fbpx

Hij is een goed verzorgde man (mbo) die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. Hij is sociaal, eerlijk en zorgzaam, niet iemand die op de voorgrond treedt maar zeker niet verlegen. Hij ziet er jong uit voor zijn leeftijd en is graag in de buitenlucht actief bezig.

Ben jij die lieve vrouw met een vriendelijke uitstraling, die ook zo hecht aan wederzijds respect?

Aanvullende informatie

Hij heeft een vriendelijke uitstraling, is goed van vertrouwen en een harde werker. Hij woont midden in de natuur (op de Veluwe)en is altijd buiten te vinden aan de waterkant of om te trainen met zijn tienjarige ex politiehond, wat echt zijn maatje is.

Zijn ideale vrouw? Als ze maar lief en zorgzaam is, hoe ze eruit ziet is van ondergeschikt belang!

Aanvullende informatie

Hij is een ondernemende man, kleedt zich verzorgd sportief/ casual, heeft grijs haar, grijs/blauwe ogen en een slank postuur. Hij is weduwnaar, heeft 3 kinderen, 5 kleinkinderen en heeft met hen en zijn verdere familie goed contact. Hij is een “selfmade” man en runt samen met een zoon het bedrijf dat hij heeft opgericht. Houdt van muziek, strandwandeling, zwemmen en dansen en in zijn vrije tijd bezoekt hij een museum of concert, in het weekend is hij KNVB-scheidrechter. Hij is een gelukkig mens maar mist een maatje.

Durf jij met hem een dansje te wagen?

Aanvullende informatie

Deze gezellige, bourgondische familieman heeft een goed leven, geen haast maar wil jou wel graag ontmoeten! Hij is ondernemer met diverse bedrijven. Makkelijke en gezellige prater en heel positief ingesteld. Hij is trouw, hardwerkend, amicaal en humoristisch. Trots op zijn zoon en gek op dieren. Hbo-niveau. Hij houdt van de natuur, wandelen in de bergen. Hij heeft een goed sociaal leven. Bij gelegenheid past een goede sigaar en drankje. What you see is what you get!

Ben jij die gezellige, charmante vrouw die met hem wilt genieten van het leven?

Aanvullende informatie

Man met kort grijs haar, blauwe ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd en casual. Qua karakter is hij: eerlijk, zorgzaam, behulpzaam, sociaal, attent en serieus. Daarnaast heeft hij humor en is conflict vermijdend. Hij heeft alle zaken op orde, een vaste baan op Mbo niveau.

Zou jij een stabiele toekomst willen met deze man?

Aanvullende informatie

Een hoffelijke, vitale en gezellige man met een warme uitstraling. Kleedt zich heel modern en verzorgd. Karaktereigenschappen die hem passen; trouw, zeer sociaal, modern en gezellig. Hij lacht veel en uit zich oprecht. Hij is zeer actief en ondernemend en houdt van een beetje romantiek. Hij rommelt graag in en om het huis, vindt het leuk om te tuinieren. Hij heeft veel sociale contacten en gaat er graag op uit. Hij heeft een sportieve instelling en fietst veel. Hij vindt het fijn een dagje weg te gaan, een etentje of een dagje naar de kust, even een visje eten, zijn allemaal leuke dingen om samen te ondernemen. Hij is zeker reislustig, houdt van hotels, varen, cruisen, vliegreizen of met de auto weg.

Ben jij die actieve en verzorgde vrouw die met hem op avontuur gaat?

Aanvullende informatie

Deze vriendelijke, loyale, meelevende, licht spirituele man, kleedt zich casual, is slank tot normaal van postuur, draagt een bril en heeft grijs kort haar. Hij zoekt een vrouw om een gelijkwaardige relatie mee op te bouwen, geen mens is perfect en dat accepteren van elkaar. Als ze open staat voor spiritualiteit is dat een pré. Hij werkt al geruime tijd voor een overheidsinstantie en doet zijn werk met plezier. Hij vermaakt zich met tennissen, wandelen of fietsen in de natuur, lezen, podcasts luisteren, winkelen, bioscoop en cabaret.

Ben jij die lieve, zelfstandige vrouw, die een gelijkwaardige relatie wil waarin je elkaar accepteert?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.