fbpx

Hij is een man met normaal postuur, blauwe ogen en kort grijs haar. Kleedt zich casual en naar gelegenheid. Gescheiden en vader van twee volwassen zoons waar hij een warme band mee onderhoudt. Drinkt een biertje/wijntje bij gelegenheid. Ondernemer in hart en nieren. Hij heeft passie voor zijn onderneming en alles wat daar bij komt kijken. We kunnen hem wel omschrijven als een sociale, eerlijke, betrouwbare man die behulpzaam en opgeruimd is.

Hij houdt van: gezelligheid en mensen om hem heen, een hapje ergens eten, steden en kerken bekijken. Thuis het journaal kijken en een voetbal wedstrijd zien. Zon vakanties door brengen in hotel of appartement. Moeilijk doen komt niet voor in zijn woordenboek.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met normaal postuur. Ze heeft de tijd om te gaan genieten van de vrijheid. Ze is lief, opgeruimd en makkelijk in de omgang. Een drankje bij gelegenheid. In bezit van auto. Leeftijd tot 67 jaar.

Aanvullende informatie

Hij heeft blauwe ogen, kort grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd en representatief. Zijn karakter is: sociaal, eerlijk, serieus, open, zorgzaam en attent. Daarnaast heeft hij ook humor, denkt oplossingsgericht en neemt initiatief. Hij is lang getrouwd geweest en weduwnaar geworden. Heeft 3 volwassen uitwonende kinderen en is een trotse opa van 4 kleinkinderen. Hij woont in een prachtig vrijstaand huis met een mooi tuin. In zijn werkzame leven heeft hij diverse directiefuncties gehad en is hij succesvol ondernemer geweest (Hbo).

Hij houdt van: orgel spelen, fitness, fotocompilaties maken, erop uit trekken met zijn auto om familie en relaties te bezoeken. Qua vakanties: heeft meerdere Europese landen bezocht en gaat jaarlijks naar Canada om zijn dochter te bezoeken. Samen met de juiste vrouw wil hij van alles gaan ondernemen, zoals uit eten, theater en andere leuke dingen.

Hij zoekt: een zelfstandige, onafhankelijke, belangstellende, initiatief nemende en lieve vrouw die maatschappelijk betrokken is en een eigen wil heeft. Samen er nog iets moois van maken is wat hij voor ogen heeft. Deze man rookt niet en drinkt nauwelijks.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.