fbpx

Hij is: goed verzorgd, zeer gastvrij en gezellig. Recht voor zijn raap, enthousiast en goudeerlijk. Een man van; afspraak is afspraak. Hij is erg ondernemend en actief. Een man die iets te vertellen heeft maar het ook leuk vindt als een ander iets interessants te vertellen heeft. Zijn bezigheden zijn: werken, lezen, studeren en schrijven. Hij heeft grote interesse in energie, psychologie en is spiritueel. Verder lopen, wandelen, gek op het water en zeilen. Reist nog graag. Verder vindt hij het heerlijk om uit eten te gaan en onder de mensen te zijn.

Ben jij die actieve vrouw die met hem het avontuur aan gaat?

Aanvullende informatie

Deze romantische man is zorgzaam en in voor af en toe een geintje. Hij gaat netjes gekleed, heeft een verzorgd uiterlijk. Hij vermaakt zich met biljarten, winkelen en rommelmarkten bezoeken. Hij zou graag samen weer eens reizen.

Ga jij met hem het avontuur aan?

Aanvullende informatie

Deze leuke vader (pubers) kleedt zich casual en verzorgd. Hij is attent, zorgzaam en een goede organisator. Houdt van spontane acties, neemt soms teveel hooi op zijn vork, kan wel makkelijk dingen loslaten. Hij is een echte bruggenbouwer en denkt oplossingsgericht. Is gek op zijn kinderen en onderneemt regelmatig gezellige dingen met hen. Hij is een harde werker maar zeker ook een levensgenieter. Hbo-niveau. Lekker uitwaaien, zon, zee, strand, terrasje, kinderen, vakanties, hapje eten, hardlopen, theater, zijn dingen die bij hem horen.

Als je voor elkaar kiest, ga je er voor!!

Aanvullende informatie

Een lieve vrouw om te zien, heeft halflang grijs gemêleerd haar, mooie ogen en is brildragend. Ze is een ondernemende, sociale, positieve en bescheiden vrouw. Is echt een gezelligheidsmens, praat makkelijk maar kan ook goed naar een ander luisteren. Ze doet veel voor anderen, heeft een lief karakter, houdt van een glaasje wijn en lekker eten. Verder fietst ze, wandelt, gaat graag uit eten, is lid van allerlei clubjes en vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Ze houdt van tuinieren en botanisch tekenen. Heeft veel gereisd en gedoken.

Ben jij die stabiele man met humor die zij hoopt te ontmoeten?

Aanvullende informatie

Hij is een heel open persoon, denkt rationeel en zal de dingen niet mooier vertellen dan ze in werkelijkheid zijn. Hij is een gezelligheidmens en onderneemt heel graag dingen samen. Verder is hij ondernemend en legt makkelijk contacten. Hij bezit de nodige humor en kan soms onzeker zijn. Universitair niveau. Cultuur en muziek hebben zijn belangstelling. Hij wandelt en fietst graag. Heeft veel gereisd en gezien van de wereld en wil dit zeker weer oppakken met zijn toekomstige partner.

Voelen dat je samen weer iets betekent voor elkaar!

Aanvullende informatie

Hij oogt jonger dan zijn leeftijd is, heeft kort donkerblond haar en bruine ogen. Hij houdt van het leven!  Verder is hij eerlijk, sociaal, heeft humor en geeft liever complimenten dan dat hij iets onaardigs zegt. Hij is een gezellige prater, bourgondisch ingesteld en zeer geïnteresseerd in de ander. Wil nog veel en het liefst met iemand samen! Gaat er graag op uit, met de auto of op zijn scooter. Op een terrasje zitten of uit eten gaan vindt hij heerlijk om te doen, reist graag naar warme landen, hoeft  niet altijd meer zo ver weg. Een huisje huren of een weekendje weg in Nederland is ook leuk.

Ben jij die gezellige, lieve en sociale vrouw die met hem gezellige dingen gaat ondernemen?

Aanvullende informatie

Deze creatieve uitvinder is prettig gestoord. Zijn uiterlijk is geleefd met een baardje, snor, tatoeages, piercings en krullend blond/grijs haar met een klein staartje. Hij is 1.83m lang en slank. Hij is veteraan, werkt met staal aan bijzondere opdrachten. Daarnaast maakt hij kunst van rvs en bijzondere meubels. Gek op tuinieren, techniek, familie, bbq, muziek en dieren.

Ben jij die prettig, gestoorde vrouw die samen met hem van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.