fbpx

Beschaafde man van 70 jaar uit Zeeland

Beschrijving

Sportieve, slanke man met kort grijs haar, donkere ogen, zeer verzorgd, casual gekleed of naar gelegenheid. Gescheiden, 2 volwassen kinderen, woont vrijstaand, werkte als directeur in de financiële sector, universitair, rookt niet, drinkt voor de gezelligheid. Hij is actief, ietwat introvert, een denker, zelf reflecterend, gevoelig, beetje ongeduldig, sociaal, gezelschapsmens, gelijkwaardig in een relatie, respectvol.

Hij houdt van: golf, tennis, fietsen, tuinieren. Als hij uitgaat dan is dat uit eten, concert, bioscoop, weekendje weg, stedentrip. Hij houdt ook van zonvakanties.

Hij zoekt: een beschaafde vrouw, netjes, sociaal, sportief en actief, gelijkwaardig, thuis en erop uittrekken in balans, een stabiele persoonlijkheid. Ze is maximaal 68 jaar, normaal postuur, sportief vrouwelijk gekleed.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.