fbpx

Hij is een vriendelijke, empathische man van 1m78 lang met kort grijs haar, een licht stoppelbaardje, blauwgrijze ogen en draagt een montuurloze bril en kleedt zich casual. Hij is gescheiden en woont in een eigen appartement aan de rand van de hei.

Hij houdt van: fietsen, wandelen, (filmhuis-)films, musicals, koken, fotograferen/filmen, musea en theaters bezoeken, klussen in huis en trekt er graag op uit met zijn Volkswagen-kampeerbusje. Hij snuift dan graag de cultuur, historie en natuur op en leert graag de lokale mensen kennen. Hij is een prettige gesprekspartner, kan goed luisteren, is zeker in voor iets nieuws, heeft goed relativerend vermogen, soms perfectionistisch maar ook optimistisch ingesteld en nieuwsgierig. Hij rookt/drinkt niet en gaat bewust met voeding om. HBO-universitair werk/denkniveau.

Hij zoekt: een energieke, ondernemende, breed geïnteresseerde en empathische vrouw op HBO-universitair werk/denkniveau tussen de 55-65 jaar, die makkelijk contacten legt met andere mensen en graag samen met hem wil wandelen, fietsen, films kijken, musea en theater bezoeken, maar ook om met hem in zijn busje te kamperen. Een vrouw die liefde kan geven en ontvangen en net als hij van gezelligheid houdt. Een vrouw, die een eigen leven heeft en wil behouden. De vrouw woont in een straal van 30-40 km rond het Gooi en is financieel onafhankelijk. HBO-universitair werk/denkniveau.

Aanvullende informatie

Hij is een rustige man met een vriendelijke uitstraling, heeft grijs krullend haar, groene ogen, kleedt zich casual, klassiek. Zijn karakter laat zich omschrijven als rustig, positief, tolerant, makkelijk, non-conformistisch, houdt van omdenken, risico nemen.

Hij houdt: van tennissen, padel, golfen, skiën en een goed glas wijn, uit eten gaan, reizen en leest graag een krant. Hij heeft nog hobby activiteiten in Frankrijk.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met humor, die van reizen houdt en met hem mee wil reizen en makkelijk in de omgang is, de ander accepteert zoals die is. Fijn om goede gesprekken mee te voeren en samen dingen te ondernemen.

Aanvullende informatie

Slanke, lange man van 1,92 m. Grijs haar, kalend en verzorgd. Blauwe ogen, casual kleding naar gelegenheid. Stoere man, vriendelijk voorkomen. Weduwnaar, geen kinderen. Rookt niet, drinkt een biertje. Geen huisdieren, heeft wel honden gehad. Geniet van vrijheid van pensioen, was zelfstandig horecamonteur en doet nu wat hij leuk vindt. Hij is: een echte man, breed geïnteresseerd en positief ingesteld. Zorgzaam, hoffelijk, attent. Opgegroeid met regelmaat en regels, heeft er goede discipline aan overgehouden. Een goede verteller met humor. Sociaal en makkelijk in de omgang. Actief in ondernemen en bewegen. Handig, vindingrijk en staat open voor nieuwe ervaringen. Helpt graag anderen en staat voor iedereen klaar.

Hij houdt van: motorrijden met vrienden. Ritje met de auto, dagje erop uit. Iedere dag een wandeling of andere actieve bezigheid. Rock & Roll, jazz, blues en oudere popmuziek, danst ook graag. Vissen, sport- en nieuwsprogramma’s kijken. Heeft interesse in hedendaagse techniek. Musea bezoeken, leuke voorstelling of andere uitstapjes maken. Op vakantie om iets te zien, rondtrekken, cruise of stedentrips.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw, verzorgd en actief. Iemand die open staat voor uitstapjes, hem zijn hobby’s gunt en zelf ook bezigheden heeft. Een dierenvriend met zorgzaam en lief karakter. Ze kan tegen Amsterdamse humor en tegen een stootje. Een niet rokende vrouw, die houdt van muziek en gezelligheid.

Aanvullende informatie

Gezellige man met een klein hartje, heeft een stoer uiterlijk met snor (mag eraf), tatoeages op armen en rug, blauw/grijze ogen, krullend, grijs haar tot in de nek, aan de zijkanten opgeschoren. Heeft een oorbel, leuke ketting en armbanden. Is casual gekleed in spijkerbroek en shirt, soms met een leren jasje. Heeft een volslank postuur, 1.83 m lang. Heeft ADHD, onder controle. Woont in eigen woning, smaakvol en modern ingericht. Maakt (tuin)meubels en is erg handig. Rookt en drinkt niet.

Hij is: gek op zijn drie kinderen. Is direct en eerlijk, soms wat bot. Graag bezig, staat voor iedereen klaar. Kookt zelf, houdt huis bij en helpt graag anderen met kleine klusjes. Open voor nieuwe activiteiten. Snelle prater, grappig. Door ADHD soms ongeduldig. Zeer loyaal.

Hij houdt van: wandelen, zwemmen, klussen. Leuke internetpagina’s afstruinen, naar de kringloopwinkel om spulletjes te kopen die hij op kan knappen. Samen op zonvakantie. Samen koken en tafelen, naar de bioscoop of het theater.

