fbpx

Hij heeft kort grijs haar, blauwe ogen, een normaal/volslank postuur en kleedt zich verzorgd. Qua karakter kun je zeggen: hij is eerlijk, attent, betrokken, sociaal, rustig, gemoedelijk, serieus en heeft ook humor. Hij heeft als kok in de horeca gewerkt en geniet nu van zijn pensioen.

Wil jij met deze man van alles ondernemen?

Aanvullende informatie

Man met kort grijs haar, blauwe ogen, heeft een normaal/volslank postuur en kleedt zich verzorgd. Zijn karakter is: eerlijk, attent, betrokken, sociaal, rustig, gemoedelijk, serieus en daarnaast heeft hij ook humor. Hij heeft als kok gewerkt (Mbo) en geniet nu van zijn pensioen.

Wil jij met deze betrouwbare man nog gaan genieten?

Aanvullende informatie

Ondernemende man met kort grijs haar, blauwe ogen, is 1m82 lang, heeft  een normaal postuur  en kleedt zich verzorgd en naar gelegenheid. Hij is actief, sociaal, zachtaardig, attent en onderhoudend. Is serieus maar heeft daarnaast humor, je kunt van hem op aan en hij kan resoluut zijn. Hij verricht nog vrijwillig meerdere bestuur/adviesfuncties (Hbo).

Ben jij de vrouw die zijn leven weer kleur geeft?

Aanvullende informatie

Sociale man met blauwe ogen, kort grijs haar, gaat casual en verzorgd gekleed. Hij is 1m77 lang en heeft een slank tot normaal postuur. Hij is: eerlijk, sociaal, trouw, behulpzaam, zorgzaam, attent, gemoedelijk en serieus. Heeft humor en is een buitenmens. In zijn werkzame leven is hij ambtenaar geweest en nu geniet hij van zijn pensioen.

Durf jij het aan met deze leuke man?

Aanvullende informatie

Verzorgde man met kort grijs haar, groen/bruine ogen, een normaal postuur, 1m80 lang, kleedt zich heel verzorgd. Qua karakter is hij: bescheiden, behoudend, eerlijk, betrouwbaar, sociaal, actief, ondernemend en serieus. Hij heeft humor, je kunt van hem op aan en is conflict vermijdend. Hij heeft gewerkt als manager (semi ambtenaar) op Hbo niveau.

Wil jij met hem nieuwe herinneringen maken?

Aanvullende informatie

Deze humorvolle man heeft kort krullend donkerblond haar, blauwe ogen, een normaal tot volslank postuur en kleedt zich verzorgd en casual. Hij heeft aanpassingsvermogen, is eerlijk, spraakzaam, gezellig en zorgzaam. Verder is hij handig, werkt met zijn handen (Mbo).

Wil jij met deze man nog genieten van het leven?

Aanvullende informatie

Hij is: een slanke man met bruine ogen, donkerbruin haar, draagt geen bril, snor of baard. Meestal kleedt hij zich netjes/casual. Hij is ongehuwd, maar heeft wel samengewoond. Kinderen heeft hij niet gekregen. Hij staat er weer voor open om een partner te ontmoeten. Hij werkt bij een productiebedrijf en hij heeft het naar zijn zin. Zijn huis is voor hem een fijne plek om te zijn. Huisdieren heeft hij niet, maar hij houdt wel van dieren. Zijn karakter: lief, eerlijk, betrouwbaar, direct, impulsief, integer en hij vindt een opgeruimde omgeving prettig.

Hij houdt van: fietsen, creatief bezig zijn op de computer met foto's, een terrasje bezoeken, een film kijken en “rondstruinen” in kringloopwinkels. Actieve vakanties, zoals bijvoorbeeld fietsen in binnen en buitenland doet hij graag. Zijn belangstelling voor muziek is breed. Van Brian Adams, Rolling Stones tot Nederlands talig, maar ook Engelse en Duitse muziek kan hij waarderen.

Hij zoekt: een maatje die zich herkent in de volgende eigenschappen: respect, liefdevol, zorgzaam, trouw en eerlijk. Huisdieren zijn niet echt welkom i.v.m. zijn allergie en hij zoekt een partner die niet rookt en weinig of geen alcohol drinkt. Herken jij je hierin dan ontmoet hij jou graag.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.