woensdag, 10 oktober 2018 10:31

Relatiebemiddeling is maatwerk

60PlusRelatie in het Vijftig + magazine oktober 2018

Wie op zoek is naar een duurzame relatie heeft vaak een bepaald type persoon voor ogen. De één zoekt bijvoorbeeld een hoog opgeleide partner die een actief leven leidt, slank is en aan sport doet, terwijl de ander een huiselijk type zoekt die van huisdieren en gezelligheid houdt. Zoveel mensen, zoveel wensen, dat geldt zeker voor de ideale levenspartner. Wij van 60PlusRelatie weten als geen ander dat relatiebemiddeling mensenwerk is en vooral maatwerk.

Waarom is een partnerprofiel belangrijk?

Zodra iemand zich als relatiezoekende inschrijft bij 60PlusRelatie wordt er samen met de matchmaker uit eigen regio een uitgebreid profiel gemaakt. Sommige vragen zijn heel duidelijk om een juiste match te vinden, zoals lengte, leeftijd, postuur, rokend of niet. Veel belangrijker zijn de karaktereigenschappen; zoals lief, betrouwbaar, sociaal en humoristisch. Door de juiste vragen te stellen weet de matchmaker wat jij echt belangrijk vindt. In het partnerprofiel wordt daardoor zoveel mogelijk vastgelegd. Dit alles en de eigen indruk van de matchmaker vormen de basis voor maatwerk in de zoektocht naar een levenspartner.

Het maatwerk van de matchmaker

Met alle informatie gaat de matchmaker actief voor jou op zoek. Jouw profiel wordt eerst met de “harde” partnerwensen vergeleken met andere profielen. Aan de hand van de eigen indrukken, intuïtie, mensenkennis en ervaring van de matchmaker wordt er daarna maatwerk geleverd. Door deze succesvolle aanpak hebben veel singles hun ideale partner bij 60PlusRelatie gevonden!

Neem nu een stap en laat je vrijblijvend bellen door de matchmaker uit jouw regio.

60PlusRelatie, hét grootste bureau voor singles van 60 tot 80 jaar in Nederland.

 

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer