Gezellige, behulpzame man woonachtig in het zuiden van de provincie Utrecht.  Hij kleedt zich naar gelegenheid en ziet er netjes verzorgd uit, heeft kort grijzend haar, is brildragend en heeft een open vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: zijn kinderen en kleinkinderen, werkt nog af en toe met passie voor zijn eigen bedrijf. Werkt in zijn tuin, woont in een vrijstaande woning met mooi uitzicht. Helpt graag anderen, kan ook met iedereen overweg. Heeft een hond met wie hij graag wandelt, is sportief ingesteld. Speelt bridge. Gaat er graag op uit in Europa, maar reist ook naar bijvoorbeeld Canada. In Nederland is het ook goed vertoeven.

Hij zoekt: een vrouw die zorgzaam is, makkelijk in de omgang naar de ander, die er verzorgd uitziet. Die het ook fijn vindt om thuis te zijn, leuk als ze van koken houdt en affiniteit, of meer heeft met natuurgeneeswijzen.  Een vrouw die niet rookt en het fijn vindt om samen te wandelen en te fietsen. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten en iets moois op te bouwen. Op MBO/HBO niveau in de leeftijd van 60 tot 65 jaar.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.