Hij heeft blauwe ogen, kort grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd en representatief. Zijn karakter is: sociaal, eerlijk, serieus, open, zorgzaam en attent. Daarnaast heeft hij ook humor, denkt oplossingsgericht en neemt initiatief. Hij is lang getrouwd geweest en weduwnaar geworden. Heeft 3 volwassen uitwonende kinderen en is een trotse opa van 4 kleinkinderen. Hij woont in een prachtig vrijstaand huis met een mooi tuin. In zijn werkzame leven heeft hij diverse directiefuncties gehad en is hij succesvol ondernemer geweest (Hbo).

Hij houdt van: orgel spelen, fitness, fotocompilaties maken, erop uit trekken met zijn auto om familie en relaties te bezoeken. Qua vakanties: heeft meerdere Europese landen bezocht en gaat jaarlijks naar Canada om zijn dochter te bezoeken. Samen met de juiste vrouw wil hij van alles gaan ondernemen, zoals uit eten, theater en andere leuke dingen.

Hij zoekt: een zelfstandige, onafhankelijke, belangstellende, initiatief nemende en lieve vrouw die maatschappelijk betrokken is en een eigen wil heeft. Samen er nog iets moois van maken is wat hij voor ogen heeft. Deze man rookt niet en drinkt nauwelijks.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.