woensdag, 03 oktober 2018 13:58

Maatwerk door samenwerking

Investeren in elkaar

Wij investeren met z’n allen in een goede sfeer en samenwerking onderling. We blijven ons graag ontwikkelen en streven altijd naar de perfecte match voor de singles die bij ons ingeschreven staan.

De matchmakers uit o.a. Noord-Holland, Zuid-Holland, Midden Nederland en het Zuiden komen regelmatig bijeen voor het intensief uitwisselen van kennis en ervaring. En natuurlijk is het stiekem heel gezellig elkaar met regelmaat te spreken ;)

Grenzen verleggen

Tijdens deze match bijeenkomsten lukt het vaak om elkaar te versterken en te ondersteunen. Zo komen op een zorgvuldige manier goede matches tot stand, die soms echt grensverleggend zijn.

Om een paar voorbeelden te noemen; een man uit Noord-Holland die zijn aanvankelijke reserves over reisafstand overboord zette en zichzelf de kans gunt die ene leuke vrouw uit Zuid-Holland beter te leren kennen.

Of een vrouw uit Noord-Holland, die het fijn vindt om in contact te zijn gebracht met die ene stoere vent uit Zuid-Holland. Hij heeft de juiste humor en past echt goed bij haar.

Ook de enthousiaste man uit Zuid-Holland, die een dag op stap is geweest met een vrouw uit Noord-Holland en uitziet naar een volgende date.

De man uit het midden van het land, die dankzij onze inspanningen, volop geniet van het samenzijn met een vrouw uit Noord-Holland.

Contact met de matchmaker?

Kortom; alles wat je aandacht geeft groeit! Ook als het niet meteen slaagt, blijven wij maatwerk leveren. Wil jij ook onze volle aandacht? Schrijf je dan nu in en ontmoet de matchmakers die dit allemaal mogelijk maken!

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer