fbpx

Deze vriendelijke, rustige man zoekt een vrouw met wie hij weer geborgenheid en gezelligheid kan delen. Kort, golvend rossig haar en blauwe ogen, normaal postuur (1,67 m) en een zachte uitstraling. Deze gescheiden timmerman is handig, actief en doet regelmatig aan spinning en wandelen. Hij houdt van gezelligheid, gaat graag een dag of weekend weg en heeft een museumjaarkaart. Hij houdt van blues, heeft een open karakter, is zorgzaam en geduldig. Hij is bezig met spiritualiteit en heeft respect voor andere meningen. Hij houdt niet van dominante types, gaat een goed gesprek niet uit de weg en gaat vooral graag weer samen op avontuur.

Reis jij mee als zijn eigen ingetimmerde camper klaar is?

Aanvullende informatie

Nette man van 1,87 m lang met blauw/grijze ogen en kort, grijzend haar. Slank postuur en netjes, casual gekleed. Rookt kleine sigaartjes, vindt stoppen echter geen probleem. Gescheiden, drie kinderen en een kleinkind. Protestants, niet volledig praktiserend. Hij is verdraagzaam, neemt naastenliefde serieus. Consequent, duidelijk in communicatie en zijn principes. Heeft humor, is kritisch op zichzelf en houdt van gezelligheid. Samen erop uit om iets leuks te doen zoals een terrasje pakken, een wandeling maken of bioscoop bezoek. Hij biljart 1 keer in de week en is liefhebber van tuinieren. Op vakantie gaat hij graag met een beetje luxe, daar heeft hij hard voor gewerkt.

Wil jij de plannen samen werkelijkheid maken?

Aanvullende informatie

Lange, brede man, iets volslank. Kort, zwart haar, begint iets grijs te worden. Casual gekleed en verzorgd voorkomen. Weduwnaar, 2 kinderen en twee kleinkinderen. Woont in eigen hoekwoning met nette, verzorgde inrichting. Grote tuin met verschillende (kleine) dierenverblijven, goed gebouwd en onderhouden. Cavalier hondje. Rookt niet, drinkt bij gelegenheid een borrel of wijntje. MBO niveau. Hij is: enthousiast, vrolijk en gezellig. Een excentrieke, warme man met humor en zelfspot. Helpt graag anderen, is attent en komt zijn afspraken na. Eerlijk, direct en met een vlotte babbel. Graag in goed gezelschap en kan ook enorm genieten van de natuur en de rust in de tuin. Makkelijk in de omgang, in voor spontane acties. Een levensgenieter en dierenliefhebber.

Hij houdt van: gezelligheid en warmte, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Daarnaast samen van de tuin genieten, op vakantie gaan naar Texel of het buitenland en spontane uitstapjes naar een restaurant of terras. Thuis lekker klussen in de tuin of bij anderen. Marktkoopman en ondernemer, met pensioen maar af en toe nog aan het werk omdat zijn werk zijn hobby is. Af en toe een fietstocht of met de auto op pad, nieuwe dingen ontdekken.

Hij zoekt: de intimiteit en geborgenheid van een relatie. Samen lachen en lekker op stap gaan. Je verhaal kunnen doen en naar de ander luisteren. Hij zoekt een lieve, vrolijke vrouw die open staat voor zijn vrije leven en die zijn directe manier van communiceren waardeert. Hij heeft een klein hartje en zoekt iemand die hem hierin aanvult en bij wie hij de chemie weer voelt. Hij wil haar alles geven en er voor haar zijn, samen wil hij een liefdevolle, intieme relatie opbouwen.

Aanvullende informatie

Hij is een rustige man met een vriendelijke uitstraling, heeft grijs krullend haar, groene ogen, kleedt zich casual, klassiek. Zijn karakter laat zich omschrijven als rustig, positief, tolerant, makkelijk, non-conformistisch, houdt van omdenken, risico nemen.

Hij houdt: van tennissen, padel, golfen, skiën en een goed glas wijn, uit eten gaan, reizen en leest graag een krant. Hij heeft nog hobby activiteiten in Frankrijk.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met humor, die van reizen houdt en met hem mee wil reizen en makkelijk in de omgang is, de ander accepteert zoals die is. Fijn om goede gesprekken mee te voeren en samen dingen te ondernemen.

Aanvullende informatie

Een rustige, gastvrije man met licht kalend/ lichtgrijs haar en is 1.65m.

Hij houdt van: golfen, wandelen op zijn tijd, kaartspellen, eten koken, gezellige gesprekken voeren, krantje lezen. Luistert graag naar klassieke muziek, geniet van een wijntje bij het eten. Hij geniet van het leven, maar zou dat graag met iemand willen doen. Zijn passie is golfen en zou dat graag met zijn partner doen, maar ook fijne inhoudelijke gesprekken voeren, misschien nog een keer richting een mooie bosrijke omgeving verhuizen, of samen jaarlijks een tijd in het zuiden van Europa vertoeven.

Hij zoekt: een vriendelijke, slanke vrouw tussen de 66 en 75 tot ongeveer 1.70, die graag met hem wil golfen, van lekker eten en een wijntje houdt. Een verzorgde, zelfstandige, ontwikkelde vrouw om samen inhoudelijke gesprekken te voeren, te kaarten, en samen van het leven te genieten.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.