Goed verzorgde man met kort donker haar, groene ogen en een normaal postuur, kleedt zich naar gelegenheid. Gescheiden en twee volwassen dochters. Hij rookt niet en drinkt geen alcohol. Altijd een eigen onderneming gehad en nu aan het genieten van zijn pensioen. Woont vrijstaand zonder huisdieren. Hij is galant, opgeruimd, ruimdenkend en zeer sociaal. Hij vindt het belangrijk om goed voor zichzelf en zijn omgeving te zorgen.

Hij houdt van: spontane uitjes, zoals musea of theater, eet graag en gezond buiten de deur. Is veel buiten te vinden in zijn tuin of gaat lekker een wandeling of fietstocht maken. Heeft altijd veel gedanst en houdt qua muziek van licht klassiek of muziek uit de jaren 60 & 70. Hij maakt graag stedentrips en zou dit wel vaker willen doen met de juiste dame. Qua vakantie staat hij voor veel open. Huurt hij graag een auto om het land, de mensen en de cultuur te leren kennen.

Hij zoekt: een goed verzorgde vrouw met normaal postuur. Ze rookt niet, een drankje bij gelegenheid geen probleem. Ze is sociaal en staat open voor spontane uitjes. Ze is financieel onafhankelijk en weet wat ze wil en maakt dit ook kenbaar. Samen een gezellige toekomst tegemoet gaan met veel leuke uitjes. Afstand is geen probleem als het goed voelt.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.