fbpx

Hij kleedt zich naar gelegenheid, ziet er netjes verzorgd uit, heeft kort grijsblond haar, een open vriendelijk gezicht, is actief, vitaal en passioneel.

Hij houdt van: zijn huis met werkplaats vlakbij de Waddenzee en strand, zijn zoons van 16 en 17 jaar, die zeer geregeld bij hem zijn, zijn werk in de scheepsbouw waardoor hij op internationale klussen werkt. Hij is een rustige, sociale familieman en staat graag voor de ander klaar. Houdt van reizen, stedentrips maar is ook graag thuis. Verder houdt hij van boeken en opiniebladen lezen, zijn hond, met wie hij dagelijks 2 uur wandelt, sloepje varen, roeien, uit eten gaan, een strandwandeling maken, koken voor een gezelschap en heeft een brede muzieksmaak.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, betrouwbaar en sociaal is, die zich jong genoeg voelt om samen allerlei dingen te ondernemen, die lief en leed kan en wil delen. Makkelijk in de omgang naar de ander is en er verzorgd uitziet. Ze kan het fijn vinden om samen thuis te zijn maar ook actief van wandelen houdt, af en toe naar een museum of theater mee wil gaan of spontaan op een uitstapje meegaat. Om op deze manier samen een fijne tijd te hebben en iets moois op te bouwen. In de leeftijd van midden 40 tot begin 60.

Aanvullende informatie

Gezellige, vriendelijk ogende man woonachtig in de omgeving van Sneek. Hij kleedt zich naar gelegenheid en ziet er netjes en verzorgd uit, heeft kort lichtgrijs haar, een klein baardje, is brildragend en heeft een open vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: zijn huis, een woning in het centrum, zijn zoon en kleinkinderen die hij zeer geregeld ziet, zijn muziekvereniging, een fanfareband, wandelen, fietsen en tennissen. Hij is een rustige, sociale familieman. Houdt van verre reizen, naar bijvoorbeeld China en Japan, maar ook vissen in Noorwegen. Is graag thuis maar houdt ook van bijvoorbeeld uit eten gaan, in het plaatselijke café een biertje drinken, af en toe biljarten.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, sociaal, verzorgd is, die lief en leed kan en wil delen. Een vrouw die makkelijk in de omgang naar de ander is, er verzorgd uitziet en het ook fijn vindt om thuis te zijn. Maar die ook houdt van actief wandelen en fietsen, of spontaan op een uitstapje meegaat. Als ze kinderen en kleinkinderen heeft is dat prima. Op deze manier heerlijk samen kunnen genieten en iets moois opbouwen. MBO niveau in de leeftijd van 66 tot 73 jaar.

Aanvullende informatie

Jong uitziende, ondernemende man, verzorgd uiterlijk, groene ogen, draagt bril, kalend, kleedt zich sportief, is 1,75 lang, normaal postuur, Hij omschrijft zichzelf als een rustige man die wel graag praat. Hij houdt van mensen, geeft graag, kan moeilijk tegen onrecht. Hij is emotioneel, een gevoelsmens en heeft een brede belangstelling. Hij is gescheiden maar ook weduwnaar en hij heeft 1 zoon. Hij staat weer open voor het echte geluk.

Hij geniet van het leven en verblijft veel in Roemenië. Hij heeft altijd in de interieurbouw gewerkt en scheepstimmerwerk gedaan. Hij had een eigen bedrijf en hij timmert nu nog graag maar dan meer als hobby.

Hij houdt van: lezen (cabaret/geschiedenis/streekromans), boeken van Geert Mak, films kijken, documentaires, wandelen, theater, filmhuis. Vakanties: hij gaat graag met de  auto naar Oost-Europa (Roemenië).

Vrij zijn is voor hem belangrijk. Zijn muziekvoorkeuren zijn licht klassiek, Maaike Ouboter en Robert Long.

Hij zoekt: een verzorgde, leuk uitziende vrouw, die belangstelling heeft voor de buitenwereld, enige diepgang is welkom en hoog knuffelgehalte zou mooi zijn. Belangrijk om elkaar ruimte, vertrouwen en respect te geven. Zijn toekomstdroom: de tijd die er (nog) is graag plezierig invullen, zowel thuis als op pad. Samen spontane dingen doen. Niveau vindt hij niet zo belangrijk, leeftijd: 60-74, roken liever niet.

Aanvullende informatie

Charmante, gevoelige, klassiek geklede, vriendelijke man met diepgang, geen geboren Fries, rookt af en toe een pijpje, zeer goed ontwikkeld, positief ingesteld, houdt van warmte en gaat voor een fijne sfeer. Hij kijkt uit naar een mooi en liefdevol leven met een stijlvolle vrouw.

Hij houdt van: auto’s, techniek, literaire avonden, een goed gesprek, tafelen met een goed glas wijn of heel af en toe een glas whisky en diepgang gaat hij niet uit de weg.

Hij zoekt: een lieve, warme, eerlijke, betrouwbare, stijlvolle vrouw, bij voorkeur niet gelovig. Hij wil graag delen en er helemaal zijn voor een vrouw. Hij wil graag weer samenwonen en het gevoel hebben elkaar niet meer te willen missen.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.