woensdag, 22 april 2020 11:04

Een nieuwe partner vinden tijdens de crisis

Het coronavirus heeft het maatschappelijk en sociaal leven voor een groot deel ontwricht. Veel mensen zitten noodgedwongen thuis en blijven ook de weekenden thuis. Dit om besmetting met het coronavirus tot een minimum te beperken. Voor alleenstaanden en ouderen kan het corinavirus helemaal grote gevolgen hebben en ligt eenzaamheid op de loer. Toch staan de mensen van 60PlusRelatie niet stil. Nu zijn er ook mogelijkheden om een partner te vinden. 

Een voorbeeld uit de praktijk

Via 60PlusRelatie hebben 2 singles elkaar in deze crisistijd gevonden. Ze zijn al langere tijd alleen en hebben grote behoefte aan een maatje. Eén van de consulenten van 60PlusRelatie heeft deze man en vrouw op basis van persoonlijkheidskenmerken, regio en behoeften ”aan elkaar gekoppeld”. Er is een duidelijke match. Het klopt allemaal.

Vlak voor de coronamaatregelen zijn ze door de consulent aan elkaar voorgesteld, hebben met elkaar gebeld en daarna voor het eerst samen videobellen. Dit gesprek was zo leuk dat ze vervolgens een afspraak hebben gemaakt om elkaar te zien. Ze zijn gaan wandelen, wel met 1,5 m afstand natuurlijk en hadden zelfs koffie in de thermoskan met wat lekkers meegenomen. 

Ze vonden elkaar leuk en spraken af dat ze 2 weken geen contact zouden hebben met andere mensen. Als ze dan geen klachten kregen, zouden ze weer afspreken voor een vervolg. En zo is het gebeurd. Ze zijn nu een mooie relatie aan het opbouwen en gaan samen het avontuur aan.

Een mooi bewijs dat een partner vinden in deze tijd zeker mogelijk is.

Wil jij ook weer een partner?

Als jij een alleenstaande 60, 70 of 80 plusser bent en behoefte hebt aan een fijne nieuwe relatie, een maatje, een partner, dan liggen er in deze periode kansen. Kijk naar het voorbeeld van deze mensen in dit verhaal.

Het inschrijven van singles gebeurt nog steeds maar anders dan anders. Het kan via videobellen met de consulent of via een huisbezoek volgens de richtlijnen van de RIVM. Ontmoetingen zijn wat moeilijker dan voorheen maar met bellen, whatsappen, mailen en video, kun je een hele mooie start maken. Langdurige eenzaamheid werkt voor de meeste mensen niet goed. Doorbreek dit en kom in actie. Jouw persoonlijke 60Plus consulent weet welke leuke man of vrouw bij je past.

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.


Invalid Input

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer