Hij is: een ondernemende man met een open blik! Hij heeft blauwe ogen en kort lichtblond haar, een volslank figuur, maar wil graag nog wat afvallen, daarom sport hij veel. Hij kleedt zich bij voorkeur casual. Na een fijn huwelijk van 40 jaar is hij nu al een paar jaar weduwnaar. Kinderen heeft hij niet. Hij woont in een vrijstaande 30-er jaren woning, samen met zijn Chiwawa hondje en hij geniet nu van zijn pensioen.

Hij houdt van: roeien en fietsen in de sportschool of thuis (i.v.m. Corona). Dagjes weg, rommelmarkten en antiek- en curiosamarkten bezoeken, autorijden, hij heeft mooie klassiekers, steden bezoeken af en toe t.v. kijken. Vakanties mogen wat hem betreft met de auto of het vliegtuig naar landen zowel binnen als buiten Europa. Muziekvoorkeuren: Frans, Engels maar ook Nederlands talig. Zijn karakter is als volgt te omschrijven: gevoelig, zorgzaam, betrouwbaar, eerlijk, ondernemend en spontaan.

Hij zoekt: een partner die eerlijk, gezellig en ondernemend is, maar ook samen op de bank t.v. kijken kan hij van genieten samen met haar. Fijn als ze niet rookt, weinig drinkt en religieus is. Leuke dingen doen en delen dat maakt hem gelukkig! Hij gaat voor een vaste relatie en wil op termijn graag weer samen wonen. Ben jij tussen de 60-72 en vind jij de mens belangrijker dan zijn niveau? Dan ontmoet hij jou graag!

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, kort grijs haar en blauwe ogen. Hij kleedt zich verzorgd/casual. Zijn karakter is eerlijk, stabiel, huiselijk en serieus. Daarnaast heeft hij zeker ook humor en is attent. Op zijn tijd vindt hij het leuk om iets te ondernemen. Hij heeft 2 volwassen, uitwonende kinderen en is een trotse opa. Na vele dienstjaren bij PostNL geniet hij nu van zijn pensioen. Zijn leuke eengezinswoning heeft hij gezellig ingericht. Hij doet zelf de huishouding waaronder ook het eten koken. Verder leest hij de krant, blijft zodoende op de hoogte van het nieuws en de actualiteiten.

Hij houdt van: een goede film of serie kijken, met vrienden een weekendje weg gaan, ergens iets eten/drinken, de schouwburg enz. Ook zijn tuin houdt hij graag op orde. Hij is voetbaltrainer en scheidsrechter en houdt van fietsen. Hij staat absoluut open voor leuke ideeën om samen te ondernemen.

Hij zoekt: een sociale, spontane, optimistische, zorgzame en zachtaardige vrouw. Hij valt niet op dominante vrouwen maar meer op een verzorgde vrouw, zowel qua uiterlijk als in huis. Deze man rookt niet, drinkt met mate en heeft een auto.

Aanvullende informatie

Hij heeft korte grijs haar, lichtgrijze ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Hij is romantisch, eigenzinnig, avontuurlijk, stoer, puur, spiritueel, (zelf)bewust, intuïtief, energiek, ondernemend, zorgzaam en pro actief. Daarnaast heeft hij humor, is hij een intense belever en je kunt van hem op aan. Uit een lang huwelijk heeft hij 3 kinderen met wie hij goed contact heeft en regelmatig dingen onderneemt. Verder heeft hij een vaste baan in dagdiensten. Hij woont in een ruime authentieke vooroorlogse woning en doet zelf de complete huishouding.

Hij houdt van: bewust/natuurlijk decoreren, schrijven van gedichten en intuïtief schilderen. Verder tuinen ontwerpen en aanleggen, met vrienden iets drinken en vakanties.

Hij zoekt: een vrouw om avontuurlijke reizen en uitstapjes mee te maken, spirituele ervaringen op te doen, samen gezellig te koken, de natuur in, en creatieve activiteiten ondernemen. Een charmante, enigszins excentrieke, rebelse vrouw die het blad Happinez Way ook leuk vindt. Deze man heeft een auto, rookt niet, drinkt met mate en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Hij is: een moderne MBO-man die veel jonger oogt dan zijn leeftijd. Levenslust kenmerkt zijn karakter. Hij verzorgt zichzelf goed, heeft grijze ogen, draagt alleen een leesbril, is slank en vitaal. Zijn karakter omschrijft hij met de volgende woorden: vrolijk, positief, betrouwbaar, trouw, open, vlotte babbel, sociaal, kan wat ongeduldig zijn. Zijn werk als ZZP-er mobiliteit geeft hem veel energie. Hij verzorgt salestrainingen en adviseert het management van automobielbedrijven. Hij is gescheiden, heeft vier mixkinderen (tussen 18 en 24 jaar) zoals hij dat zelf noemt, waar hij heel goed contact mee heeft. Hij deelt graag en wil daarom graag weer samen zijn met een leuke partner.

Hij houdt van: drummen, heeft thuis een drumstel. Naast zingen, schilderen en muziek maken is hij gek op de natuur. Ook rijdt hij graag auto, bezoekt hij met plezier musea (moderne kunst) en theater en houdt hij van wandelen, joggen en tennist hij graag. Hij is actief en als hij op vakantie is dan wil hij graag cultuur snuiven. Hij gaat graag naar Portugal. Gezond eten vindt hij belangrijk en hij kookt graag gezond. Hij rookt niet, maar drinkt graag, samen met jou, een wijntje.

