woensdag, 28 december 2016 14:57

Januari, een nieuwe start voor jou

December is weer achter de rug. Het is altijd een bijzondere maand voor singles. Hoe breng je de tijd door en vooral met wie? Wie nodig jij uit om de feestdagen op een fijne, warme manier door te brengen of door wie word je juist uitgenodigd? Vaak voelt het als passen en meten omdat je geen vijfde wiel aan de wagen wilt zijn. Net zoals in de zorg heb je soms het gevoel dat je wisseldiensten moet draaien met Kerst en Oud en Nieuw. Maar het is geen werk; het is je privéleven en daar wringt het.

Samen herinneringen maken

Toegegeven, alleen zijn is soms best handig. Je kunt immers doen wat je zelf wilt en hoeft geen toe- of instemming te hebben van de ander. Maar aan de andere kant, instemming impliceert gelijkwaardigheid van partners en vaak is dat juíst wat we missen. Het zit meer in de sfeer van bevestiging. Instemming wil je, net als een arm om je heen. Als je samen bent en “voor elkaar gemaakt”, ben je het meestal gewoon met elkaar eens. Je inspireert en stimuleert elkaar en je gaat er samen op uit. En soms geloof je het allebei wel en kies je er juist voor om lekker thuis te blijven en de liefde voor elkaar te voelen. Zo werkt het bij 40-plussers én bij 70-plussers; leeftijd maakt niet uit.

Thuis, wat is dat eigenlijk? Is het een huis met een mooie inrichting en fijne buren misschien of is het meer? Voor ons is “thuis” ook de plek waar je samen herinneringen maakt om daar later op terug te kijken. De eerste Kerst, de eerste verjaardag met z’n tweeën en het eerste echte verdriet samen incasseren. Je met elkaar verbonden voelen; iedereen wil dat.

Het begint bij 60PlusRelatie

Het zijn zaken die ons bezig houden als 60PlusRelatie, omdat we als geen ander willen weten wat jíj als mens voelt en beleeft. Alleen als wij ons écht in jou kunnen verplaatsen, intunen als het ware, kunnen we je dienen. En dat is veel meer dan je van dienst zijn. Het heeft te maken met persoonlijke betrokkenheid, met zorg om en ook met zorg ná. Het is het verschil tussen een datingsite en een Relatiebemiddelingsbureau Plus.

Juist omdat we ons inleven, weten we dat het heerlijk kan zijn dat de decembermaand voorbij is. Laat de lange januarimaand het begin zijn van een nieuwe fase in je leven. Maak hem leuk en kijk met een frisse, hoopvolle blik naar de toekomst. Het mag, want ook jij wordt gezien!

Zeker door ons. Ook 60PlusRelatie heeft een website, maar bij ons wordt er niet naar links of rechts geswiped, op zoek naar de volgende kandidaat. Via internet kom je in contact met ons en wij bemiddelen. Dat doen we al 15 jaar persoonlijk en betrokken, na een uitvoerige intake. Alleen als we onze singles écht goed kennen, is er een grote kans op succes. Een kans voor het leven.

60PlusRelatie, we doen het met liefde voor jou!

 

Ja, ik wil ook een nieuwe start maken

Vul vrijblijvend in en we nemen spoedig contact met je op.

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.


Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer