fbpx

Hij is: een vitale man met veel energie en wil graag zijn leven delen met een zelfstandige vrouw. Sinds een tijdje is hij weduwnaar, heeft kinderen en kleinkinderen en kan daar enorm van genieten. Hij ziet er netjes/verzorgd uit en zijn postuur is normaal. Zijn karakter: ietwat verlegen, liever op de achtergrond dan op de voorgrond, kijkt een beetje de kat uit de boom, is goed voor zijn medemens, zachtaardig en liefdevol.

Hij houdt van: zijn hondje en kan uren doorbrengen bij zijn volières met vogels. Ook kan hij genieten van fietsen, uit eten, op het water zijn en thuis genieten van zijn jacuzzi. Vakanties heeft hij op verschillende manier gevierd: genieten van een bungalow in België, Luxemburg, Frankrijk en Noorwegen. Samen met jou zou hij wel het Noorderlicht willen zien.

Hij zoekt: een maatje die niet rookt, met de volgende eigenschappen: respect, zelfstandig, ondernemend, actief, in verbondenheid elkaar vrijlaten/elkaar aanvullen. Hij wil graag samen dingen ondernemen en samen delen. Fijn als jij, net als hij, kerkelijk betrokken bent. Dat ook voor jou het geloof de basis is voor het leven.

Aanvullende informatie

Hij is: een gezellige, spontane, volslanke man, heeft bruine ogen, draagt een bril en heeft kort haar. Hij kleedt zich naar gelegenheid, dat is meestal casual. Hij is al een tijdje weduwnaar, heeft twee zoons, een dochter en drie kleinkinderen. Hij wil graag zijn maatje ontmoeten en samen genieten van het leven. Zijn geboortegrond ligt in het westen van het land, maar woont al lang op de Veluwe en geniet van het uitzicht vanaf de 3e etage van zijn appartement. Huisdieren heeft hij niet want hij wil graag vrij zijn om te gaan en te staan waar hij wil. Tijdens zijn werkzame leven heeft hij altijd leidinggevende functies gehad veelal in de vleeswereld. Zijn karakter: romantisch, attent, humor, galant, heeft leren luisteren, gevoelig en kan genieten van mensen om zich heen.

Hij houdt van: verschillende muziekstijlen, alleen jazz en hardrock kan hij niet echt waarderen. Hij kan genieten van bridgen, zeilen, autorijden, naar een concert gaan, musicals bezoeken, op een terras zitten en samen genieten. Hij is echt een gezelligheidsmens.

Hij zoekt: een maatje om samen te genieten van het leven en vooral te delen. Hij ontmoet graag een vrouwelijke vrouw met humor. Als ze daarnaast lief en romantisch is en houdt van een knuffel dan wil hij haar graag ontmoeten. Uiteindelijk wil hij graag een stabiele relatie om vandaar uit weer samen te gaan wonen. Hij houdt van de liefde!

Aanvullende informatie

Hij is: een slanke man met bruine ogen, donkerbruin haar, draagt geen bril, snor of baard. Meestal kleedt hij zich netjes/casual. Hij is ongehuwd, maar heeft wel samengewoond. Kinderen heeft hij niet gekregen. Hij staat er weer voor open om een partner te ontmoeten. Hij werkt bij een productiebedrijf en hij heeft het naar zijn zin. Zijn huis is voor hem een fijne plek om te zijn. Huisdieren heeft hij niet, maar hij houdt wel van dieren. Zijn karakter: lief, eerlijk, betrouwbaar, direct, impulsief, integer en hij vindt een opgeruimde omgeving prettig.

Hij houdt van: fietsen, creatief bezig zijn op de computer met foto's, een terrasje bezoeken, een film kijken en “rondstruinen” in kringloopwinkels. Actieve vakanties, zoals bijvoorbeeld fietsen in binnen en buitenland doet hij graag. Zijn belangstelling voor muziek is breed. Van Brian Adams, Rolling Stones tot Nederlands talig, maar ook Engelse en Duitse muziek kan hij waarderen.

Hij zoekt: een maatje die zich herkent in de volgende eigenschappen: respect, liefdevol, zorgzaam, trouw en eerlijk. Huisdieren zijn niet echt welkom i.v.m. zijn allergie en hij zoekt een partner die niet rookt en weinig of geen alcohol drinkt. Herken jij je hierin dan ontmoet hij jou graag.

Aanvullende informatie

Hij is: een slanke man met groen/grijze ogen, draagt een bril, heeft een snor, grijzend kort haar en ziet er verzorgd uit. Hij kleedt zich naar gelegenheid, dat is meestal casual. Hij is een tijdje weduwnaar, heeft een zoon en een dochter, twee kleinkinderen en kan genieten van de mooie plek waar hij woont met de fijne, zonnige tuin. Huisdieren heeft hij niet meer, maar houdt van honden en vroeger hebben ze ook poezen gehad. Hij vindt het nu fijn om de vrijheid te hebben en daarom heeft hij geen huisdieren. Zijn karakter: weloverwogen, bescheiden, sportief, gevoel voor kunst, humor, galant, zorgzaam en een optimist.

Hij houdt van: muziek en dan met name van goede Jazz, maar ook mooie pianoconcerten of symfonieën van Beethoven of een nocturne van Chopin kan hij genieten. Andere hobby’s zijn golfen en bridgen, maar dan wel op recreatief niveau. Verder vindt hij fietsen en lezen leuk en bezoekt hij graag de sportschool. Hij is vaak met vakantie naar Frankrijk geweest met de caravan. Ook heeft hij met veel plezier aan wijnwandelen gedaan.

Hij zoekt: een niet rokend maatje om samen leuke dingen mee te doen en wie weet ontstaat er vanuit vriendschap een LAT-relatie. Wat hij leuk vindt aan een vrouw zijn de volgende eigenschappen: actief, vrolijk, beschaafd, zorgzaam en het is fijn als ze ook van golfen en/of bridgen en fietsen houdt, zodat ze hier samen van kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Hij is: een verzorgde man met een normaal postuur, heeft blauwe ogen, draagt een bril en kleedt zich graag netjes. Hij is weduwnaar en zou graag weer een maatje ontmoeten. Hij heeft een zoon en een kleinzoon die dicht bij hem in de buurt wonen. Zijn huis en de plek waar hij woont bevallen hem goed. Het ziet er allemaal keurig verzorgd uit. Hij geniet al een tijdje van zijn pensioen. Huisdieren heeft hij niet, maar houdt van honden. Zijn karakter: oprecht, spontaan, makkelijk in de omgang, positief, houdt van humor, vindt het belangrijk dat hij zelf, maar ook zijn omgeving, er netjes en schoon uitzien. Hij omschrijft zichzelf als een natuurmens.

Hij houdt van: zingen in een mannenkoor, midwinterhoorn spelen, voetbal kijken langs de lijn, vissen en fietsen. Roken doet hij alleen buiten.

Hij zoekt: een maatje met de volgende eigenschappen: eerlijk, oprecht, spontaan, netjes, verzorgd en modern. Hij zou het fijn vinden als ze Christen is, omdat hij dat ook is.

Aanvullende informatie

Hij is: een Bourgondiër, heeft een vrolijke uitstraling, bruine ogen, kort stoppelbaardje en draagt een bril. Hij houdt van lekker eten en af en toe een glaasje alcohol vindt hij gezellig. Hij is al een tijdje alleen na een scheiding, kinderen heeft hij niet gekregen, helaas. Hij werkt als slager voor de horeca en woont met veel plezier in een leuke, gezellig ingerichte woning in een groene wijk. Huisdieren heeft hij niet, maar hij houdt van honden. Zijn karakter is het best te omschrijven als: zachtaardig, grenzen liggen ver, maar hij kan wel boos worden als het moet. Hij is een gezelschapsdier en heeft het liefst mensen om zich heen.

Hij houdt van: huisdieren en dan met name honden, diverse stijlen muziek waaronder Techno en Trance. Klussen, koken voor een gezelschapje, vissen, muziek luisteren en het tijdschrift “Landleven” spreekt hem aan. Hij houdt van actieve vakanties, is al eens in Venezuela geweest, Turkije en Cran Canaria spreken hem ook aan.

Hij zoekt: een maatje, waarmee hij zowel Lief als Leed deelt. Voor hem geldt zeker: “even samen is minder alleen”. Een eigen mening hebben vindt hij belangrijk en als jij betrouwbaar, zorgzaam en gezellig bent dan ontmoet hij jou graag. Samen herinneringen maken daar gaat hij voor!

Aanvullende informatie

Iets introverte man, kleedt zich naar gelegenheid, ziet er netjes verzorgd uit, heeft kort grijzend haar, blauwe ogen en een open vriendelijk gezicht. Hij woont in het westen van Gelderland. Hij is een rustige, aardige man, met interesse in zijn medemens, steekt graag zijn handen uit de mouwen. Is vasthoudend in die zin, als hij ergens aan begonnen is, dit ook het liefst wil afmaken. Hij wil graag mensen helpen, zeker zijn kinderen en kleinkinderen. Hij spreekt bedachtzaam, uit zich serieus maar heeft zeker ook gevoel voor humor! Kunst is een grote ontspannende hobby, hij bezoekt geregeld musea, zou als het weer kan graag naar Engeland afreizen om kathedralen te bezoeken. Maar Sicilië staat ook nog op zijn wensenlijstje, verder wandelt en fietst hij aan het strand of in het bos om zijn zinnen te verzetten.

Hij houdt van: zijn zoons en kleinkinderen, zijn huis, een hoekwoning op loopafstand van het stadje waar hij woont. Hij is met pensioen maar heeft nog een aantal projecten lopen, hij geeft onder andere groepslessen aan de Volksuniversiteit en staat volop in het leven.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw die gezellig, sociaal, beetje extravert is, humor heeft, die lief en leed kan en wil delen. Een vrouw die ook zorgzaam en attent naar de ander is, een luisterend oor kan bieden en het gesprek met respect naar elkaar aangaat. Een vrouw die het ook fijn vindt thuis te zijn en van kleine dingetjes kan genieten. Liever niet rokend en het niet erg vindt dat hij een kat heeft. Leuk als ze een beetje avontuurlijk is ingesteld. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten om doorgaand te werken aan een relatie die nooit af zal zijn maar steeds uitnodigt tot het leveren van energie. Op HBO niveau in de leeftijd van 60 tot 70 jaar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.