Actieve, sociale en gemoedelijk man. Hij heeft een energieke en vriendelijke uitstraling, een verzorgd uiterlijk, kort grijzend haar, blauw/grijze ogen en is 1m75 lang. Hij gaat meestal casual en modern gekleed. We kunnen hem omschrijven met de woorden: actief, sociaal, rustig, welbespraakt, open, makkelijk, gemoedelijk, empathisch, eerlijk en ondernemend. Hij is vooral zichzelf en bezit een leuke dosis humor.

Hij houdt van: binnenshuis kijkt hij graag een pot voetbal op tv en leest graag de krant. Buitenshuis gaat hij graag fietsen, wandelen, uit eten, terrasje pikken, erop uit, naar de voetbal kijken in zijn dorp en heeft een seizoenkaart bij een bekende voetbalclub. Hij onderhoudt graag zijn sociale contacten en bezoekt dan ook regelmatig zijn vrienden en familie. Hij heeft veel van de wereld gezien, want hij houdt ervan om op vakantie te gaan, al vliegt hij nu niet meer zo lang en is 4,5 uur reizen het maximale. Hij vindt het ook leuk om weekendjes weg te gaan. Natuurlijk staat hij ook open voor andere suggesties.

Hij zoekt: een actieve, gemoedelijke, ondernemende, gezellige en positief ingestelde vrouw met humor. Hij vindt het belangrijk dat het een verzorgde vrouw is, met slank of normaal postuur die zich vrouwelijk kleedt. Leeftijd tussen de 55 en 66 jaar. Hij is op zoek naar een serieuze lat relatie die eventueel in een verdere toekomst kan uitgroeien tot samen wonen.

Aanvullende informatie

Zeer goed verzorgde man met een vriendelijke uitstraling. Hij heeft bruine ogen, een kort kalend kapsel, een normaal postuur, is brildragend en is 1m80 lang. Zijn kledingstijl is casual en modern. Zijn karakter is het beste te omschrijven als: familiemens, actief, secuur, gestructureerd, eerlijk, vriendelijk, open, sociaal en soms een beetje ongeduldig.

Hij houdt van: zijn vrijwilligerswerk als chauffeur, fietsen (elektrisch), voetbal, lekker uit eten gaan en terrasjes pikken. Hij is een familiemens en vindt het heerlijk om leuke dingen te ondernemen met zijn kinderen en kleinkinderen. Wanneer hij thuis is kijkt hij graag naar een pot voetbal op tv. Wat betreft vakanties gaat zijn voorkeur uit naar vakantieparken binnen Nederland. Uiteraard staat hij open voor de ideeën van een toekomstige partner.

Hij zoekt: een sociale, actieve, zorgzame, eerlijke en betrouwbare vrouw. Een verzorgde vrouw tussen de 65 en 75 jaar met een normaal of volslank postuur. Hij is op zoek naar een vrouw waar hij samen leuke dingen mee kan ondernemen en samen genieten. Hij is op zoek naar een lat relatie of een vriendschap die kan uitgroeien tot meer.

Aanvullende informatie

Man met een vriendelijke uitstraling. Hij heeft bruine ogen, een kort kaal geschoren kapsel en een normaal postuur. Zijn kledingstijl is casual en modern. Hij is een eerlijke, betrouwbare, loyale man en recht door zee. Hij handelt en leeft naar de het gezegde : " wie goed doet, goed ontmoet".

Hij houdt van: luisteren naar muziek en kijkt graag muziekprogramma's als hij thuis is, fitness. Wandelen. Hij wil graag de pelgrimstocht vanuit Lourdes naar Santiago de Compostela gaan maken, zodra dit weer mogelijk is. Hij houdt van spiritualiteit en is Master Reiki. Wat betreft vakanties gaat zijn voorkeur uit naar landen zoals Slovenië, Zwitserland en Oostenrijk. Hij zou hier met een toekomstige partner graag nog eens naar toe willen. Uiteraard staat hij open voor de ideeën van een toekomstige partner.

Hij zoekt: een leuke, lieve en zorgzame vrouw die niet egoïstisch is. Een verzorgde vrouw tussen de 60 en 71 jaar met een normaal postuur. Een vrouw waarmee hij nog lekker kan genieten en gelukkig kan zijn. Hij is op zoek naar een serieuze relatie, een relatie waarbij ze vaak samen zijn en het liefste zou hij uiteindelijk weer willen samen wonen. Voor een lat relatie staat hij ook open, maar dan wel met een vrouw die dicht in de buurt woont. Woonachtig in Limburg.

Aanvullende informatie

Een verzorgd uitziende man, 1,73 meter lang, slank postuur, casual gekleed. Hij heeft bruine ogen en een bruin kort geschoren kapsel. Zijn karakter is te omschrijven met de woorden rustig, vergevingsgezind, integer, loyaal en betrouwbaar. Hij is een echte levensgenieter en familiemens.