Hij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: eerlijk, betrouwbaar, sociaal en empathisch. Op elkaar kunnen bouwen en elkaar kunnen vertrouwen. Van vriendschap naar LAT en misschien wel samenwonen! Als jij niet rookt, wel af en toe, samen, een wijntje wilt drinken, tussen de 55 en 65 jaar bent, samen leed, maar vooral lief wilt delen, dan wil hij jou graag ontmoeten.

Aanvullende informatie

Hij is: zorgzaam, vindt "geven om" en "houden van" belangrijk, noemt zichzelf een "kloek" en hij zorgt dat het netjes is in en om het huis. Hij kleedt zich naar gelegenheid maar altijd netjes, hij heeft blauwe ogen, is kalend en draagt een bril. Hij is gescheiden en heeft geen kinderen en geen huisdieren. Wel heeft hij veel roofvogels waar hij veel van houdt en demonstraties mee geeft. Dat is zijn lust en zijn leven. Hij geniet van zijn vrijstaande woning en zijn grote tuin waar de roofvogels de ruimte hebben.

Hij houdt van: zijn roofvogels waar hij educatieve demonstraties mee geeft. Hij trekt door het hele land en ook familiedagen fleurt hij op met zijn shows, autorijden (met zijn cabrio), zijn tuin onderhouden en hij kijkt graag films op filmnet/Netflix. De laatste jaren is hij niet op vakantie geweest. Hij verbleef vroeger veel in hotels in het buitenland i.v.m. zijn werk en hij vindt het nu fijn om thuis te zijn en hoeft niet (ver) te reizen. Muziekvoorkeuren zijn: jaren '60 en '70 + top 2000, licht klassiek en filmmuziek. Roken doet hij niet, maar hij drinkt wel graag een biertje of een wijntje, maar dan graag in goed gezelschap.

Hij zoekt: een charmante partner die zorgzaam, spontaan, vrolijk en opgeruimd is. Fijn als ze niet rookt en zijn voorkeur gaat uit naar een vrouw zonder kinderen om samen te genieten van het leven. Als start gaat hij het liefst voor een LAT, maar wie weet als de klik er is dat samen wonen ook tot de mogelijkheden behoort. Ben jij tussen de 58-68 jaar heb je MBO/HBO niveau? Hij vindt het fijn om samen te delen met jou!

Aanvullende informatie

Hij heeft kort gemillimeterd haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, casual en modern. Zijn karakter is: behulpzaam, sociaal, gemoedelijk, eerlijk, bescheiden en meestal
rustig. Hij heeft verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt van hem op aan. Hij is lang getrouwd geweest en heeft 2 volwassen uitwonende kinderen en het eerste kleinkind is op komst. Daarnaast heeft hij 2 zussen en 1 broer. Hij woont in een leuk ingerichte eengezinswoning en doet zelf de complete huishouding.

Hij houdt van: lezen (waargebeurde verhalen), op zijn laptop de gangbare zaken, op t.v. kijkt hij bijvoorbeeld Discovery en hij wandelt graag met zijn hond. Buitenshuis heeft hij zijn fulltime baan van 4 dagen per week in dagdiensten. Qua vakanties staat hij open voor ideeën. Enkele Zuid Europese landen heeft hij al gezien. Het lijkt hem ook leuk om weekendjes weg te gaan naar een leuke (Europese) stad.

Hij zoekt: een verzorgde en leuk uitziende vrouw. Zij is: lief, zorgzaam, eerlijk en heeft een zacht karakter. Hij heeft een auto, rookt matig en altijd buiten. Is overigens (eventueel) bereid te stoppen.

Aanvullende informatie

Lange, slanke man, blauwe ogen, grijzend haar, snor, die hij graag wil behouden, draagt leesbril. Hij kleedt zich bij voorkeur in overhemd en (spijker) broek. Hij is weduwnaar, heeft 1 zoon en 2 kleinkinderen. Hij wil graag weer een maatje ontmoeten om veel dingen samen te doen. Hij geniet van zijn pensioen, maar werkt nog als fietsenmaker om invulling te geven aan het leven en mensen te ontmoeten. Hij omschrijft zichzelf als: familiemens, past zich makkelijk aan, wil graag samen zijn, leuke dingen doen, uit en thuis. Is eerlijk en kan emotioneel zijn.

Hij houdt van: fietsen, vissen, t.v. kijken (quizzen) puzzelen, theater, natuur, Pasar Malam, met caravan op pad. Vakantie mag voor hem op een camping staan, dan fietsen, uit eten, terrasje pakken. Muziekvoorkeuren: Nederlands- en Duitstalig. Huisdieren heeft hij niet, omdat hij veel weg is. Hij rookt en hij vindt het o.k. als jij dat ook doet.

Hij zoekt: een maatje om samen te genieten van het leven. Fijn als je een warme persoonlijkheid hebt, van knuffelen houdt en ook graag samen leuke dingen wilt doen. Hij wil graag vanuit een LAT naar misschien wel samenwonen. Leeftijd laat hij open en opleiding MBO-niveau. Fijn om weer samen te zijn!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.