fbpx

Charmante man (70) uit Friesland

Gepensioneerde ondernemer, 1.76 m met blauw/grijze ogen, bril en iets langer, grijs haar. Nette snor. Modern gekleed, normaal postuur, verzorgd en vriendelijk voorkomen. Weduwnaar, drie kinderen en vijf kleinkinderen. Wonend in monumentaal pand in klein dorpje in Friesland. HBO denkniveau, rijbewijs. Houdt van wandelen en fietsen, bezoek aan restaurant, galerie of expositie. Geniet van koken en tafelen, tennist twee keer in de week, volgt het nieuws en heeft graag goede gesprekken. Houdt van uitgesproken types en van kleuren. Wil mee op een verre reis maar geniet net zo lief dichterbij huis. Een betrokken, zorgzame man met een ondernemend karakter.

Wil jij met hem de Friese wandelpaden betreden?

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.