fbpx

Aanhankelijke man van 71 jaar uit West-Brabant

Beschrijving

Slanke man, klein van postuur, met een guitige lach en ondeugende blauwe ogen, casual netjes gekleed, grijs kort haar. Gescheiden, geen eigen kinderen, werkte als timmerman, rookt niet, rijdt motor. Hij is: lief en een beetje rebels, humoristisch, een goede inborst, soms te goed.

Hij houdt van: wereldwijde muziek, koken, legpuzzels maken, wandelen, de stad in, markten bezoeken, motorrijden, terrasje pakken, koken, kaarten met vrienden.

Hij zoekt: een aanhankelijke vrouw, lief en betrouwbaar, netjes en verzorgd, samen willen zijn is het belangrijkste, overleggend, een lekkere prater. Ze is niet zo lang, qua postuur liever niet te dik, huidskleur is niet belangrijk. Ze mag roken, maar liever niet.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.