Hij heeft blauwe ogen, kort grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid en verzorgd. Zijn karakter is: sociaal, eerlijk, rustig, begripvol, serieus, ondernemend, reislustig en sportief. Daarnaast heeft hij een uitstekend gevoel voor humor en is empathisch en ook huiselijk. Na een lang huwelijk is hij weduwnaar geworden. Hij heeft geen kinderen. Wèl heeft hij 2 broers en een zus, veel vrienden, kennissen en relaties. In zijn werkzame leven is hij directeur geweest van een middelgroot bedrijf Hbo).

Hij houdt van: lezen, rotaryclub, kookclubje, biljartclub, golfen, fitnessen en reizen. Hij heeft nagenoeg de hele wereld gezien.Daarnaast heeft hij voldoende tijd om een fijne relatie op te bouwen.

Hij zoekt: een vrouw met een leuke uitstraling, een leuke verschijning met een zacht karakter, lief en zorgzaam. Ook met een eigen mening en zij is een fijne gesprekspartner.

Aanvullende informatie

Hij is een enthousiaste man met blauwe ogen, kalend grijs gemêleerd haar, een leuke lach en heeft een slank postuur. Zijn kledingstijl is casual verzorgd en naar gelegenheid. Zijn karakter is het beste te omschrijven als: positief, sociaal en hij is een makkelijke en gezellige prater.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, in de tuin werken, regelmatig eten bij/met vrienden, klussen met zijn zoons, het theater en af en toe uit eten gaan. Zijn muziekvoorkeur gaat uit naar Nederlands- en Duitstalig, ook Schotse doedelzak muziek vindt hij leuk. Hij heeft een rijbewijs en een auto, rookt niet en drinkt dagelijks 1 of 2 pilsjes.

Hij zoekt: een gezellige vrouw om samen leuke dingen te ondernemen. Hij zegt zelf dat hij een vrouw zoekt om "samen gezellig door het leven te gaan want alleen is maar alleen!".

Aanvullende informatie

Hij is een man met een positieve en vriendelijke uitstraling, heeft een normaal tot stevig postuur, een getrimde baard, blauwe ogen en kort grijs gemêleerd haar. Zijn kledingstijl is casual verzorgd en naar gelegenheid. Zijn karakter is het beste te omschrijven als: positief, goed voor anderen, betrokken, empatisch, hij is een blij en tevreden mens en kan het gesprek prima gaande houden.

Hij houdt van: zijn vrijwilligerswerk in het bejaardentehuis, het contact met ouderen geeft hem veel voldoening. Hij vindt het leuk om te gaan wandelen, fietsen en gaat graag uit eten. Zijn muziekvoorkeur is zeer breed, hij heeft altijd de radio aanstaan.
Hij heeft een rijbewijs en een auto, heeft geen huisdieren en rookt en drinkt niet.

Hij zoekt: een vrouw met een warm en gezellig karakter. Ze mag pittig zijn en vindt het leuk om dingen te ondernemen en samen te beslissen.

Aanvullende informatie

Hij is een man met een vriendelijke uitstraling. Hij heeft blauwe ogen, een volle bos kort grijs gemêleerd haar, een leuke lach en een normaal tot stevig postuur. Zijn kledingstijl is verzorgd en naar gelegenheid. Zijn karakter is het beste te omschrijven als: doorzetter, hij kan niet tegen onrechtvaardigheid, is recht door zee, betrokken en sociaal.

Hij houdt van: vrij- en stijldansen, zo danst hij bijvoorbeeld Rock'n Roll, Swing en de Foxtrot, muziek uit de jaren 60/70 en hedendaagse muziek, biljarten, uit eten gaan, ergens een drankje drinken, naar de bioscoop, het theater, een concert en de bazaar in Beverwijk gaan. Hij staat open voor de ideeën van een toekomstige partner.

Hij zoekt: een vrouw met een warm en hartelijk karakter, ze is liefdevol, houdt van gezelligheid en vindt het leuk om samen dingen te ondernemen. Fijn als ze nog van elkaar kunnen leren.

Aanvullende informatie

Vrolijke man van 1.80m lang met een normaal postuur, kort grijs kalend haar, casual of naar gelegenheid gekleed, innemende lach. Weduwnaar, 3 kinderen, 7 kleinkinderen, rookt niet, woont in mooi appartement, rijbewijs en auto. Hij is: actief, netjes, verzorgd, communicatief, humoristisch, kan met iedereen overweg, duidelijk op een goede manier, gemoedelijk, handig.

Hij houdt van: schetsen van o.a. portretten, biljarten, wandelen, fietsen, met de auto erop uit, uiteten en samen uitgaan, leuke dingen doen.

Hij zoekt: een nette, verzorgd uitziende vrouw, lief, zorgzaam, gezellig, geen thuiszitter, samen wandelen, fietsen of met de auto weg.

Aanvullende informatie

Hij heeft blauwe ogen en een gemillimeterd geschoren hoofd, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid.  Zijn karakter is: pro actief, ondernemend, creatief, innovatief, multifunctioneel, serieus, attent, galant, charmant en sociaal. Daarnaast heeft hij ook humor. Uit zijn huwelijk zijn 2 zoons geboren, beiden ruimschoots volwassen en uitwonend. Zijn ruime vrijstaande woning met veel grond is prima op orde en gezellig ingericht. Hij doet zelf de complete huishouding. Daarbij is hij nog parttime actief binnen zijn bedrijf (HBO). Hierdoor beschikt hij over voldoende tijd om een leuke relatie op te bouwen.

Hij houdt van: lezen van vakbladen, zelfgemaakte foto's bewerken, met vrienden ergens iets eten, drinken, biljarten, fietsen en wandelen. Qua vakanties heeft hij alle werelddelen en Europese landen bezocht.  Met de juiste vrouw wil hij van alles ondernemen.

Hij zoekt: een eerlijke, enigszins pittige en aantrekkelijke vrouw met een eigen mening en de juiste intenties.  Hij rookt niet en drinkt met mate.

Aanvullende informatie

Hij heeft kort grijs haar, blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Hij is eerlijk, serieus, zorgzaam, attent en behulpzaam. Verder is hij makkelijk in de omgang, sociaal en je kunt op hem bouwen. Hij is 2 maal weduwnaar, heeft een fijne stiefdochter, een kleinkind en 3 broers. Hij doet zelf de complete huishouding waaronder ook eten koken. In zijn werkzame leven heeft hij gewerkt bij een grote bierbrouwerij en inmiddels geniet hij van zijn pensioen. Toch is hij nog actief als vrijwilliger bij de plaatselijke scoutingvereniging.

Hij houdt van: wandelen, uit eten, terrasje etc. Op t.v. volgt hij het nieuws en de actualiteiten en kijkt hij graag een spannende politieserie. Qua vakanties heeft hij al diverse verre reizen gemaakt en staat zeker open voor leuke ideeën. Samen met zijn nieuwe vriendin wil hij van alles gaan ondernemen.

Hij zoekt: een optimistische, vitale, spontane en eerlijke vrouw. Hij hoopt dat zij een normaal postuur heeft en niet té klein is. Hij heeft een auto, rookt niet en drinkt nauwelijks.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.