fbpx

Deze gezellige, bourgondische familieman heeft een goed leven, geen haast maar wil jou wel graag ontmoeten! Hij is ondernemer met diverse bedrijven. Makkelijke en gezellige prater en heel positief ingesteld. Hij is trouw, hardwerkend, amicaal en humoristisch. Trots op zijn zoon en gek op dieren. Hbo-niveau. Hij houdt van de natuur, wandelen in de bergen. Hij heeft een goed sociaal leven. Bij gelegenheid past een goede sigaar en drankje. What you see is what you get!

Ben jij die gezellige, charmante vrouw die met hem wilt genieten van het leven?

Aanvullende informatie

Man met kort grijs haar, blauwe ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd en casual. Qua karakter is hij: eerlijk, zorgzaam, behulpzaam, sociaal, attent en serieus. Daarnaast heeft hij humor en is conflict vermijdend. Hij heeft alle zaken op orde, een vaste baan op Mbo niveau.

Zou jij een stabiele toekomst willen met deze man?

Aanvullende informatie

Een hoffelijke, vitale en gezellige man met een warme uitstraling. Kleedt zich heel modern en verzorgd. Karaktereigenschappen die hem passen; trouw, zeer sociaal, modern en gezellig. Hij lacht veel en uit zich oprecht. Hij is zeer actief en ondernemend en houdt van een beetje romantiek. Hij rommelt graag in en om het huis, vindt het leuk om te tuinieren. Hij heeft veel sociale contacten en gaat er graag op uit. Hij heeft een sportieve instelling en fietst veel. Hij vindt het fijn een dagje weg te gaan, een etentje of een dagje naar de kust, even een visje eten, zijn allemaal leuke dingen om samen te ondernemen. Hij is zeker reislustig, houdt van hotels, varen, cruisen, vliegreizen of met de auto weg.

Ben jij die actieve en verzorgde vrouw die met hem op avontuur gaat?

Aanvullende informatie

Deze vriendelijke, loyale, meelevende, licht spirituele man, kleedt zich casual, is slank tot normaal van postuur, draagt een bril en heeft grijs kort haar. Hij zoekt een vrouw om een gelijkwaardige relatie mee op te bouwen, geen mens is perfect en dat accepteren van elkaar. Als ze open staat voor spiritualiteit is dat een pré. Hij werkt al geruime tijd voor een overheidsinstantie en doet zijn werk met plezier. Hij vermaakt zich met tennissen, wandelen of fietsen in de natuur, lezen, podcasts luisteren, winkelen, bioscoop en cabaret.

Ben jij die lieve, zelfstandige vrouw, die een gelijkwaardige relatie wil waarin je elkaar accepteert?

Aanvullende informatie

Man met kort grijs haar, bruine ogen en een normaal postuur, kleedt zich verzorgd/casual. Qua karakter is hij sociaal, actief, serieus, zorgzaam en eerlijk. Hij heeft 3 uitwonende kinderen. Is zelfstandig ondernemer en heeft alles op orde.

Ben jij die leuke vrouw die met deze man wil samenwonen?

Aanvullende informatie

Hij is een nuchtere, vriendelijke man met een rustige uitstraling en zijn hart op de juiste plek. Hij is 1.86 lang, heeft een normaal postuur, is kalend en kleedt zich casual en verzorgd. Heeft 2 volwassen dochters met wie hij goed contact heeft. Mbo/Hbo-Niveau.

Hij houdt van: reizen, staat open voor van alles. Persoonlijk geniet hij van warme bestemmingen, en als je daar ook goed kunt snorkelen is hij helemaal in zijn element. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit, een terrasje pakken, uit eten, naar de film of een stad bezoeken, maar houdt ook van toeren met zijn motor. Hij blijft voor weinig thuis maar f1 en belangrijke wedstrijden van het Nederlandse voetbalelftal vindt hij leuk om te kijken.

Hij zoekt: een gezellige, liefdevolle vrouw, die het leuk vindt met hem van alles te ondernemen om uiteindelijk samen weer een fijne relatie op te bouwen.

Aanvullende informatie

Hij is een vriendelijke, empathische man van 1m78 lang met kort grijs haar, een licht stoppelbaardje, blauwgrijze ogen en draagt een montuurloze bril en kleedt zich casual. Hij is gescheiden en woont in een eigen appartement aan de rand van de hei.

Hij houdt van: fietsen, wandelen, (filmhuis-)films, musicals, koken, fotograferen/filmen, musea en theaters bezoeken, klussen in huis en trekt er graag op uit met zijn Volkswagen-kampeerbusje. Hij snuift dan graag de cultuur, historie en natuur op en leert graag de lokale mensen kennen. Hij is een prettige gesprekspartner, kan goed luisteren, is zeker in voor iets nieuws, heeft goed relativerend vermogen, soms perfectionistisch maar ook optimistisch ingesteld en nieuwsgierig. Hij rookt/drinkt niet en gaat bewust met voeding om. HBO-universitair werk/denkniveau.

Hij zoekt: een energieke, ondernemende, breed geïnteresseerde en empathische vrouw op HBO-universitair werk/denkniveau tussen de 55-65 jaar, die makkelijk contacten legt met andere mensen en graag samen met hem wil wandelen, fietsen, films kijken, musea en theater bezoeken, maar ook om met hem in zijn busje te kamperen. Een vrouw die liefde kan geven en ontvangen en net als hij van gezelligheid houdt. Een vrouw, die een eigen leven heeft en wil behouden. De vrouw woont in een straal van 30-40 km rond het Gooi en is financieel onafhankelijk. HBO-universitair werk/denkniveau.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.