Hij is een man met een lengte van 1m84 en een slank postuur. Hij heeft een vriendelijke uitstraling, blauw/grijze ogen, is brildragend, heeft grijs haar, is kalend en heeft een snor. Zijn kledingstijl is casual. Zijn karakter is het beste te omschrijven als sociaal, hij is behulpzaam en doet een ander graag een plezier, hij kan goed luisteren, is meegaand maar heeft zeker een eigen mening, hij is een doener en heeft een positieve instelling. Voor hem is het glas altijd halfvol. Hij is gescheiden en heeft geen kinderen. Werkt nog 2 dagen per week.

Hij houdt van: oldtimers zowel auto's als bromfietsen, films in de genres avontuur, politie en western en documentaires over de natuur, klussen aan zijn oldtimer auto en zijn bromfietsen, rommelmarkten bezoeken, toeren met de oldtimer en onderweg ergens lunchen, lekker uit eten, een drankje doen op een terras, fietsen, wandelen en een theater of muziekevenement bezoeken. 2 keer per jaar bezoekt hij oldtimerbeurzen in Italië.  Voor wat betreft vakanties is hij heel divers. Reizen met het vliegtuig, de bus, camper of een cruiseboot, het spreekt hem allemaal aan. Hij zou nog(maals) naar Portugal, Spanje, Monaco en Cuba willen reizen en hier verblijven in een fijn hotel of bed and breakfast. Het maken van een binnenlandse cruise of een cruise naar Duitsland en Zwitserland wil hij zeker nog doen. Ook stedentrips vindt hij leuk. Op vakantie zul je hem niet vinden op een strandbed, liever ontdekt hij het land/stad. Hij heeft interesse in cultuur, architectuur en natuur en bezoekt kastelen, musea en oude steden. Hij houdt van huisdieren maar heeft deze zelf niet, hij rookt niet en drinkt een borreltje of een biertje.

Hij zoekt: een ondernemende, niet dominante vrouw die dingen in harmonie met hem wil overleggen.

Aanvullende informatie

Hij is een man met een lengte van 1m80 met een normaal postuur. Hij heeft kort grijzend haar, blauwe ogen, is brildragend en zijn kledingstijl is verzorgd. Zijn karakter is het beste te omschrijven als sociaal, zelfstandig, behulpzaam, nieuwsgierig en hij is een charmeur. Hij heeft zeker gevoel voor humor en maakt graag een grapje. Sinds 11 jaar is hij  weduwnaar en kijkt nu echt uit naar een relatie met een leuke vrouw waar hij gezellige dingen mee kan ondernemen. Hij heeft 1 zoon en 3 kleinkinderen, die hij ziet zoals het uitkomt en het contact met zijn broer en 2 zussen is goed. Gedurende zijn werkende leven is hij buschauffeur geweest in regio Eindhoven. Dit deed hij eerst in de stadsdienst en later in de streekdienst. Hij heeft zijn werk altijd met veel plezier gedaan.

Hij houdt van: het oplossen van woordzoekers, zijn muziekvoorkeur gaat uit naar jaren 60 muziek zoals bijvoorbeeld The Beatles en The Rolling Stones, ook klassieke- en operamuziek vindt hij mooi. Hij is lid van een jeu de boules club en gaat hier van maandag tot en met donderdag naar toe om met clubgenoten jeu de boules te spelen. Op de club vindt hij een groot stuk gezelligheid, leden praten met elkaar, zijn betrokken bij/met elkaar, spelen het spel en drinken samen een borreltje.

Wekelijks doet hij aan cardio-fitness om zijn conditie op peil te houden. Voor wat betreft vakanties heeft hij een aantal mooie reizen gemaakt. Hij is onder andere in Thailand, Indonesië en Sri Lanka geweest. Met een toekomstige partner zou hij het leuk vinden om georganiseerde busreizen in Nederland en naar België en Duitsland te maken. Uiteraard staat hij open voor de ideeën van een partner. Hij heeft een rijbewijs en een auto, geen huisdieren, hij rookt niet en drinkt dagelijks een borreltje.

Hij zoekt: een gezellige, spontane vrouw, ze is een makkelijke prater en een vrouwelijk type.

Aanvullende informatie

Jong uitziende man, vitaal, gedistingeerd uiterlijk, 1m84, normaal postuur, naar gelegenheid gekleed. Weduwnaar, 3 kinderen, 5 kleinkinderen, goed contact. Mooie carrière gehad, Hbo,  woont vrijstaand, rijdt auto, rookt niet. Hij is: adrem, ontwikkeld, serieus maar kan ook zijn gevoelige kant laten zien. Hij is georganiseerd, opmerkzaam, humoristisch, goedlachs en heeft een rustig karakter.

