woensdag, 27 maart 2019 09:29

Verliefd, verloofd, getrouwd

Als je 60 jaar of ouder bent, heb je het waarschijnlijk allemaal al eens meegemaakt; verliefd, verloofd, getrouwd en weer gescheiden. Sommige van ons zijn zelfs 2 of 3 keer getrouwd geweest of hebben meermalen langdurig samengewoond. Relaties kunnen soms op een pijnlijke manier eindigen of soms door het overlijden van je partner. Gelukkig is er altijd hoop en ben je nooit te oud om een nieuwe relatie te beginnen. Vooral niet als je 60, 65, 70 of 75 plus bent en je nog heel wat jaren voor je hebt.

60PlusRelatie is er voor alle alleenstaanden van 60 jaar of ouder, die nog een keer echt verliefd willen worden. Alleen zijn heeft zo zijn voordelen maar samen oud worden, heeft dat ook. Dat je nooit te oud bent voor een nieuwe relatie, heeft het verleden wel bewezen. Wij hebben al vele mensen bij elkaar gebracht, zelfs mensen van 80 jaar en ouder die een levenspartner vinden. 60PlusRelatie helpt alleenstaanden vanaf 60 jaar een nieuwe levenspartner te vinden. Sta jij open voor een nieuwe relatie?

Sta jij open voor een nieuwe partner? Wat dan?

Als de lente er aan komt, de vogels hun mooiste liedjes zingen en de bomen en struiken weer groener worden, ontstaan er misschien bij jou ook weer kriebels in je buik. Je hebt zin in mensen om je heen en misschien wel een nieuwe levenspartner. Maar hoe vind je iemand die bij je past en hoe maak je contacten als je 60, 70 of wat ouder bent? Je inschrijven bij een senioren datingsite kan werken maar is omslachtig en misschien ook wel vermoeiend. Hoe weet je of iemand die je leuk vindt, vrijgezel is en bij je past? Het meest eenvoudige om een nieuwe levenspartner te vinden, is het inschakelen van een 60Plus relatiebureau. De succeskans is daar het grootst en de kans dat je met personen te maken krijgt, die misbruik willen maken van je, zo goed als uitgesloten. Professionele relatiebemiddeling kost wel wat, de slagingskans is heel hoog.

60PlusRelatie, jouw betrouwbare partner in relatiebemiddeling

Relatiebemiddeling is een prima manier om met iemand in contact te komend die bij je past en is een ideale manier als je al wat ouder bent. Er zijn echter maar weinig professionele relatiebureaus die gespecialiseerd zijn in de relatiebemiddeling met betrekking tot 60 plussers en senioren. Natuurlijk zijn er mannen of vrouwen te vinden die jou nog aantrekkelijk vinden, ook als je 70 bent en al lang van je pensioent geniet. De consulenten van 60PlusRelatie weten als geen ander wat het is om alleenstaande mensen van 60 tot 80 jaar bij elkaar te brengen. Of je nu een vrouw of man bent, er is ook iemand die jou zoekt. Wil je weten hoe het in de praktijk werkt? Jouw regio consulent informeert je graag verder.

2019 kan wel eens een heel mooi jaar worden

Natuurlijk, als je weer verliefd wordt, hoef je niet meteen te trouwen. Van elkaar houden en vooral samen genieten kan ook zonder dat boterbriefje. Een serieuze vriendschap plus, latrelatie of samenwonen? Jij bepaalt wat je wilt. Kom vandaag nog in actie en ontdek dat de wereld vol positieve verrassingen zit. Een nieuwe relatie geeft je nieuwe energie en verrijkt je leven.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer