woensdag, 25 november 2020 15:02

Jeanette gaat voor liefde met een grote 'L'

EPE - Al acht jaar verandert Jeanette Kers mensen van 'alleen' naar 'samen'. Bang voor concurrentie van de nieuwe Facebook-datingservice is ze dan ook niet. "Er komt hier toch meer naar boven dan wanneer je alleen maar achter een scherm zit."

Jeanette Kers ziet in haar werk veel singles die al andere datingpogingen hebben gedaan. "Zoals Tinder, of datingsites. Die hebben toch het idee dat mensen daar minder serieus zijn." Bij haar komen relatiezoekenden die juist serieus zijn. Er is dan ook wel een drempel. "Er zit een mens, die je helpt bij het daten. Ik ben een professional en weet inmiddels wel iets van de mens en wat erachter zit. Achter wat ze soms vluchtig zeggen. Daar kan een systeem niet tegenop."

Op elk potje past een dekseltje, maar soms moet je wel geduld hebben. "Ze denken 'ik draai aan de knoppen' en dan springt er zo een aantal matches uit. Maar zo werkt het niet. Het kost wat tijd. Dat is niet in een tijd te vatten. Het is een proces waarin mensen moeten groeien, maar er is altijd hoop."

Kers maakte acht jaar geleden de draai naar een nieuw beroep. "Ik ben altijd geïnteresseerd in mensen en relaties. Ik dacht: daar moet ik iets in kunnen doen. En wat ik nog belangrijker vind is de liefde, met een grote 'L'. Omdat ik denk dat er best veel mis is in het liefdesleven van veel mensen. Vluchtig, snel. Snel weer door naar een nieuwe relatie. Ik denk dat het mooi is als je de liefde door kunt geven. Dat het mooi is als je samen bent."

Luister hier naar het gesprek met Jeanette:

Meer in deze categorie: « Samen op het terras, het kan weer!
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer