fbpx

Een verzorgde vrouw om te zien, heeft een normaal tot iets voller figuur en kleedt zich in een casual stijl. Verder heeft ze kort blond haar, blauw/ grijze ogen en een lengte van 1m60. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: rustig, lief, harde werker, eerlijk, spaarzaam, optimistisch, doorzetter en zorgzaam.

Zij houdt van: wandelen, haar huishouden doen, tuinieren, fietsen (ze is voornemens een elektrische fiets aan te schaffen), lezen, woordzoekers maken, terrasje pikken, winkelen, uit eten gaan en op haar neefje passen. Wat vakantie betreft, vroeger ging ze geregeld naar Blankenberge en  Italië. Ze zou met een nieuwe partner graag nog eens naar Spanje of Turkije op vakantie gaan, natuurlijk staat ze ook open voor andere bestemmingen en leuke weekendjes weg.

Zij zoekt: een verzorgde  en vitale man, die vooral zichzelf is, een man die eerlijk, betrouwbaar, lief en behulpzaam is. Ze kijkt er naar uit om weer samen, leuke dingen te ondernemen, er samen lekker op uit te gaan en vooral om samen te genieten. Ze is in eerste instantie op zoek naar een lat relatie, maar sluit samenwonen in de toekomst niet uit. Woonachtig in Belgisch Limburg.

Aanvullende informatie

Een vriendelijke en verzorgde man, met groene ogen, kort grijzend haar en is 1,66 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij is brildragend en heeft een korte snor. Hij kleedt zich zeer verzorgd, casual en naar gelegenheid. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: gemoedelijk, rustig, familiemens, sociaal, eerlijk, zorgzaam en humoristisch.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, muziek luisteren, tv kijken, uiteten gaan, gezellig gaan lunchen of een terrasje pikken, familie, vrienden of buren ontvangen en leuke activiteiten ondernemen met zijn kleinkinderen. Wat betreft vakanties; vroeger ging hij op vakantie naar vakantieparken in Nederland en naar Duitsland. Hij kijkt ernaar uit om met een toekomstige partner naar de Ardennen of Luxemburg te gaan. Hij staat ook open voor weekendjes weg of een andere bestemming. Vliegreizen en verre reizen maakt hij liever niet.

Hij zoekt: een lieve, eerlijke, zachtaardige vrouw met een normaal postuur. Een verzorgde en goed geklede vrouw, die net zoals hij op hygiëne is gesteld. Hij bezit een leuke dosis humor en zou dit graag terug zien bij zijn toekomstige partner. Hij kijkt ernaar uit om weer samen te zijn en weer samen te kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Een zeer vriendelijke man met een slank tot normaal postuur, is 1m89 lang, met blauw/groene ogen, kort grijzend haar en zijn kledingstijl is casual/modern en verzorgd. Zijn karakter kunnen we omschrijven als: rustig, sociaal, levensgenieter, reislustig, bourgondiër, breed geïnteresseerd, gezellig, zorgzaam, zelfstandig en zelfvoorzienend.

Hij houdt van: fietsen, wandelen, tuinieren, klussen, modelbouw, terrasje pakken, koken en uiteten gaan. Hij doet zijn volledige huishouding zelf en staat er voor open om een naar een schouwburg of theater te gaan. Daarnaast is hij zeer reislustig en heeft dan ook al mooie reizen gemaakt, zo heeft hij Amerika, de Dominicaanse republiek en heel Europa bezocht, dit per auto, vliegtuig of cruiseboot. Zijn vakanties zijn een combinatie van cultuur, leuke activiteiten en relaxmomenten. Voor weekendjesweg, stedentrips of een gezellig dagje erop uit staat hij ook open.

Hij zoekt: een sociale, reislustige, lieve en zorgzame vrouw. Ze heeft een warm en hartelijk karakter en is vrouwelijk en verzorgd om te zien, met een slank of normaal postuur. Woonachtig in Limburg. Hij vindt wederzijds respect belangrijk, het is geven en nemen in een relatie. Hij is op zoek naar een lat relatie, die eventueel in de toekomst kan uitgroeien naar samenwonen. Hij kijkt er naar uit om weer samen te zijn en samen te genieten van leuke activiteiten en mooie vakanties.

Aanvullende informatie

Een sympathieke en vlotte man om te zien, kleedt zich in een casual-sportieve stijl en naar gelegenheid, heeft kort grijzend haar, bruine ogen, een normaal postuur en is 1,86 meter lang. Hij is een energieke, sociale man en staat midden in het leven. Hij is gemoedelijk en past zich makkelijk aan. Zijn karakter kunnen we omschrijven als open, zorgzaam, sociaal, actief, gemoedelijk, gezellig en ondernemend. Woont in de regio Antwerpen.

Hij houdt van: motorsport, motorcross, autoracen, sleutelen aan en opknappen van crossmotoren en raceauto's, wandelen, fietsen, naar de sauna gaan en lekker gaan uit eten. Wat betreft vakanties houdt hij van zonvakanties en gaat gemiddeld twee tot drie keer per jaar op vakantie. Hij heeft al diverse bestemmingen bezocht zoals Finland, Noorwegen, Tenerife en bijvoorbeeld Griekenland. Hij staat natuurlijk ook open voor suggesties of gezellige weekendjes weg.

Hij zoekt: een gemoedelijke, sociale, spontane en moderne vrouw, die net zoals hij ondernemend is. Een vrouw die zich verzorgd en vrouwelijk kleedt en een slank of normaal postuur heeft. Leeftijd tussen de 50 en 65 jaar. Hij is op zoek naar een relatie waarbij ze elkaar kunnen aanvullen en samen kunnen genieten. Afstand is niet van belang.

Aanvullende informatie

Een vriendelijke, verzorgde man, met groen/grijze ogen, kort grijzend haar en is 1,78 meter lang. Hij heeft een normaal postuur, kleedt zich zeer verzorgd, casual en naar gelegenheid. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: gevoelig, eerlijk, open, vriendelijk en sociaal.

Hij houdt van: naar muziek luisteren, een film kijken en stemt af op wetenschappelijke programma's op tv. Hij houdt van lekker uit eten gaan, terrasje pikken, weekend trips en in en om het huis klussen. Daarnaast heeft hij ook twee mooie oldtimers, waarmee hij geregeld een mooie tour maakt met een oldtimerclub. Wat betreft vakanties vindt hij Oostenrijk en Spanje erg mooi, maar met een leuke vrouw aan zijn zijde staat hij ook open voor andere suggesties.

Hij zoekt: een lieve, eerlijke, zachtaardige vrouw met een slank of normaal postuur. Een gelijkgestemde vrouw waarbij hij hoopt op wederzijds respect, gelijkheid, loyaliteit en genegenheid. Hij wil weer graag samen gelukkig zijn, waarbij ze kunnen genieten van het leven en zeker van elkaar. Hij is op zoek naar een eerlijke latrelatie.

Aanvullende informatie

Hij is een vriendelijke en verzorgde man, met een slank/normaal postuur, 1m72 lang en heeft kort grijzend haar, blauwe ogen en kleedt zich casual. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: open, eerlijk, zorgzaam, betrouwbaar, romantisch, knuffelig, handig en een harde werker.

Hij houdt van: auto's poetsen, uit eten gaan, een terrasje pikken, bioscoop, toeren met zijn scooter, wandelen, tv kijken, zijn huis onderhouden en opknappen en gezellig een dagje erop uit trekken.

Hij zoekt: een verzorgde, eerlijke en betrouwbare vrouw met een slank of normaal postuur in de leeftijd tussen de 60 en 66 jaar. Hij vindt het belangrijk dat ze net als hij zorgzaam is. Een lieve vrouw die er ook van houdt om gezellig samen naar een terrasje te gaan, samen te wandelen of het op een andere manier samen gezellig te maken. Hij kijkt er naar uit om weer samen te kunnen genieten. Hij is op zoek naar een latrelatie waarbij hij hoopt na verloop van tijd te gaan samenwonen.

Aanvullende informatie

Een vriendelijke en verzorgde man, met groen/grijze ogen, kort grijzend haar en 1m78 lang. Hij heeft een normaal postuur, kleedt zich zeer verzorgd, casual en naar gelegenheid. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: gevoelig, eerlijk, open, vriendelijk en sociaal.

Hij houdt van: naar muziek luisteren, een film kijken en stemt af op wetenschappelijke programma's op tv. Hij houdt van lekker uit eten gaan, terrasje pikken, weekend trips en in en om het huis klussen. Hij heeft ook twee mooie oldtimers, hiermee maakt hij geregeld een mooie tour met een oldtimerclub. Wat betreft vakanties vindt hij Oostenrijk en Spanje erg mooi, maar met een leuke vrouw aan zijn zijde staat hij ook open voor andere suggesties.

Hij zoekt: een lieve, eerlijke, zachtaardige vrouw met een slank of normaal postuur. Een gelijkgestemde vrouw waarbij hij hoopt op wederzijds respect, gelijkheid, loyaliteit en genegenheid. Hij wil weer graag samen gelukkig zijn, waarbij ze kunnen genieten van het leven en zeker van elkaar. Hij is op zoek naar een eerlijke latrelatie.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.