fbpx

Hij is een goede vakman, woont in een 2 onder 1 kap woning in een gezellig dorp.  Hij heeft zijn huis bijzonder gezellig en sfeervol ingericht.  In zijn vrije tijd houdt hij van:  sport kijken (Formule1), tuinieren en lekker uitwaaien op het strand. Verder houdt hij er van om een wandeling te maken in het bos, uit eten te gaan of een terrasje te pakken.  Hij vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het samen gezellig te maken. Een barbecue organiseren of samen koken met een lekker glaasje wijn. Onverwachts een dagje of weekendje weg altijd leuk. Dagje sauna of een keer naar het theater. Hij is voor veel dingen in. Hij heeft een leuke familie en een goede vriendenkring!

Ben jij zijn verrijking en durf je de stap te wagen?

Aanvullende informatie

Hij is 1m77 lang met een wat voller postuur, baard, snor, goed gebit, bril, kalend grijs, bruine ogen, casual modern gekleed. Hij werkte in het betaalde voetbal en als buschauffeur waarbij hij veel met allerlei soorten mensen omging. Hij is sociaal, spontaan en houdt van een dolletje. Hij houdt van wandelen, voetbal kijken, theater, bandjes kijken en uiteten.

Ben jij die huiselijke vrouw, die samen met hem leuke dingen wil ondernemen?

Aanvullende informatie

Hij is een doorzetter en daadkrachtig in zijn besluiten. Hij is zeker geen macho type, eerder bescheiden en in de kern relatief eenvoudig maar houdt zeker van kwaliteit. Een aardige, rustige, gevoelige man, hij is breed geïnteresseerd in mensen, muziek en dingen. Hij spreekt bedachtzaam, uit zich serieus en heeft ook gevoel voor humor. Universitair niveau. Hij leeft zeer gezond en doet dan ook veel aan sport zoals: fitness, tennis en golfen. In een toekomstige partner zoekt hij een sportieve, vrouwelijke vrouw, die positief, gezond en sterk in het leven staat. Een vrouw die zorgzaam en attent is, maar die ook kritisch kan zijn. Respect voor elkaar en een standvastige relatie opbouwen is wat hij graag wil.

Ben jij de vrouw die de uitdaging met hem aangaat?

Aanvullende informatie

Hij zegt van zichzelf dat hij een open karakter heeft. Is georganiseerd en een man die zeker met de tijd meegaat. Verder praat hij makkelijk en kan met allerlei soorten mensen overweg. Ook is hij bourgondisch ingesteld; houdt van gezelligheid, lekker eten, drinkt een biertje of een lekker wijntje. Universitair niveau. Hij houdt van: zijn kleinkinderen, golfen, wandelen (geen lange afstand wandelingen) en fietsen. Hij houdt van cultuur, natuur, bezoekt graag concerten (klassiek), musea en filmtheater. Verder is hij zeer actief met vrijwilligerswerk en houdt zeker van reizen in Europa.

Ben jij die actieve, charmante vrouw die met hem het avontuur aangaat?

Aanvullende informatie

Sociale goed verzorgde man, zeer energiek, actief en ondernemend. Hij praat makkelijk, neemt initiatief, heeft humor en belangstelling voor anderen. Hij komt voor zijn eigen mening uit maar luistert zeker ook naar die van een ander. Sport (met een PT), golft en volgt een cursus bridge. Hij houdt van musea, uit eten gaan, koken, wandelen en fietsen maar doet dit graag met iemand samen. Wat hem betreft hoeft reizen niet meer zo ver weg maar houdt wel van de warmte en een beetje luxe.

Ben jij die vitale vrouw, die met hem het avontuur aan gaat, en ook nog een balletje wilt slaan?

Aanvullende informatie

Sportieve, attente man met een normaal postuur (1m85) en is bewust kaal. Hij is een gedreven man, goed georganiseerd, opgewekt en staat zeer positief in het leven, denkt in oplossingen, heeft brede interesses, zeker in mensen. Hij is een gelukkig mens die van harmonie houdt, eet veganistisch. Hij vermaakt hij zich met sleutelen aan zijn oldtimer, lezen (eigen ontwikkeling), heerlijk met muziek bezig zijn of een film kijken, vindt het fijn om te sporten en loopt ook veel hard. Mediteren doet hij graag en is gestart met yoga.

Ben jij de vrouw die hem uitdaagt?

Aanvullende informatie

Deze leuke vader (pubers) kleedt zich casual en verzorgd. Hij is attent, zorgzaam en een goede organisator. Houdt van spontane acties, neemt soms teveel hooi op zijn vork, kan wel makkelijk dingen loslaten. Hij is een echte bruggenbouwer en denkt oplossingsgericht. Is gek op zijn kinderen en onderneemt regelmatig gezellige dingen met hen. Hij is een harde werker maar zeker ook een levensgenieter. Hbo-niveau. Lekker uitwaaien, zon, zee, strand, terrasje, kinderen, vakanties, hapje eten, hardlopen, theater, zijn dingen die bij hem horen.

Als je voor elkaar kiest, ga je er voor!!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.