fbpx
woensdag, 30 november 2022 14:44

Samenloop van Omstandigheden

December, een bijzondere maand ... Heel even doen we het wat rustiger aan en belanden we in een andere sfeer. In iedere stad of dorp staan er kerstbomen en hoor je mooie muziek. We kleden ons feestelijk en op internet, de radio en op televisie is er tijd voor rust en bezinning.

De één haalt de familiebanden aan en de ander zoekt juist zijn vrienden op om de dagen samen door te brengen en het gevoel van verbondenheid te delen. Het gaat om mensen waar we van houden natuurlijk. Maar stiekem denk je: het liefste… mijn liefste, ik hou van jou. Die éne liefde, waar je niet op bezoek gaat, maar met wie je jouw leven deelt. Een maatje door dik en dun, waar je je pad mee loopt. Letterlijk, de samenloop van omstandigheden.

Als jij dat herkent en dicht bij jezelf bent, is het misschien tijd om goede voornemens te maken en het geluk een handje te helpen. Dan kun je in het nieuwe jaar samen met je Liefde – wat een mooie naam is dat – de hoogtepunten delen en diepgang vinden. Verjaardagen víer je dan, vakanties belééf je en zelfs de gewone, dagelijkse dingen krijgen een gouden randje! Precies zoals het leven bedoeld is.

Je hebt vast en zeker moeite gedaan om de ware te vinden, maar om de één of andere reden lukte het gewoon nog niet. Daarom is het goed dat je onze site bezoekt. Het is de eerste stap op weg naar geluk en misschien moeten we elkaar nog wat beter leren kennen. Wij hebben matchmakers in het hele land met véél ervaring. Natuurlijk helpt het dat we het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en België zijn, met véél singles in ons bestand en door onze professionele werkwijze, lukt het ons steeds weer om succesvol te matchen.

Geef je goede voornemens inhoud en laat ons je helpen aan een nieuwe nummer 1. Evergreens als “Mag ik dan bij jou” en “Stairway to Heaven” klinken daarna als muziek in je oren, net als “Happy New Year”.

Het hele team van 40PlusRelatie wenst het je van harte toe!

Ja, ik wil een nieuwe "number one"!

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

 

60PlusRelatie, we matchen met liefde voor jou.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.