fbpx

Ondernemende man met kort grijs haar, blauwe ogen, een slank/normaal postuur en kleedt zich verzorgd. Qua karakter is hij: eerlijk, attent, zorgzaam, betrouwbaar, gemoedelijk en optimistisch. Hij is een gezelligheidsmens. In zijn werkzame leven is hij zelfstandig ondernemer geweest ( Mbo).

Wil jij met deze man nog van het leven gaan genieten?

Aanvullende informatie

Deze automonteur heeft een normaal postuur, gemillimeterd grijzend haar, groen/blauwe ogen en kleedt zich verzorgd en casual. Qua karakter is hij: eerlijk, zorgzaam, behulpzaam, attent en serieus. Daarnaast heeft hij ook humor en leuke ideeën. Soms kan hij wat voorzichtig zijn. Hij heeft alles op orde en Mbo niveau.

Ga jij leuke dingen met hem ondernemen?

Aanvullende informatie

Hij kleedt zich naar gelegenheid, ziet er netjes verzorgd uit, heeft kort grijsblond haar, een open vriendelijk gezicht, is actief, vitaal en passioneel.

Hij houdt van: zijn huis met werkplaats vlakbij de Waddenzee en strand, zijn zoons van 16 en 17 jaar, die zeer geregeld bij hem zijn, zijn werk in de scheepsbouw waardoor hij op internationale klussen werkt. Hij is een rustige, sociale familieman en staat graag voor de ander klaar. Houdt van reizen, stedentrips maar is ook graag thuis. Verder houdt hij van boeken en opiniebladen lezen, zijn hond, met wie hij dagelijks 2 uur wandelt, sloepje varen, roeien, uit eten gaan, een strandwandeling maken, koken voor een gezelschap en heeft een brede muzieksmaak.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, betrouwbaar en sociaal is, die zich jong genoeg voelt om samen allerlei dingen te ondernemen, die lief en leed kan en wil delen. Makkelijk in de omgang naar de ander is en er verzorgd uitziet. Ze kan het fijn vinden om samen thuis te zijn maar ook actief van wandelen houdt, af en toe naar een museum of theater mee wil gaan of spontaan op een uitstapje meegaat. Om op deze manier samen een fijne tijd te hebben en iets moois op te bouwen. In de leeftijd van midden 40 tot begin 60.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.