fbpx

Hij is een actieve man, 1m69 lang met kort witgrijs haar, bruine pretogen en een fijne uitstraling. Hij heeft een gezonde levensstijl, bewegen en goede voeding, drinken met mate, niet roken hoort daarbij. Heeft Hbo niveau en is werkzaam geweest in de journalistiek.

Hij houdt van: fietsen, hardlopen, wandelen, new age muziek, schelpen verzamelen, stekjes kweken, van de natuur en lezen; leest tijdschriften en literatuur over het universum, het bestaan en natuurboeken.

Hij zoekt: een interessante, slanke vrouw die positief in het leven staat en ook open staat om te bespreken wat dingen met je doen, zoals genieten van het leven, ervaren dat je leeft, niet bang zijn voor het ouder worden. Hbo-niveau en binnen een afstand van 40km.

Aanvullende informatie

Een moderne, aantrekkelijke man met een sprankelende mooie glimlach. Hij kleedt zich in een verzorgde casual stijl, heeft een normaal postuur, grijs haar, blauwe ogen en een open en vriendelijk gezicht. In zijn werkzame leven heeft hij uitlopende functies gehad, maar altijd commercieel of als zelfstandig ondernemer (HBO).

Hij houdt van:  wandelen en fietsen, van tuinieren, reizen, heeft plezier in zijn vrijwilligerswerk. Hij is geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, familieopstellingen, cabaret - en muziekvoorstellingen, theater en heeft een brede muzieksmaak. Heeft veel van de wereld gezien,  vindt het leuk om de cultuur, natuur en architectuur te bekijken, hij staat open voor ideeën.

Hij zoekt: een warme, vrouwelijke, spontane vrouw met een verzorgd uiterlijk, om samen een fijne gelijkwaardige nieuwe relatie aan te gaan. Op zoek naar de balans tussen vrijheid en verbinding. Leeftijd plm. 59-65 jaar.

Aanvullende informatie

Hij is een lieve, betrouwbare man, die in het begin wat verlegen is en tijd nodig heeft te acclimatiseren, kleedt zich casual en verzorgd. Hij heeft kort grijs, een slank tot normaal postuur en een vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: gezelligheid, lekker rommelen in en om het huis, tuinieren, wandelen, gaat 2x per week naar sportschool en kijkt ’s avonds graag t.v.

Hij zoekt: een spontane, ondernemende vrouw met humor, die van gezelligheid houdt, slank tot normaal van postuur is en tussen de 60 en 70 jaar, om met elkaar te genieten van het leven in de vorm van een Latrelatie.

Aanvullende informatie

Hij is 1m90 lang, heeft een normaal postuur, een kort bruin/grijs kapsel, draagt een bril en heeft een keurig getrimde snor, gaat sportief, verzorgd gekleed. Zijn karakter laat zich omschrijven als introvert, rustig, verzorgend, een doener.

Hij houdt van: op zijn orgel spelen, heeft 3 vogels die hij met liefde verzorgt, is in bezit van auto en rijbewijs. Hij is een echt buitenmens en wandelt en fietst graag. Voor vakanties blijft hij graag in Nederland maar staat open voor ideeën.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met een lief karakter, makkelijk in omgang, die met beide benen op de grond staat, hem kan stimuleren en het leuk vindt om samen erop uit te gaan. Bij voorkeur met een Christelijke achtergrond. Hij wil de relatie op een zo natuurlijk mogelijke wijze laten ontstaan.

Aanvullende informatie

Iets introverte man uit Utrecht (stad). Kleedt zich naar gelegenheid en ziet er netjes verzorgd uit, heeft kort grijzend haar, blauwe ogen, en een open vriendelijk gezicht. Hij is een rustige, aardige man, met interesse in zijn medemens, steekt graag zijn handen uit de mouwen. Is vasthoudend in die zin dat, als hij ergens aan begonnen is, hij dat wil afmaken (zijn werk) en vat een relatie serieus op, als het waard is om veel energie in te steken met oog op het feit, of de relatie kans van slagen heeft. Zo niet beseft hij dat het loslaten voor beiden net zo veel moeite zal kosten als het vasthouden.

Muziek is een grote ontspannende hobby, wereldmuziek van ritmisch Afrikaans (Sona Jobarteh) tot romantisch Keltisch (Loreena McKennith) en de muziek van Lhasa de Sela. Buitenshuis gaat hij graag naar bijvoorbeeld een show van Herman van Veen, maar ook wandelt hij aan het strand of in het bos om zijn zinnen te verzetten.

Hij houdt van: zijn huis, een jaren vijftig woning aan de rand van Utrecht. Hij heeft goed en geregeld contact met zijn zoon en het gezin (een kleindochter van 1 jaar oud), werkt als zelfstandig ondernemer in opdracht van onder andere een provincie. Hij houdt van reizen, in Europa, zoals Portugal, of Madeira.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, sociaal, beetje extravert is en humor heeft, die lief en leed kan en wil delen. Fijn als ze er verzorgd uitziet. Een vrouw die ook zorgzaam en attent naar de ander is, een luisterend oor kan bieden en het gesprek met respect naar elkaar aangaat. Een vrouw die het ook fijn vindt thuis te zijn en van kleine dingetjes kan genieten en liever niet rookt. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten om doorgaand te werken aan een relatie die nooit af zal zijn maar steeds uitnodigt tot het leveren van energie. Op HBO niveau in de leeftijd van 58 tot 67 jaar.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.