Hij houdt van: tuinieren, wandelen met de hond, het restaureren en onderhouden van zijn motoren, crossen op zijn motoren, voetbal kijken bij vrienden, uit eten gaan, zo nu en dan eens op stap gaan naar bijvoorbeeld een dancing. Op vakantie gaat hij graag met de camper, maar staat ook open voor andere vakanties.

Hij zoekt: een verzorgde, lieve vrouw tussen de 45 en 65 jaar, met een slank of normaal postuur. Een vrouw die integer, betrouwbaar, spontaan en sociaal is. Ondanks dat hij nu gelukkig is mist hij het om samen te zijn, om zijn geluk te kunnen delen. Hij vindt het belangrijk dat ze in een relatie alles tegen elkaar kunnen zeggen. Hij is op zoek naar een serieuze relatie, die opgebouwd kan worden vanuit een latrelatie.

Aanvullende informatie

Een sympathieke man om te zien. Hij heeft een normaal postuur, groen/blauwe ogen, kort grijs haar, een leuke lach en zijn kledingstijl is casual/sportief en verzorgd. Hij is 1,80 meter lang. Hij is sociaal, houdt van gezelligheid en is een echte gangmaker, hij bezit een leuke dosis humor. Daarnaast is hij betrouwbaar, zorgzaam, eerlijk en recht door zee. Hij weet van aanpakken, is een harde werker en een levensgenieter. Hij staat midden in het leven en wanneer hij ergens voor gaat, doet hij dit voor de volle 100%.

Hij houdt van: wandelen met de hond, terrasje pikken, lekker uit eten en naar het café gaan,  gezelligheid, het Gaiapark bezoeken en leuke dingen met zijn kinderen en kleinkinderen ondernemen. Hij ging vroeger  op vakantie naar bijvoorbeeld  Mexico en bezocht de Pygmeeën, nu kiest hij meestal voor een weekendje weg, meestal naar Zeeland. Hij staat eigenlijk overal voor open, maar vindt het wel belangrijk dat het actievere of culturele vakanties zijn waar hij meerdere plekken of bezienswaardigheden kan bezoeken.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw met een slank of normaal postuur die zich vrouwelijk kleedt. Hij vindt het belangrijk dat ze betrouwbaar, eerlijk en recht door zee is en net als hij van gezelligheid houdt. Kortom een sociale en spontane vrouw, een vrouw met humor. Leeftijd tussen de 50 en 67 jaar, woonachtig in Limburg.

Aanvullende informatie

Een sympathieke man om te zien. Hij heeft een normaal/volslank postuur, is 1.77 lang, heeft blauw/groene ogen, kort grijzend haar en zijn kledingstijl is casual/sjiek. Hij gaat meestal gekleed in een nette pantalon met hemd. Qua karakter is hij zachtaardig, vriendelijk, eerlijk en loyaal. Een echte familieman, die goede contacten met zijn familie onderhoudt.

Hij houdt van: wandelen, voetbal gaan kijken, kienen, naar het café gaan, uiteten gaan, terrasje pikken, shoppen, spelletjes doen met zijn kleinkinderen en naar de paardrijlessen van zijn kleindochter kijken. Weekendjes weg en op vakantie gaan naar Spanje.

Hij zoekt: een verzorgde, lieve vrouw tussen de 55 en 64 jaar, met een normaal postuur. Een amusante vrouw, die eerlijk, sociaal en vrolijk is. Een vrouw waar hij plezier mee kan maken en kan genieten. Woonachtig in Belgisch Limburg.

Aanvullende informatie

Een sympathieke en vlotte man om te zien, die zich kleedt in een verzorgde, casual-sjieke stijl en naar gelegenheid. Hij heeft kort lichtbruin/grijzend haar, groen/grijze ogen, een normaal postuur en is 1m80 lang. Hij is een energieke en sociale man, makkelijk in de omgang, past zich makkelijk aan en bezit een leuke dosis humor. Hij is een harde werker, een levensgenieter en een familiemens met een heel goed hart. Zijn karakter kunnen wij omschrijven als, lief, zorgzaam, sociaal, gemoedelijk, rustig en resoluut.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, dansen, uit eten gaan, terrasje pikken en leuke dingen ondernemen met zijn kinderen en kleinkinderen. Hij gaat ongeveer twee keer per jaar op vakantie. Hij is inmiddels vier keer in Amerika geweest, hij zou het leuk vinden om nog eens een reis naar de West Coast te maken. Hij gaat graag naar Spanje, Italië of een weekendje fietsen in Nederland.

Hij zoekt: een lieve, verzorgde, charmante en moderne vrouw, een vrouw met normen en waarden en een goed hart. Een vrouw die zich vrouwelijk kleedt en een slank of normaal postuur heeft. Leeftijd tussen de 55 en 65 jaar. Hij wil in eerste instantie een lat relatie, maar wil naar verloop van tijd ook wel weer samenwonen, hij zou fijn vinden om weer vrouw bij zich te hebben.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.