Charmante man van 80 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is: een zeer verzorgde en charmante man om te zien met een warme uitstraling. Hij heeft kort grijs/blond haar, groene ogen en draagt een bril tijdens het autorijden. Verder heeft hij een normaal postuur en kleedt zich zeer verzorgd en stijlvol.  Hij is gastvrij, ondernemend en vrolijk, praat graag en makkelijk. Hij is een vrolijke man maar kan ook heel serieus zijn. Verder houdt hij van mooie kleding zowel voor zichzelf als voor een ander. Kan goed alleen zijn maar houdt zeker van gezelschap om zich heen. Hij rookt niet en drinkt dagelijks een wijntje. Mbo-Hbo niveau.

Hij houdt van: muziek en dansen. Normaliter gaat hij elke week met een groep vrienden dansen, helaas ligt dat nu even stil. Hij heeft een brede muzieksmaak; Queen, Tina Turner, Abba en Celine Dion zijn onder andere zijn favorieten. Hij vindt het heerlijk om naar Lang Leve de Liefde te kijken, maar een goede voetbalwedstrijd is ook leuk. Hij houdt niet van koken maar eet wel elke dag gezond. Verder houdt hij van sporten en doet dit dan ook dagelijks. Hij bezoekt graag het theater en vind het gezellig om even met een bekende even koffie te drinken of met wat vrienden een drankje te doen. Lekker een dagje weg, op een terrasje een drankje of uit eten, zijn ook dingen die hij graag doet.  Hij heeft heel veel gereisd. Nu doet hij dat niet meer zo. Hij vindt stedentrips of weekendjes weg ook fijn. Verre vakantie hoeven van hem niet meer zo nodig. Nederland is ook mooi! Uiteraard staat hij wel open voor de wensen van zijn toekomstige partner.

Hij zoekt: een lieve verzorgde vrouw.  Zij is charmant, modern en naar gelegenheid gekleed. Een vrouw met innerlijke schoonheid!  Zij houdt van gezelligheid, muziek en dansen. Samen dingen ondernemen, er voor elkaar zijn lijkt hem weer fijn. Verder is zij financieel onafhankelijk en vindt het leuk om hem ook eens te trakteren. Respect hebben voor elkaar, elkaar niet claimen vindt hij belangrijk. Samen genieten van de leuke dingen van het leven!

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.