Hij houdt van: boswandelen, fietsen, uiteten, terrasje pakken, sporten, sauna, optrekken met zijn familie en vakanties.

Hij zoekt: een moderne vrouw, sportief uiterlijk, kleurrijk en vrouwelijk gekleed. Ze is intelligent, ontwikkeld met goede normen en waarden, is communicatief, zorgzaam en houdt van een geintje. Ze rookt niet en het is fijn als ze ook nog auto rijdt.

Aanvullende informatie

Hij heeft blauw/groene ogen, gemillimeterd grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich casual en altijd verzorgd. Hij is eerlijk, behulpzaam, bescheiden, serieus en relaxed. Hij treedt niet graag op de voorgrond. Hij heeft 25 jaar samen gewoond, geen kinderen en is nu 2 jaar single. Met zijn zussen en broers onderhoudt hij goede contacten. Hij woont in een leuke eengezinswoning en doet zelf de complete huishouding. Ook zorgt hij dat hij op de hoogte blijft van wat zich afspeelt in de wereld. Hij heeft een vaste baan in loondienst. Deze man rookt niet en drinkt met mate.

Hij houdt van: fotograferen,  puzzelen en foto's bewerken op zijn laptop, fietsen, wandelen en familie bezoeken. Hij reist graag en heeft meerdere keren Afrika bezocht, ook Senegal, Sri Lanka, Suriname, Gambia, China en diverse Europese (ei)landen heeft hij gezien. Hij staat open voor leuke ideeën met zijn toekomstige vriendin om samen te gaan ondernemen.

Hij zoekt: een stabiele, zelfstandige vrouw. Zij staat positief in het leven, is eerlijk en spontaan. Beiden mogen ook hun eigen dingen hebben. Een pré is het als zij van wandelen houdt.

Aanvullende informatie

Hij heeft blauwe ogen, kort grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid en verzorgd. Zijn karakter is: sociaal, eerlijk, rustig, begripvol, serieus, ondernemend, reislustig en sportief. Daarnaast heeft hij een uitstekend gevoel voor humor en is empathisch en ook huiselijk. Na een lang huwelijk is hij weduwnaar geworden. Hij heeft geen kinderen. Wèl heeft hij 2 broers en een zus, veel vrienden, kennissen en relaties. In zijn werkzame leven is hij directeur geweest van een middelgroot bedrijf Hbo).

Hij houdt van: lezen, rotaryclub, kookclubje, biljartclub, golfen, fitnessen en reizen. Hij heeft nagenoeg de hele wereld gezien.Daarnaast heeft hij voldoende tijd om een fijne relatie op te bouwen.

Hij zoekt: een vrouw met een leuke uitstraling, een leuke verschijning met een zacht karakter, lief en zorgzaam. Ook met een eigen mening en zij is een fijne gesprekspartner.

Aanvullende informatie

Hij is een enthousiaste man met blauwe ogen, kalend grijs gemêleerd haar, een leuke lach en heeft een slank postuur. Zijn kledingstijl is casual verzorgd en naar gelegenheid. Zijn karakter is het beste te omschrijven als: positief, sociaal en hij is een makkelijke en gezellige prater.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, in de tuin werken, regelmatig eten bij/met vrienden, klussen met zijn zoons, het theater en af en toe uit eten gaan. Zijn muziekvoorkeur gaat uit naar Nederlands- en Duitstalig, ook Schotse doedelzak muziek vindt hij leuk. Hij heeft een rijbewijs en een auto, rookt niet en drinkt dagelijks 1 of 2 pilsjes.

Hij zoekt: een gezellige vrouw om samen leuke dingen te ondernemen. Hij zegt zelf dat hij een vrouw zoekt om "samen gezellig door het leven te gaan want alleen is maar alleen!".

Aanvullende informatie

Hij is een man met een positieve en vriendelijke uitstraling, heeft een normaal tot stevig postuur, een getrimde baard, blauwe ogen en kort grijs gemêleerd haar. Zijn kledingstijl is casual verzorgd en naar gelegenheid. Zijn karakter is het beste te omschrijven als: positief, goed voor anderen, betrokken, empatisch, hij is een blij en tevreden mens en kan het gesprek prima gaande houden.

Hij houdt van: zijn vrijwilligerswerk in het bejaardentehuis, het contact met ouderen geeft hem veel voldoening. Hij vindt het leuk om te gaan wandelen, fietsen en gaat graag uit eten. Zijn muziekvoorkeur is zeer breed, hij heeft altijd de radio aanstaan.
Hij heeft een rijbewijs en een auto, heeft geen huisdieren en rookt en drinkt niet.

Hij zoekt: een vrouw met een warm en gezellig karakter. Ze mag pittig zijn en vindt het leuk om dingen te ondernemen en samen te beslissen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.