fbpx

Bescheiden man van 61 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is: een lange, goed verzorgde man met een normaal postuur, donkerblond haar, grijs/groene ogen en een sportieve uitstraling. Qua kledingstijl kleedt hij zich zowel casual als naar gelegenheid. Hij heeft een lief karakter, is sociaal, bescheiden en gastvrij. Hij kan moeilijk stil zitten en is altijd wel bezig, zijn tempo ligt hoog. Verder is hij een actieve, eerlijke en ondernemende man, heeft een kalm voorkomen en is praktisch ingesteld. Hij rookt niet en heeft een Hbo-niveau.

Hij houdt van: hockey, traint een aantal keren in de week. Verder houdt hij van fietsen en wandelen. Is gek op de natuur, cultuur en boekenmarkten. Maakt graag een stadswandeling of bezoekt een beeldentuin. Hij heeft voorkeur voor bepaalde steden maar laat zich graag verrassen met een andere stad of dorp. Verder houdt hij ervan om uit eten te gaan of voor iemand te koken. Misschien ook leuk om samen te koken?
Hij bezoekt graag steden zowel in Nederland als in het buitenland. Landen die hij graag nog zou bezoeken zijn Ierland, Italië en Denemarken. Hij houdt niet van strandvakanties. Uiteraard is hij benieuwd naar de reissuggesties van zijn toekomstige partner.

Hij zoekt: hij ziet er naar uit om een actieve, verzorgde vrouw te ontmoeten. Zij is positief, heeft een lief karakter en neemt zelf initiatief. Verder komt ze ook graag in de natuur. Iemand die het leuk vindt om deel uit te maken van elkaars leven. Samen met haar wil hij leuke dingen doen, er zijn voor elkaar op de goede en juiste momenten en trots op elkaar zijn. Hij wil in eerste instantie een lat relatie opbouwen.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.