fbpx

Cocky Goeree

Ik ben Cocky, geboren en getogen Zeeuwse en vertel graag wat meer over mezelf. Ik ben een zorgzaam en betrokken mens dat voor iedereen het beste wil. Tikkeltje avontuurlijk, spontaan en enthousiast. Groot dierenliefhebber en gek op buitenleven met mijn 4 geitjes, 10 kippen en hondje. En niet te vergeten met mijn dochter van 23 die daar net zo van geniet als ik. Bij mij klop je nooit tevergeefs aan; als ik kan, help ik je altijd. Zoals veel mensen ben ik single en ‘ervaringsdeskundige’ in het daten. Met vallen en opstaan ben ik erachter gekomen wat bij mij wel en ook wat niet past. Online daten, blind daten, speeddaten, zeg het maar en ik heb het gedaan. Vaak met veel plezier en heel soms met leuk resultaat, maar helaas nooit écht blijvend.

In mijn werk heb ik heel diverse dingen gedaan. Na een prachtige periode van 12 jaar als campingeigenaar in Frankrijk ben ik, na de scheiding eenmaal terug in Nederland, weer als financieel consultant gaan werken, mijn oude beroep. Maar op de camping had ik het al geleerd: het liefste maak ik er iets moois van voor mensen. En hoe kan ik dat beter doen dan als matchmaker bij 40/60+?

Ik geloof oprecht dat liefde alles mooier maakt en dat er op ‘elk potje een dekseltje’ past en daar doe ik alles aan. Graag leer ik je goed kennen in een uitgebreid gesprek bij je thuis zodat ik weet wie jij bent en kan vinden wie echt bij je past. Geen nutteloze dates maar direct die leuke man of vrouw. Van mij kun je een nuchtere, praktische benadering (die financiële achtergrond hè) gecombineerd met passie en originaliteit verwachten want tegelijkertijd ben ik ook een echte romanticus. Ons slagingspercentage is 75%, dus genoeg geswipet? Investeer dan in jezelf en geef mij je opdracht om ook de liefde (weer) te vinden. Ik zoek regionaal voor je en desgewenst landelijk.

Als jij wilt, zoek ik jouw partner!

Neem contact met mij op door het invullen van het contactformulier of door mij te bellen. Ik maak dan graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Adres
Gemeente Borsele
T: 0113-781001
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regio

Provincie Zeeland en West-Brabant

Cocky

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.