fbpx
woensdag, 06 juli 2022 14:15

Man zoekt vrouw, tips en meer…

Als je als man een leuke vrouw voor een relatie zoekt, hebben wij, als grootste relatiebureau voor mannen en vrouwen van 60 plus, een aantal tips voor je. Is de zoektocht naar een leuke vrouw als het zoeken naar een speld in een hooiberg? Bij 60PlusRelatie niet.

Nodig zijn; zelfkennis, een wensenlijst van jouw ideale vrouw en onze persoonlijke bemiddeling. Resultaat; die éne leuke vrouw.

Man zoekt vrouw, waar begin je?

Als je jezelf goed kent, weet je ook wat je in een vrouw hoopt te vinden. Als je als man een vrouw zoekt, wees dan reëel en ga op zoek naar een vrouw die echt bij jou en jouw leven past. Bijna alle mannen zoeken een leuk uitziende vrouw die lief en “good looking” is. Gelukkig word je met de tijd wijzer en weet je dat het innerlijk van iemand minstens zo belangrijk is als het uiterlijk. Indien je een vrouw zoekt, zoek dan iemand die past bij jou, qua levensfase en levensstijl. Een matchmaker stelt samen met jou een profiel op, waar jouw droomvrouw zoveel mogelijk aan voldoet.

3 tips voor een man die een vrouw zoekt voor een serieuze relatie

Tip 1

Begin pas aan een nieuwe relatie als je de vorige hebt verwerkt. Of als je de rouw om je overleden partner een plekje hebt kunnen geven. Onze ervaring is, dat je anders nooit helemaal open staat voor een nieuwe relatie.

Tip 2

Zorg goed voor jezelf. Zo gezond mogelijk leven is goed voor lichaam en geest. Je blijft volop in het leven staan en bent aantrekkelijk voor een nieuwe partner.

Tip 3

Heb je oudere kinderen en ga je via een relatiebureau op zoek naar een vrouw die bij je past, dan is het verstandig ze hierover te informeren. Als je een vrouw vindt, dan zijn ze er beter op voorbereid als je haar wilt voorstellen.

Hoe maak je, als man van 60 plus, de grootste kans een leuke vrouw voor een serieuze relatie te vinden?

Uit onze praktijk blijkt dat, juist voor 60 plus mannen, relatiebemiddeling de beste kansen biedt om binnen redelijke termijn een partner te vinden. De kans op succes is groot bij 60PlusRelatie.

De beste investering in jezelf? Relatiebemiddeling biedt het juiste rendement. Resultaten uit het verleden bieden geen 100% garantie, wel een reële kans op nieuwe liefde. Laat haar (en jezelf) niet langer wachten en neem nu de stap.

Laat 60PlusRelatie die éne leuke vrouw voor je vinden. Jij verdient haar!

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.