fbpx

Avontuurlijke man van 70 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Vriendelijke, vitale en positief ingestelde man met blauwe ogen en een normaal postuur. Hij kleedt zich casual, verzorgd en verder naar gelegenheid. Een Mbo-er met een eigen bedrijf. Hij rookt niet, drinkt wel bij gelegenheid een biertje of wijntje. Hij is: zorgzaam, gezellig, enthousiast en ook een gevoelsmens. Verder is hij zachtaardig, zelfstandig, sociaal en een prettige gesprekspartner. Hij is een harde werker maar zeker ook een levensgenieter, graag doet hij dit samen met de juiste partner!

Hij houdt van: wielrennen, mountainbiken, Formule 1 kijken en muziek luisteren. Tennissen zou hij graag doen met een leuke vrouw. Verder houdt hij er van om samen te fietsen of te wandelen en ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Hij is een muziekliefhebber en hobby dj, houdt van jaren '70 en jaren '80- muziek maar ook klassieke muziek gaat hij steeds meer waarderen. Hij gaat graag op vakantie naar Spanje of Mallorca. Daar onderneemt hij sportieve activiteiten maar houdt ook van relaxen op het strand of een cultureel uitstapje.

Hij zoekt: een warme, spontane, gezellige en verzorgd uitziende vrouw (55-70). Zij is sportief, ondernemend maar ook huiselijk. Heeft een zacht karakter, is lief, zorgzaam en houdt van een goed gesprek. Hij hoopt samen met haar te kunnen lachen, praten en leuke dingen te kunnen doen. Hij wil in eerste instantie een stabiele lat relatie opbouwen.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.