Behulpzame man van 69 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Hij is een man met een lengte van 1m84 en een slank postuur. Hij heeft een vriendelijke uitstraling, blauw/grijze ogen, is brildragend, heeft grijs haar, is kalend en heeft een snor. Zijn kledingstijl is casual. Zijn karakter is het beste te omschrijven als sociaal, hij is behulpzaam en doet een ander graag een plezier, hij kan goed luisteren, is meegaand maar heeft zeker een eigen mening, hij is een doener en heeft een positieve instelling. Voor hem is het glas altijd halfvol. Hij is gescheiden en heeft geen kinderen. Werkt nog 2 dagen per week.

Hij houdt van: oldtimers zowel auto's als bromfietsen, films in de genres avontuur, politie en western en documentaires over de natuur, klussen aan zijn oldtimer auto en zijn bromfietsen, rommelmarkten bezoeken, toeren met de oldtimer en onderweg ergens lunchen, lekker uit eten, een drankje doen op een terras, fietsen, wandelen en een theater of muziekevenement bezoeken. 2 keer per jaar bezoekt hij oldtimerbeurzen in Italië.  Voor wat betreft vakanties is hij heel divers. Reizen met het vliegtuig, de bus, camper of een cruiseboot, het spreekt hem allemaal aan. Hij zou nog(maals) naar Portugal, Spanje, Monaco en Cuba willen reizen en hier verblijven in een fijn hotel of bed and breakfast. Het maken van een binnenlandse cruise of een cruise naar Duitsland en Zwitserland wil hij zeker nog doen. Ook stedentrips vindt hij leuk. Op vakantie zul je hem niet vinden op een strandbed, liever ontdekt hij het land/stad. Hij heeft interesse in cultuur, architectuur en natuur en bezoekt kastelen, musea en oude steden. Hij houdt van huisdieren maar heeft deze zelf niet, hij rookt niet en drinkt een borreltje of een biertje.

Hij zoekt: een ondernemende, niet dominante vrouw die dingen in harmonie met hem wil overleggen.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.