fbpx

Niet alledaagse man met bijzondere bezigheden. Hij is 1,78m lang, volslank, gedistingeerd uiterlijk, bruin haar, bruine ogen, brildragend. Na zijn studie werktuigbouw werkte hij bij defensie als wapenexpert, hij is redacteur en schrijver. Zijn hobby’s zijn zeilen (houten platbodem), onderhouden van het schip, oude wapens, schilderijen en beeldjes verzamelen. Teveel om op te noemen. Hij is een dierenvriend, houdt van de natuur en is een roman lezer.

Ben jij die vrouw waar hij mee kan delen wat er met hem gebeurt en ontroert?

Aanvullende informatie

Deze levensgenieter is ondernemend, romantisch en gevoelig. Heeft een gedistingeerd uiterlijk, een grijze bos haar, bril, goed gekleed, zeer verzorgd. Hij is 1.85m lang met een volslank postuur. Hij was ondernemer in de confectiebranche en restaureerde een paar bijzondere monumenten waarin hij nu woont. Hij houdt van goede wijnen, toprestaurants, schilderen, tuinieren, reizen en (klassieke) muziek, de natuur, schouwburg.

Ben jij die dame die samen nog mooie reizen wil maken binnen Europa?

Aanvullende informatie

Communicatieve man met blauw/grijze ogen en een kaalgeschoren hoofd. Hij heeft een sportief, normaal postuur, kleedt zich naar gelegenheid en is zeer verzorgd. Qua karakter is hij: open, eerlijk, betrouwbaar, attent, communicatief, zorgzaam, serieus en monogaam. Daarnaast heeft hij humor, is vredelievend en vergevingsgezind. Hij kookt graag, verrast graag en je kunt van hem op aan. Is ambtenaar in dienst van de overheid.

Ga jij het avontuur aan met deze veelzijdige man?

Aanvullende informatie

Deze ongebonden man is netjes, zelfstandig en heeft verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is klein van stuk, kleedt zich klassiek en heeft een normaal tot volslank postuur, bruin haar, is kalend. Hij zit vol humor, is sociaal, rustig en begeeft zich in het verenigingsleven. Hij werkte als receptiemedewerker in de autoindustrie. Hij houdt van stevige reizen naar verre bestemmingen.

Ben jij die reislustige vrouw die met hem mooie herinneringen wil maken?

Aanvullende informatie

Deze nette, sociale man is communicatief, humoristisch en heeft geen doorsnee karakter. Hij heeft blond kort haar, is 1m70 lang, heeft een slank postuur en een verzorgd uiterlijk.  Hij studeerde voedingskunde en werkte als manager voeding. Hij vermaakt zich met wandelen en fietsen en is gek op geschiedenis, kunst en wetenschap, hij schrijft een boek, schildert en tekent.

Wil jij met hem cultuur snuiven en een stadswandeling maken?

Aanvullende informatie

Deze verzorgde, jong uitziende man van 1.83m heeft een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid. Hij is kalend, draagt een bril, heeft blauwe ogen en een mooie lach. Verder is hij actief, sportief en grappig. Hij was ondernemer in bloemen en tuinieren is nog steeds een passie. Hij houdt van een feestje, muziek en een dansje op zijn tijd.

Ben jij de vrouw die zijn groene vingers wel kan waarderen?

Aanvullende informatie

Deze gemoedelijke man is sociaal en een makkelijke prater. Hij gaat netjes gekleed, heeft een verzorgd uiterlijk, donker kort haar, draagt een bril en heeft blauwe ogen. Hij woont in een authentieke dubbele jaren 30 woning met grote tuin. Hij was zelfstandig akkerbouwer en melkveehouder. Hij vermaakt zich met kleiduifschieten, tuinieren, jagen op uitnodiging en klussen.

Wil jij samen met deze man er op uit trekken en nog wat moois van het leven maken?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.