fbpx

Galante man met gemillimeterd grijs haar, blauwe ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich modern en verzorgd. Qua karakter is hij attent, eerlijk en betrouwbaar, sociaal, vitaal, ondernemend en serieus. Heeft humor en je kunt van hem op aan. Hij is zelfstandig ondernemer geweest en heeft alles op orde (Mbo).

Wil jij met deze man een zorgeloze relatie opbouwen?

Aanvullende informatie

Sociale man met kort grijs haar, blauwe ogen, 1m86 lang, heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd. Qua karakter is hij: zachtaardig, sociaal, eerlijk en attent. Daarnaast  heeft hij humor maar is ook serieus en een gevoelsmens. Heeft altijd gewerkt op mbo niveau en geniet nu van zijn pensioen.

Ben jij die leuke vrouw die de ander accepteert zoals hij is?

Aanvullende informatie

Attente man met kort grijs haar, blauwe ogen en een slank tot normaal postuur. Hij kleedt zich verzorgd en  casual. Qua karakter is hij: sociaal, eerlijk, behulpzaam, gemoedelijk, behoudend en serieus. Daarnaast heeft hij ook humor. Hij heeft gewerkt voor een bekend nieuwsblad en is nu gepensioneerd (Mbo).

Wil jij een fijne en stabiele relatie met deze lieve en zorgzame man?

Aanvullende informatie

Deze zeer verzorgde en vitale man, met een normaal postuur, grijzend haar, grijsgroene ogen en een lengte van 1m85 staat nog midden in het leven!  Hij houdt van fietsen, toeren met zijn oldtimers, terrasje pikken, muziek maken en op vakantie gaan. Hij ontmoet graag een jeugdige vrouw, die net als hij van een goed gesprek en gezelligheid houdt.

Ben jij die openhartige en jeugdige vrouw die binnenkort met hem een toertje maakt?

Aanvullende informatie

Man met blauwe ogen, kalend grijs haar met een ringbaardje, heeft  een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, casual en chique. Qua karakter is hij: sociaal, eerlijk, vitaal, actief, gezellig, flexibel behulpzaam en een natuurmens. Hij is gepensioneerd en houdt van wandelen, fietsen, toeren met de scooter, uiteten gaan en dansen.

Wil jij nog eens samen rondtoeren?

Aanvullende informatie

Een attente, jeugdige en verzorgde man in het bezit van een leuke dosis humor. Hij heeft een normaal postuur, blauwe ogen en draagt een bril. Hij is nog heel actief, wordt gelukkig van zijn familie en  kleinkinderen en geniet van een gezellig etentje of een terrasje. Vakanties brengt hij het liefst door aan de Nederlandse of Belgische kust.

Ben jij die gezellige jeugdige vrouw waarmee hij binnenkort kan gaan genieten?

Aanvullende informatie

Een zeer vriendelijke man met een slank tot normaal postuur, is 1m89 lang, met blauw/groene ogen, kort grijzend haar en zijn kledingstijl is casual/modern en verzorgd. Zijn karakter kunnen we omschrijven als: rustig, sociaal, levensgenieter, reislustig, bourgondiër, breed geïnteresseerd, gezellig, zorgzaam, zelfstandig en zelfvoorzienend.

Hij houdt van: fietsen, wandelen, tuinieren, klussen, modelbouw, terrasje pakken, koken en uiteten gaan. Hij doet zijn volledige huishouding zelf en staat er voor open om een naar een schouwburg of theater te gaan. Daarnaast is hij zeer reislustig en heeft dan ook al mooie reizen gemaakt, zo heeft hij Amerika, de Dominicaanse republiek en heel Europa bezocht, dit per auto, vliegtuig of cruiseboot. Zijn vakanties zijn een combinatie van cultuur, leuke activiteiten en relaxmomenten. Voor weekendjesweg, stedentrips of een gezellig dagje erop uit staat hij ook open.

Hij zoekt: een sociale, reislustige, lieve en zorgzame vrouw. Ze heeft een warm en hartelijk karakter en is vrouwelijk en verzorgd om te zien, met een slank of normaal postuur. Woonachtig in Limburg. Hij vindt wederzijds respect belangrijk, het is geven en nemen in een relatie. Hij is op zoek naar een lat relatie, die eventueel in de toekomst kan uitgroeien naar samenwonen. Hij kijkt er naar uit om weer samen te zijn en samen te genieten van leuke activiteiten en mooie vakanties.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.