De liefde was nog nooit zo dichtbij!
woensdag, 16 december 2020 14:55

Van Single naar Samen!

De juiste partner via 60PlusRelatie

RONDOM VOORSCHOTEN - dec 2020

In deze tijd van overwegend digitale contacten, is het een verademing dat een relatiebemiddelingsbureau, zoals 60PlusRelatie,nog contacten legt tussen kandidaten zoals zij dat zelf graag willen. Op een veilige respectvolle manier, met serieuze kandidaten en vooral met veel geduld om elkaar wat beter te leren kennen. Ingrid van Veen, werkzaam voor 40PlusRelatie en 60PlusRelatie in de regio Voorschoten, Wassenaar, DenHaag, Zoetermeer, Delft, Westland en de Bollenstreek. Zij verricht deze bemiddelingswerkzaamheden al meer dan zes jaar met nog steeds hetzelfde plezier als toen zij begon.“

Het matchen van mensen begint met heel goed luisteren. Onze kandidaten zijn zestig jaar en ouder en hebben veel meegemaakt en veel te vertellen. Ze hebben allemaal relatie-ervaringen gehad, zijn vaak plotseling alleen komen te staan en willen toch weer graag een partner/maatje. Ze zoeken vooral een betrouwbare, veilige manier om contact te leggen. In ons eerste gesprek leer ik iemand kennen. Wie ben je, wat zoek je, hoe gaat onze matchmaking in zijn werk en wat kost deze bemiddeling, ik ben daar heel transparant over”, vertelt Ingrid. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maakt zij een persoonsbeschrijving, die na goedkeuring en als sprake is van een match, wordt voorgelegd aan een potentiële kandidaat. Het contact wordt gelegd op een afgesproken tijdstip, via telefoon en alleen met bekendmaking van de voornamen. Dit waarborgt de privacy en het veilige gevoel waar elke kandidaat recht op heeft. “Als beide partijen elkaar willen ontmoeten is dat het beste op neutraal terrein”.

Op datingvlak is tegenwoordig wel het één en ander veranderd.

Hoe gaat het tegenwoordig?

Bij de 60plus doelgroep wordt er meer gekozen voor een Lat-relatie, maar er wordt vooral gekozen voor een serieus iemandom nog een mooie tijd mee te hebben! Het kost tijd om de juiste mensen op elkaars pad te brengen. Daarom spreken Ingrid en haar cliënten af om minimaal een jaar samen op te trekken. In dat jaar, is er veelvuldig contact met haar. Ze geeft ook tips om de roestige technieken weer wat te versoepelen. Een kleine bloemlezing uit haar tips: “Praat niet te veel over je ex-partner, ook niet alleen over jezelf, zie er verzorgd uit en stel vooral vragen. Een beetje spanning is niet erg, dat hebben we allemaal. Het tweede afspraakje is echt heel anders.”

En dan klikt het en hoor ik hoe ze het hebben gehad. Dat is voor mij ook altijd fijn om te horen. De ene keer groeit het uit naar een relatie maar het kan ook voorbij gaan en komt er een nieuw voorstel. Zij vindt het belangrijk om een terugkoppeling te krijgen van haar cliënten. “Het is wel zo dat je merkt dat hoe ouder de kandidaten zijn, hoe minder ze gefixeerd zijn op details, minder oordelen en elkaar meer in de waarde laten. Mooi om te zien.

De mooiste reactie die ik laatst kreeg was iemand die schreef: “Ik heb hier nooit spijt van gehad. Dit was een perfecte investering in mezelf”. En daar doe ik het voor. Met heel veel plezier.

Wie kennis wil maken met het liefdes maatwerk van Ingrid, die kan putten uit de grote database van 60PlusRelatie, bel Ingrid van Veen op 071-8795135 voor een afspraak.

Matchmaker

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met de matchmaker uit jouw regio?

Wil jij weten wat we voor jou kunnen doen?
Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan met de matchmaker uit jouw regio.

VRIJBLIJVEND GESPREK

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...