fbpx

Hij is een nuchtere, vriendelijke man met een rustige uitstraling en zijn hart op de juiste plek. Hij is 1.86 lang, heeft een normaal postuur, is kalend en kleedt zich casual en verzorgd. Heeft 2 volwassen dochters met wie hij goed contact heeft. Mbo/Hbo-Niveau.

Hij houdt van: reizen, staat open voor van alles. Persoonlijk geniet hij van warme bestemmingen, en als je daar ook goed kunt snorkelen is hij helemaal in zijn element. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit, een terrasje pakken, uit eten, naar de film of een stad bezoeken, maar houdt ook van toeren met zijn motor. Hij blijft voor weinig thuis maar f1 en belangrijke wedstrijden van het Nederlandse voetbalelftal vindt hij leuk om te kijken.

Hij zoekt: een gezellige, liefdevolle vrouw, die het leuk vindt met hem van alles te ondernemen om uiteindelijk samen weer een fijne relatie op te bouwen.

Aanvullende informatie

Hij is een open, vriendelijke, sociale man, die zich kleedt in een verzorgde, sportieve stijl en voor zakelijke afspraken in een pak. Hij is kalend, heeft gemêleerd grijs haar, een normaal postuur en een vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: spontane acties, lunchen, terrasje pakken of uit eten gaan, concerten, wandelen. Hij leeft bij het motto: “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”.

Hij zoekt: een vrouw die van gezelligheid houdt, met een verzorgd uiterlijk, zich representatief kan kleden met een slank tot normaal postuur, geen vliegangst heeft, het leuk vindt om samen dingen te doen, maar met respect voor elkaars leven. Hij zoekt een vrouw die haar eigen leven op orde heeft en ze een toevoeging voor elkaar kunnen zijn, niet rookt en op hbo-niveau.

Aanvullende informatie

Hij is: een slanke, bescheiden man, niet al te groot en kleedt zich bij voorkeur naar gelegenheid. Hij heeft blauwe ogen, draagt geen snor of baard en leest zonder bril. Is ongehuwd, heeft geen kinderen. Hij heeft wel relaties gehad, maar zijn maatje nog niet gevonden. Hij geniet van zijn pensioen. Zijn karakter: rustig, humor, empathisch, gericht op anderen, evenwichtig, bescheiden,  vindt het fijn als de ander het naar zijn zin heeft,  is zorgzaam, heeft veel geduld en wil graag anderen wat leren.

Hij houdt van: piano spelen, heeft Conservatorium gedaan, lezen, fotograferen, spellen spelen, zwemmen, wandelen en fitness. Daarnaast is hij ook actief in het geloof en leest daar ook veel over. Hij geniet van zijn gezellige huis, waar ook de piano een mooie plaats inneemt. Houdt van klassieke muziek, maar ook Jazz kan hij waarderen. Huisdieren heeft hij niet en eigenlijk heeft hij ze ook liever niet in huis. Als een partner huisdieren heeft is dit geen punt. Hij reist graag, o.a. naar Canada, waar zijn zus woont, maar ook Griekenland en Cyprus zijn favoriet.

Hij zoekt: een niet rokend maatje met de volgende eigenschappen: algemeen ontwikkeld, humor, leuk om samen dingen te doen, samen op trekken en samen delen. Ben jij tussen de 64 en 68 jaar? Vind je het geloof ook belangrijk in jouw leven? Wil jij graag van single naar samen en wil je graag delen?

Hij kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Hij is een man met een normaal tot volslank figuur, kort geschoren haar en draagt een bril. Kleedt zich casual/sportief. Hij is  weduwnaar en  heeft twee zonen. Inmiddels is hij met pensioen en geniet daar ook van. Zijn karakter kun je omschrijving met de woorden: direct, humor, gezelligheidsmens. Hij behandelt anderen zoals hij ook graag behandeld wil worden. Hij rookt niet meer maar drinkt wel af en toe een biertje of een wijntje. Verder houdt hij van huisdieren ook al heeft hij ze niet. Hij heeft een leuk huis en is bezig om zijn interieur te "verfrissen" met nieuwe meubels.

Hij houdt van: een hapje eten of een terrasje bezoeken met mooi weer. Documentaires en voetbal kijken op tv, vrienden bezoeken. Op vakantie huurt hij meestal een huisje of stacaravan en gaat er dan graag op uit.

Hij zoekt: een lieve vrouw met normaal tot volslank figuur. Ze heeft humor, is sociaal en klaar voor een liefdevolle en gelijkwaardige relatie, waarin overleg een belangrijk aspect is. Roken geen bezwaar en een drankje op z'n tijd, gezellig! Hij vindt de klik belangrijk en heeft verder weinig wensen qua leeftijd of niveau. Hij ziet naar je uit!

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.