fbpx

60PlusRelatie is een landelijk werkend relatiebemiddelingsbureau. Wij zijn een 60 plus relatiebureau met een zéér persoonlijke aanpak. We zijn gespecialiseerd in relatiebemiddeling voor alleenstaanden vanaf 60 jaar. Onze professionele consulenten zijn gevestigd in heel Nederland en België en hebben het doel alleenstaanden van 60 tot 80 jaar bij elkaar te brengen. We hebben een groot bestand alleenstaanden van 60 jaar en ouder en daardoor veel mogelijkheden om te matchen.

De combinatie van een landelijke relatiebemiddeling organisatie met kantoren in elke regio is belangrijk en wordt als positief ervaren. Je treft altijd een consulent uit de eigen regio en hebt daardoor een vast contactpersoon. Door deze persoonlijke werkwijze ontstaat een goede band tussen jou en je eigen consulent en dat is de basis voor succes. Jouw geluk is voor ons belangrijk!

groepsfoto

Zoek een consulent in de buurt

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.

Consulenten 60PlusRelatie

De consulenten van 60PlusRelatie zijn echte mensen-mensen. Naast een gedegen opleiding als relatieconsulent, hebben onze consulenten ook een passie om mensen samen te brengen en gelukkig te maken. Alleen zijn kan fijn zijn, maar samen kun je nog gelukkiger zijn. Onze consulenten beschikken over de juiste vaardigheden en mensenkennis en weten als geen ander wat relatiebemiddeling voor 60 plussers betekent. Mensen samen brengen is waar het bij 60PlusRelatie om draait. Daar worden we zelf ook gelukkig van.

Er is altijd een consulent bij jou in de buurt

De kracht van 60PlusRelatie zit hem niet alleen in de persoonlijke aanpak en het grote bestand aan relatiezoekenden. Wij hebben in iedere provincie in Nederland een eigen consulent. Onze persoonlijke aanpak is uniek en de consulent uit jouw regio, komt ook graag bij jou aan huis om uit te leggen wat wij voor je kunnen betekenen. Onze relatieconsulent legt graag uit wat onze werkwijze is en waarom de slagingskans bij 60PlusRelatie zo groot is. Onze consulenten hebben een passie voor het samenbrengen van alleenstaande mensen. Zie hieronder voor het zoeken van een relatieconsulent bij jou in de buurt.

Relatieconsulent in mijn buurt zoeken

Zoek een consulent in de buurt via het kaartje. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een afspraak bij je thuis. Geef een nieuwe liefde in je leven een goede kans en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag om een nieuwe levenspartner te vinden.