Hij zoekt: een actieve dame die zelfstandig is en een baan of hobby heeft. Kan tegen een stootje, kan ook met een drukke man overweg. Prikt door zijn stoere voorkomen heen. Opmerkzaam en een doorzetter. Verder lief en houdt van lekker eten, een maatje om dingen mee te ondernemen en het leven compleet te maken.

Aanvullende informatie

Bescheiden, lieve man met een vol, grijs en kort kapsel, heeft blauwgroene ogen en is brildragend. Hij gaat netjes gekleed in overhemd met pullover en nette (spijker)broek. Hij heeft twee zoons en twee kleinkinderen die dichtbij in hetzelfde dorp wonen. Is in het bezit van een rijbewijs en auto. Rookt niet, drinkt sporadisch een biertje. Hij is boekhouder geweest en geniet nu op actieve wijze van zijn pensioen.

Hij is: sportief, elke dag een ommetje en om de dag een lange wandeling of fietstocht. Jong van geest, voelt zich nog niet ‘oud’. Trots op woning en tuin, houdt het goed bij. Liefhebber van oude popmuziek (Rolling Stones, the Kings, etc). Is op de hoogte van het (plaatselijke) nieuws. Sociaal en respectvol. Eerlijk, staat open voor opbouwende kritiek.

Hij houdt van: samen een leuke dag hebben. Wandelen, culturele bezienswaardigheden bezoeken. Fietsen, weekendje weg of een zonvakantie, biljarten, wandelen in de Schoorlse Duinen, terrasje pakken of uit eten gaan. Ook van oprechtheid en goede communicatie.

Hij zoekt: een partner die ook de leuke dingen in het leven omarmt en er graag op uit gaat. Iemand die eerlijk is en communicatie ook belangrijk vindt. Een verzorgde vrouw, zorgzaam en met humor. Ze is netjes en heeft een positieve kijk op het leven.

Aanvullende informatie

Een rustige, gastvrije man met licht kalend/ lichtgrijs haar en is 1.65m.

Hij houdt van: golfen, wandelen op zijn tijd, kaartspellen, eten koken, gezellige gesprekken voeren, krantje lezen. Luistert graag naar klassieke muziek, geniet van een wijntje bij het eten. Hij geniet van het leven, maar zou dat graag met iemand willen doen. Zijn passie is golfen en zou dat graag met zijn partner doen, maar ook fijne inhoudelijke gesprekken voeren, misschien nog een keer richting een mooie bosrijke omgeving verhuizen, of samen jaarlijks een tijd in het zuiden van Europa vertoeven.

Hij zoekt: een vriendelijke, slanke vrouw tussen de 66 en 75 tot ongeveer 1.70, die graag met hem wil golfen, van lekker eten en een wijntje houdt. Een verzorgde, zelfstandige, ontwikkelde vrouw om samen inhoudelijke gesprekken te voeren, te kaarten, en samen van het leven te genieten.

Aanvullende informatie

Hij is: een goed verzorgde man, die casual sjiek gekleed gaat. Hij heeft blauw/grijze ogen, draagt een bril en is bewust kaal. Hij heeft een normaal postuur en een vriendelijke uitstraling. Sinds 5 jaar is hij weduwnaar. Na een aantal korte relaties is hij erachter gekomen dat hij graag iemand ontmoet die net als hij graag een vaste stabiele relatie wilt hebben. Hij hoopt haar dan ook te vinden via 60PlusRelatie. Hij is een warme en lieve man, een gezelschapsmens (geen grote groepen), past zich heel makkelijk aan, is een initiatief-nemer, houdt van spontane acties en is pragmatisch ingesteld. Verder is hij gastvrij, direct, open, attent en heel zorgzaam (soms valkuil). Hij vindt het fijn als hij zichzelf kan zijn. Hij praat heel makkelijk en met veel humor maar kan ook goed naar de ander luisteren.

Hij houdt van: zijn kinderen en zijn kleindochter. Een warme inrichting, gezelschap (geen grote groepen), lezen (vakliteratuur) en het volgen van de actualiteiten. Hij weet goed wat er in de wereld gebeurt. Hij houdt van allerlei soorten muziek; lounge, new age, rustige muziek, dit is afhankelijk van zijn stemming of gelegenheid. Fietsen en wandelen doet hij graag in gezelschap. Bezoeken van concerten, theater en musea. Hij is gek op zeilen, winkelen, golfen en lunchen. Gaat ook graag uit eten maar is ook gelukkig als hij met een hapje en een drankje langs het water zit, weliswaar in goed gezelschap!. Samen koken vindt hij ook leuk. Qua vakanties houdt hij van weekendjes weg, stedenbezoek, zon, zee en strand, hij houdt van Europa en NL. Hij houdt niet van uren in het vliegtuig zitten of een cruisevakantie. Verder is hij benieuwd wat zijn toekomstige partner leuk vindt op dit gebied.

Hij zoekt: een warme, lieve en aantrekkelijke vrouw. Een vrouw die wat heeft meegemaakt en het ook heeft verwerkt. Iemand die tegengas kan geven, ondernemend is en initiatief neemt. Zij vindt het fijn om deel uit te maken van zijn leven, maar heeft ook haar eigen leven. Samen genieten van de leuke dingen in het leven, samen weer bouwen aan een gelijkwaardige relatie en samen weer beslissingen nemen, is iets waar hij naar uitkijkt!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.