fbpx

Een vriendelijke, positief ingestelde man, brildragend met groen-bruine ogen en kalend, grijs haar. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich casual. Hij rijdt auto, is gescheiden en heeft vier kinderen. Deze man heeft (Amsterdamse) humor en houdt van lekker eten en spontane activiteiten. Hij is gastvrij en kookt graag, houdt van theater en bioscoop en zoekt graag de gezelligheid op.

Luisteren jullie binnenkort samen naar Bruce Springsteen?

Aanvullende informatie

Deze positieve en breed georiënteerde man is open en eerlijk. Hij heeft donkerblond haar, een leuke lach, heldere blauwe ogen en een verzorgd uiterlijk. Meestal draagt hij een jeans met een polo. Hij is met pensioen en was werkzaam als makelaar in grondverzet (Hbo). Gek op het buitenleven, wandelen, werken in zijn tuin, toeren met zijn cabrio of boot, muziek luisteren en ergens een hapje eten.

Ben jij die spontane vrouw die hem wil leren kennen?

Aanvullende informatie

In de kop van Noord-Holland woont deze vrolijke man met blond haar en blauwe ogen. Hij is gescheiden en heeft twee zoons die gedeeltelijk bij hem wonen. Deze man is handig en klust graag, houdt ervan om lekker bezig te zijn. Deze muziekliefhebber is verder empathisch, heeft respect en humor en is lief, zorgzaam en betrokken. Hij bezoekt graag af en toe een leuk evenement, houdt van tuinieren, wandelen, uit eten gaan of lekker thuis koken. Hij reist graag met de auto, ook op vakantie. Dit geeft hem een gevoel van vrijheid en hij zou dit graag met een partner vaker willen doen.

Ga jij mee op de volgende autotrip?

Aanvullende informatie

Wat een vriendelijke, open man is dit! Hij is 1,75 m, heeft kort, grijs/wit haar en blauwe ogen. Hij is gezond en fit en heeft een normaal postuur. Hij rookt al jaren niet meer en geniet af en toe van een biertje bij het eten of in gezelschap. Helaas heeft hij geen tuin meer, maar hij gaat er regelmatig op uit want hij houdt van de natuur. Deze gescheiden man is regelmatig bij zijn twee kinderen en kleinkind te vinden, zij zijn erg belangrijk voor hem.

Arie heeft zijn pensioen in het vooruitzicht. Gelukkig gaat hij nog elke dag met plezier naar zijn werk, waar hij een leidinggevende functie heeft. Als hij thuis is staat vaak de radio aan (brede muzieksmaak) en maakt Arie het gezellig. Hij leest op de e-reader avonturenverhalen en kijkt naar voetbal of documentaires op televisie. Hij is scheidsrechter bij de lokale voetbalvereniging en wandelt graag. Verder is vaak bij iemand aan het klussen. Zijn omgeving weet hem hiervoor vaak te vinden en Arie vindt het leuk om te doen en fijn om te helpen.

Arie is een handige levensgenieter en deelt graag zijn enthousiasme en interesses. Hij is sociaal, betrokken en attent. Gezellig naar het theater, uit eten of een fietstocht maken, dat doet hij graag. De avonturier in hem spoort hem aan nieuwe plekken te ontdekken en regelmatig iets leuks te ondernemen.

Ga jij met hem mee erop uit?

Aanvullende informatie

Deze man is 1.75 m lang en heeft blond-grijzend, half lang haar met lichte slag, heeft blauwe ogen, is fit en gezond met een volslank figuur. Hij kleedt zich netjes en besteedt hier aandacht aan. Hij rookt en drinkt drinkt niet, houdt wel van lekker eten. Is gescheiden en heeft twee volwassen dochters.  Deze man is een echte levensgenieter. Hij wil alles een keer proberen en is ondernemend en actief. Motorrijden, fietsen, snowboarden, duiken, allemaal leuk. Hij heeft (Amsterdamse) humor, houdt van gezelligheid en kan aan de andere kant zakelijk en principieel zijn. Heeft als ondernemer veel gedaan en veel van de wereld gezien en wil dit graag voortzetten met een partner.

Gaan jullie samen de (onderwater)wereld verder ontdekken?

Aanvullende informatie

Deze gepensioneerde ondernemer ziet er nog goed uit voor zijn leeftijd. Hij heeft kort, grijs haar en bruine ogen achter een bril. Zijn nette baardje wordt iedere week getrimd. Hij is 1,73 m lang en kleedt zich casual en netjes. Hij rookt niet, vindt het wel gezellig om samen een likeurtje te drinken. Deze man is sociaal, ondernemend, rijdt nog (graag) auto en is altijd in voor een uitstapje. Hij woont zelfstandig en redt zich prima, is graag onder de mensen, is attent en verzorgd. Hij mist het samenzijn en doet graag weer samen een spelletje of maakt een leuk reisje.

Gaan jullie samen nog alles uit het leven halen?

Aanvullende informatie

Deze vriendelijke, rustige man zoekt een vrouw met wie hij weer geborgenheid en gezelligheid kan delen. Kort, golvend rossig haar en blauwe ogen, normaal postuur (1,67 m) en een zachte uitstraling. Deze gescheiden timmerman is handig, actief en doet regelmatig aan spinning en wandelen. Hij houdt van gezelligheid, gaat graag een dag of weekend weg en heeft een museumjaarkaart. Hij houdt van blues, heeft een open karakter, is zorgzaam en geduldig. Hij is bezig met spiritualiteit en heeft respect voor andere meningen. Hij houdt niet van dominante types, gaat een goed gesprek niet uit de weg en gaat vooral graag weer samen op avontuur.

Reis jij mee als zijn eigen ingetimmerde camper klaar is?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.