fbpx

Deze man ziet er vriendelijk en netjes uit. Hij is kalend, heeft grijzend haar met een bescheiden baardje en blauw/grijze ogen. Hij kleedt zich verzorgd, klassiek en met stijl. Dit vindt hij belangrijk en kleedt zich zo voor elke gelegenheid. Hij rookt met mate en drinkt geen alcohol. Al een aantal jaren is hij weduwnaar en heeft twee zoons. Is met pensioen (werkte bij een bank) en geniet nu van het schrijven van boeken en het onderzoek hiervoor, geeft presentaties en zet zich daarnaast in voor verenigingen en stichtingen. Het is een zorgzame, rustige man die goed nadenkt over zijn keuzes. Hij houdt van kunst en cultuur en is ook graag in de natuur te vinden.

Loop jij samen met hem door bos en duin?

Aanvullende informatie

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.