fbpx

Hij heeft groen/bruine ogen, kalend grijs haar, is 1m85 lang, heeft een normaal postuur  en kleedt zich naar gelegenheid. Qua karakter is hij: attent, zorgzaam, discreet, diplomatiek, beschermend en serieus. Hij heeft een academische opleiding genoten en een prachtige carrière achter de rug.

Zouden jullie wellicht elkaars type kunnen zijn?

Aanvullende informatie

Galante man met gemillimeterd grijs haar, blauwe ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich modern en verzorgd. Qua karakter is hij attent, eerlijk en betrouwbaar, sociaal, vitaal, ondernemend en serieus. Heeft humor en je kunt van hem op aan. Hij is zelfstandig ondernemer geweest en heeft alles op orde (Mbo).

Wil jij met deze man een zorgeloze relatie opbouwen?

Aanvullende informatie

Sociale man met kort grijs haar, blauwe ogen, 1m86 lang, heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd. Qua karakter is hij: zachtaardig, sociaal, eerlijk en attent. Daarnaast  heeft hij humor maar is ook serieus en een gevoelsmens. Heeft altijd gewerkt op mbo niveau en geniet nu van zijn pensioen.

Ben jij die leuke vrouw die de ander accepteert zoals hij is?

Aanvullende informatie

Attente man met kort grijs haar, blauwe ogen en een slank tot normaal postuur. Hij kleedt zich verzorgd en  casual. Qua karakter is hij: sociaal, eerlijk, behulpzaam, gemoedelijk, behoudend en serieus. Daarnaast heeft hij ook humor. Hij heeft gewerkt voor een bekend nieuwsblad en is nu gepensioneerd (Mbo).

Wil jij een fijne en stabiele relatie met deze lieve en zorgzame man?

Aanvullende informatie

Deze zeer verzorgde en vitale man, met een normaal postuur, grijzend haar, grijsgroene ogen en een lengte van 1m85 staat nog midden in het leven!  Hij houdt van fietsen, toeren met zijn oldtimers, terrasje pikken, muziek maken en op vakantie gaan. Hij ontmoet graag een jeugdige vrouw, die net als hij van een goed gesprek en gezelligheid houdt.

Ben jij die openhartige en jeugdige vrouw die binnenkort met hem een toertje maakt?

Aanvullende informatie

Man met blauwe ogen, kalend grijs haar met een ringbaardje, heeft  een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, casual en chique. Qua karakter is hij: sociaal, eerlijk, vitaal, actief, gezellig, flexibel behulpzaam en een natuurmens. Hij is gepensioneerd en houdt van wandelen, fietsen, toeren met de scooter, uiteten gaan en dansen.

Wil jij nog eens samen rondtoeren?

Aanvullende informatie

Een attente, jeugdige en verzorgde man in het bezit van een leuke dosis humor. Hij heeft een normaal postuur, blauwe ogen en draagt een bril. Hij is nog heel actief, wordt gelukkig van zijn familie en  kleinkinderen en geniet van een gezellig etentje of een terrasje. Vakanties brengt hij het liefst door aan de Nederlandse of Belgische kust.

Ben jij die gezellige jeugdige vrouw waarmee hij binnenkort kan gaan genieten?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.