dinsdag, 19 maart 2019 08:00

Een nieuwe start, we kennen het als geen ander

Soms gebeuren er mooie dingen in het leven. Soms krijg je een tweede kans en neem je jezelf voor om het nóg beter te doen. Als relatiebemiddelingsbureau weten we dat maar al te goed!

40PlusRelatie overgenomen

Yvonne, Jos en IvoNu voegen we zelf de daad bij het woord. In 1999 volgde Yvonne van Dinten haar hart en maakte ze  van relatiebemiddeling haar werk. Haar bureau 40PlusRelatie werd uiteindelijk de grootste van Nederland en nu neemt haar zoon Ivo Holierhoek het stokje over. Dat doet hij samen met Jos van Prooijen. Ivo werkte al jaren op de achtergrond mee en Jos vertegenwoordigt ons al heel lang in Zuidwest Nederland. Dat doet ze vanuit haar standplaats Melissant, een dorpje op Goeree-Overflakkee en daar komt de dagelijkse leiding nu bij. Jos en Ivo kennen het bureau door en door en samen zorgen ze ervoor dat passie een kernwaarde blijft! Yvonne blijft als adviseur aan het bedrijf verbonden.

Uitbreiding met 60PlusRelatie

Ze zitten bovendien vol goede ideeën. Eén daarvan is de uitbreiding met 60PlusRelatie. In 20 jaar tijd is de markt veranderd en we merken dat 60 plussers steeds actiever worden. Het is een groep die extra aandacht verdient. En meer nog dan veertigers, willen 60 plussers een persoonlijke benadering.

Dat begint bij ons met een huisbezoek door één van onze consulenten. Ingrid, Jantine, Judith, Jan, Jeanette, Jorien, Jos en Diana maken daar tijd voor. Zoveel als nodig is en ieder in haar of zijn eigen regio. Met jouw eigen consulent heb je een vast aanspreekpunt bij 60PlusRelatie. Van het eerste telefoontje tot aan het feestje dat het gelukt is! Ze – of beter gezegd we – hebben allemaal levenservaring en zijn geïnteresseerd in jóuw verhaal. Met ons luisterend oor hoef je dat maar één keer te vertellen en natuurlijk horen we ook wat je tussen de regels door vertelt. Soms gaat het om geborgenheid of kleur in het leven en soms over dingen willen delen. We bouwen een vertrouwensband op en vinden de beste partner voor je. Omdat we zo zorgvuldig zijn, zijn we al 20 jaar succesvol!

60 plus een nieuw avontuur

Als bij jou de tijd komt dat je niet meer dag en nacht hoeft te werken en ook eens samen wilt reizen, als je wilt lachen omdat je allebei weet wie Catherine Deneuve is en Henri Fonda, als je samen herinneringen wilt ophalen tijdens A Whiter Shade of Pale van Procol Harum, waag dan eens een gokje en vraag om een vrijblijvend gesprek. Bij 60PlusRelatie swipen we niet op mobieltjes zoals de kinderen dat doen. We nemen je serieus, want een tweede kans komt geen derde keer.

60PlusRelatie is de beste keuze voor een nieuwe relatie. Soms gebeuren er mooie dingen in het leven en 60PlusRelatie helpt je daarbij. De lente komt eraan, de natuur ontpopt zich en nodigt je uit om naar buiten te gaan. Bel ons maar, of stuur een mail. Je bent van harte welkom!

60PlusRelatie in één keer goed, want een tweede kans komt geen derde keer.

Meer in deze categorie: Januari, een nieuwe start voor jou »
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer