fbpx

Ondernemende man met kort grijs haar, blauwe ogen, is 1m82 lang, heeft  een normaal postuur  en kleedt zich verzorgd en naar gelegenheid. Hij is actief, sociaal, zachtaardig, attent en onderhoudend. Is serieus maar heeft daarnaast humor, je kunt van hem op aan en hij kan resoluut zijn. Hij verricht nog vrijwillig meerdere bestuur/adviesfuncties (Hbo).

Ben jij de vrouw die zijn leven weer kleur geeft?

Aanvullende informatie

Sociale man met blauwe ogen, kort grijs haar, gaat casual en verzorgd gekleed. Hij is 1m77 lang en heeft een slank tot normaal postuur. Hij is: eerlijk, sociaal, trouw, behulpzaam, zorgzaam, attent, gemoedelijk en serieus. Heeft humor en is een buitenmens. In zijn werkzame leven is hij ambtenaar geweest en nu geniet hij van zijn pensioen.

Durf jij het aan met deze leuke man?

Aanvullende informatie

Verzorgde man met kort grijs haar, groen/bruine ogen, een normaal postuur, 1m80 lang, kleedt zich heel verzorgd. Qua karakter is hij: bescheiden, behoudend, eerlijk, betrouwbaar, sociaal, actief, ondernemend en serieus. Hij heeft humor, je kunt van hem op aan en is conflict vermijdend. Hij heeft gewerkt als manager (semi ambtenaar) op Hbo niveau.

Wil jij met hem nieuwe herinneringen maken?

Aanvullende informatie

Deze humorvolle man heeft kort krullend donkerblond haar, blauwe ogen, een normaal tot volslank postuur en kleedt zich verzorgd en casual. Hij heeft aanpassingsvermogen, is eerlijk, spraakzaam, gezellig en zorgzaam. Verder is hij handig, werkt met zijn handen (Mbo).

Wil jij met deze man nog genieten van het leven?

Aanvullende informatie

Slanke man die zich het liefst netjes en modern kleedt, heeft blauwe ogen en halflang donkerblond haar. Hij heeft zijn hele leven een fitnesszaak gerund. Nu geniet hij van zijn pensioen. Van zijn karakter kun je zeggen dat hij lief en meegaand is. Verder communiceert hij graag en goed en houdt van gezelligheid.

Ben jij het maatje met wie hij samen zijn leven kan delen?

Aanvullende informatie

Hij is: een vitale man met veel energie en wil graag zijn leven delen met een zelfstandige vrouw. Sinds een tijdje is hij weduwnaar, heeft kinderen en kleinkinderen en kan daar enorm van genieten. Hij ziet er netjes/verzorgd uit en zijn postuur is normaal. Zijn karakter: ietwat verlegen, liever op de achtergrond dan op de voorgrond, kijkt een beetje de kat uit de boom, is goed voor zijn medemens, zachtaardig en liefdevol.

Hij houdt van: zijn hondje en kan uren doorbrengen bij zijn volières met vogels. Ook kan hij genieten van fietsen, uit eten, op het water zijn en thuis genieten van zijn jacuzzi. Vakanties heeft hij op verschillende manier gevierd: genieten van een bungalow in België, Luxemburg, Frankrijk en Noorwegen. Samen met jou zou hij wel het Noorderlicht willen zien.

Hij zoekt: een maatje die niet rookt, met de volgende eigenschappen: respect, zelfstandig, ondernemend, actief, in verbondenheid elkaar vrijlaten/elkaar aanvullen. Hij wil graag samen dingen ondernemen en samen delen. Fijn als jij, net als hij, kerkelijk betrokken bent. Dat ook voor jou het geloof de basis is voor het leven.

Aanvullende informatie

Hij is: een gezellige, spontane, volslanke man, heeft bruine ogen, draagt een bril en heeft kort haar. Hij kleedt zich naar gelegenheid, dat is meestal casual. Hij is al een tijdje weduwnaar, heeft twee zoons, een dochter en drie kleinkinderen. Hij wil graag zijn maatje ontmoeten en samen genieten van het leven. Zijn geboortegrond ligt in het westen van het land, maar woont al lang op de Veluwe en geniet van het uitzicht vanaf de 3e etage van zijn appartement. Huisdieren heeft hij niet want hij wil graag vrij zijn om te gaan en te staan waar hij wil. Tijdens zijn werkzame leven heeft hij altijd leidinggevende functies gehad veelal in de vleeswereld. Zijn karakter: romantisch, attent, humor, galant, heeft leren luisteren, gevoelig en kan genieten van mensen om zich heen.

Hij houdt van: verschillende muziekstijlen, alleen jazz en hardrock kan hij niet echt waarderen. Hij kan genieten van bridgen, zeilen, autorijden, naar een concert gaan, musicals bezoeken, op een terras zitten en samen genieten. Hij is echt een gezelligheidsmens.

Hij zoekt: een maatje om samen te genieten van het leven en vooral te delen. Hij ontmoet graag een vrouwelijke vrouw met humor. Als ze daarnaast lief en romantisch is en houdt van een knuffel dan wil hij haar graag ontmoeten. Uiteindelijk wil hij graag een stabiele relatie om vandaar uit weer samen te gaan wonen. Hij houdt van de liefde!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.