Hij is een sympathieke man met een rustige uitstraling, normaal postuur, blauwe ogen en kort grijs haar. Hij is al een tijdje weduwnaar, heeft twee zoons en vijf kleinkinderen waar hij van geniet. Zijn loopbaan is hij gestart als leerling machinist in de scheepvaart en later heeft hij diverse functies bij de politie uitgevoerd. Hij geniet nu van zijn pensioen. Hij woont samen met zijn Maltezerhondje in een tussenwoning met vrij uitzicht op de weilanden.

Hij houdt van: modelbouw, fietsen, lezen van boeken, zoals fictie en waargebeurde verhalen, rommelen in huis en tuin, programma's, nieuws/wetenschap techniek en detectives kijken op t.v. Ook kan hij genieten van wandelen, fietsen, natuur, uit eten, muziekevenement, museum en theater. Maar dat alles liever samen! Hij kan genieten van een glaasje wijn en af en toe rookt hij een sigaartje (buiten). Zijn muzieksmaak: Barbara Streisand, Portugese Fado, gitaarmuziek, maar ook Latijns Amerikaans kan hij waarderen. Zijn karakter is als volgt te omschrijven: romantisch, zorgzaam, rustig, bedachtzaam, geduldig, ondernemend, trouw en een knuffelaar.

Hij staat open voor: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: romantisch, sprankelend, leuke verschijning, vrouw-vrouw. Samen genieten van het leven en leuke dingen ondernemen dat is zijn grote wens! Zijn voorkeur gaat uit naar LAT-relatie, MBO/HBO niveau en leeftijd met een knipoog tussen de 65 en 70 jaar.

Aanvullende informatie

Hij is: een verzorgde man, draagt een kort geschoren ringbaardje, heeft blauwgrijze ogen en kan niet meer zonder leesbril. Hij heeft een normaal postuur en voelt zich in een overhemd met nette (spijker) broek het meest op zijn gemak. Hij is gescheiden, heeft een dochter en een kleinkind en wil graag weer een maatje ontmoeten, omdat hij liever samen is en samen deelt! Hij is een echte “schippersjongen” want hij vaart al vanaf zijn 13e, toen op het schip van zijn ouders. Daarna is hij zelfstandig schipper geweest, maar is nu havenmeester en in dienst van de gemeente. Verder is hij blij met zijn eengezinswoning met grote tuin. Huisdieren heeft hij niet maar hij houdt van honden. Qua karakter kun je zeggen dat hij rustig en gevoelig is, diepgang heeft en kan genieten van de aanwezigheid van de ander, zonder te hoeven praten.

Hij houdt van: diverse stijlen muziek, van Queen tot Hazes en luistert graag naar de teksten van (Nederlandstalige) muziek. Ook werkt hij graag in zijn tuin, verzamelt munten, fiets en wandelt, klaverjast, en kijkt op t.v. naar o.a. “First dates" en "Lang leve de liefde" en bezoekt concerten. Daarnaast heeft hij liefde voor alles wat met schepen en water te maken heeft. Vakantielanden die voor hem favoriet zijn: Spanje, Griekenland en Turkije.

Hij zoekt: een partner die het ook belangrijk vindt om samen lief en leed te kunnen delen en dat er belangstelling en respect is naar/voor elkaar. Fijn als je niet rookt, af en toe een wijntje/borreltje is geen punt, dat vindt hij ook gezellig. Zijn voorkeur gaat uit naar een maatje die religieus is of daar in ieder geval respect voor heeft. Als leeftijdsindicatie: tussen 56-67 jaar. Van single naar samen dat is zijn wens! Wie weet van vriendschap, naar LAT, naar samenwonen!

Aanvullende informatie

Hij heeft kort grijzend haar, een snor, blauwe ogen, een slank/normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Zijn karakter is: rustig, attent, serieus, huiselijk en behulpzaam. Hij is een harde werker, wordt vrijwel nooit boos, heeft humor en wil op zijn tijd ook dingen ondernemen. Hij heeft 2 relaties gehad, heeft 2 zoons en is een trotse opa van een kleindochter. Hij woont in een appartement. Binnenshuis doet hij zelf de complete huishouding. Hij zorgt dat hij op de hoogte blijft van het nieuws en de actualiteiten en surft en zoekt informatie op zijn laptop. Hij is op dit moment internationaal vrachtwagenchauffeur maar beschikt over de mogelijkheid nationaal te gaan rijden en zodoende elke avond thuis te zijn. Door zijn werk is hij in alle Europese landen geweest. Met een leuke vriendin staat hij open voor ideeën om samen van alles te ondernemen.

Hij houdt van: uit eten, weekendjes weg, concerten, schouwburg of andere leuke dingen.

Hij zoekt: een optimistische, eerlijke en beetje lieve en zorgzame vrouw. Samen met haar genieten van het leven is hij wat hij voor ogen heeft.

Aanvullende informatie

Lange man met blauwe ogen, een normaal postuur, geen baard of snor, hij kleedt zich casual maar een pak voor speciale gelegenheden kan ook. Hij is ongehuwd, heeft geen kinderen, wel relatie-ervaring. Zijn grootste wens is om een maatje te ontmoeten waar hij zijn leven mee kan delen. Hij werkt als fietsenbeheerder/handhaver bij de gemeente en heeft het goed naar zijn zin. Zijn karakter kun je omschrijven als: een sociale man, hij gaat voor iemand, is een beetje gesloten, maar al veel losser/vrijer geworden. Hij is zachtaardig en gevoelig.

Hij houdt van: klussen in en om zijn huis, hij geniet van zijn grote tuin en hij vindt het leuk om met zijn toekomstige partner te tuinieren, dus “groene vingers” zijn welkom. Hij kijkt t.v., volgt de Tour de France, leest graag de krant en vakbladen. Ook kijkt hij graag naar tractorpulling, wandelt en fietst hij graag en geniet van de sauna. Hij staat ook voor nieuwe ideeën/interesses open. Vakanties met de auto naar bijvoorbeeld Duitsland, rondtrekken en hotels bezoeken. Zijn muziekvoorkeuren: van Rock, Nederlandstalig tot Pop. Roken doet hij niet en hij stelt het op prijs als jij dit ook niet doet.

Hij zoekt: een maatje, die sociaal is, van natuur houdt, rustig en zichzelf is, die haar zaken goed op orde heeft. Met haar wil hij graag genieten van de toekomst, samen leuke dingen doen en inhoud geven aan het leven. Starten mag met een LAT-relatie, maar uiteindelijk wil hij graag een vaste relatie en samenwonen zou mooi zijn. Leeftijd: tussen 50-62, LBO/MBO en liever niet roken. Hij kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.