken, afvallen en sparen vaakgenoemde doelen. Bij de singles onder ons is de kans groot dat je daar nog één aan kunt toevoegen, namelijk: het krijgen van een leuke vriend of vriendin. Tijdens de feestdagen gaan er toch wel veel hartjes sneller kloppen.

Misschien heeft dat te maken met de bekende presentator en zijn enorme, romantische touringcar op kerstavond. Of toch met de verliefde broer die met zijn nieuwe vlam aan het kerstdiner zit. In ieder geval staat een nieuw jaar voor nieuwe kansen en ook singles gaan er in het nieuwe jaar weer helemaal voor!

Als we kijken naar hoeveel alleenstaanden daadwerkelijk een relatie aan willen gaan in het nieuwe jaar, dan spreken we van een hele grote meerderheid. Een bekende datingsite heeft een groot ‘New Years Resolutions’-onderzoek gehouden. Daar kwamen een paar opmerkelijke feiten naar voren.

Zo’n 70% geeft aan heel graag een partner te willen in het nieuwe jaar. Dit willen sommige singles zo graag, dat ze bereid zijn een heleboel hiervoor op te geven. Dan hebben we het niet over huisdieren weg doen of vaker schoonmaken. Nee, sommige vrijgezellen hebben daar andere ideeën over.

  • Zo geeft 32% aan er een half jaar geen chocolade voor te willen eten.
  • Zo’n 22% wil social media helemaal in de ban doen: als ze maar die ene leuke partner vinden.
  • Ook een avondje in de kroeg met een aantal vrienden zou worden overgeslagen door 20% van de vrijgezellen als ze daar een leuke vriend of vriendin aan over zouden houden.

Singles hebben er tegenwoordig heel veel voor over om een leuke man of vrouw aan de haak te slaan. Wat toch wel het meest opmerkelijke feit is uit het onderzoek, is dat sommige singles om vier uur ’s nachts een half jaar lang elk weekend willen opstaan, als ze daarmee een partner zouden krijgen. Helaas werkt het niet op die manier en zullen de singles onder ons toch weer stappen moet ondernemen op dit gebied. Hoe ontmoet je anders de ware?

Je kan ook het voornemen hebben om in 2017 eens goed te investeren in jezelf!

Wil je dolgraag een relatie met iemand, maar vind je de nieuwe partner niet via de wegen die je al zolang geprobeerd hebt? Schakel dan in het nieuwe jaar, een matchmaker in van een erkend relatiebemiddelingsbureau! Laat het over aan een deskundige om de ware voor je te vinden. En misschien zit je dan inderdaad de volgende feestdagen samen hand en hand onder de kerstboom. En dan kan je “samen” met je partner nadenken over een volgend goed voornemen!!

Bron: datingsitekiezen.nl

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.