Sportieve, slanke man met kort grijs haar, donkere ogen, zeer verzorgd, casual gekleed of naar gelegenheid. Gescheiden, 2 volwassen kinderen, woont vrijstaand, werkte als directeur in de financiële sector, universitair, rookt niet, drinkt voor de gezelligheid. Hij is actief, ietwat introvert, een denker, zelf reflecterend, gevoelig, beetje ongeduldig, sociaal, gezelschapsmens, gelijkwaardig in een relatie, respectvol.

Hij houdt van: golf, tennis, fietsen, tuinieren. Als hij uitgaat dan is dat uit eten, concert, bioscoop, weekendje weg, stedentrip. Hij houdt ook van zonvakanties.

Hij zoekt: een beschaafde vrouw, netjes, sociaal, sportief en actief, gelijkwaardig, thuis en erop uittrekken in balans, een stabiele persoonlijkheid. Ze is maximaal 68 jaar, normaal postuur, sportief vrouwelijk gekleed.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende weduwnaar met een normaal tot iets voller postuur, 1.78m lang. Hij kleedt zich casual en naar gelegenheid, heeft grijzend kort haar. Hij heeft 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Heeft gewerkt als financieel adviseur, rookt niet, woont in een moderne eigen woning. Hij is rustig, wekt vertrouwen, vrolijk, sociaal, ondernemend, houdt van de zee en de zon, is breed geïnteresseerd en blijft zich verdiepen in financiële zaken. Hij is zelfstandig, heeft het goed en wil dat graag delen met een partner.

Hij houdt van: wandelen, uitgaan, cultuur, muziek, sociale contacten onderhouden, nog wat werken en vakbladen en krant lezen.

Hij zoekt: een nette verzorgde vrouw rond zijn eigen leeftijd met een iets voller postuur. Ze is spontaan, lief, gezellig, lekker aanwezig en sociaal. Het is fijn als ze ook een sociaal netwerk heeft.

Aanvullende informatie

Nette man, 1.75m, normaal postuur met een buikje, casual netjes gekleed (spijkerbroek, overhemd) blauwe ogen, grijs/blond kalend haar, goed gebit, rond gezicht. Gescheiden, 2 kinderen, 2 kleinkinderen, werkte als commissionair in de agrarische sector. Hij is communicatief sterk, gezelligheidsmens, actief, ondernemend, hulpvaardig, houdt wel van een geintje, houdt rekening met anderen.

Hij houdt van: het buitenleven en langs het water, (zee)vissen, pieren steken, klussen, tuinieren, uiteten, koken, terrasje pakken, gezelligheid om hem heen.

Hij zoekt: een vrouwelijk nette vrouw met een normaal postuur, communicatief, actief, gezellig, bourgondisch, niet dominant, rookt niet, drinkt ook voor de gezelligheid een wijntje.

Aanvullende informatie

Leuke zestiger, slank postuur, casual en soms naar gelegenheid gekleed, 1.88 lang, blond grijzend kort tot halflang haar, gescheiden, geen kinderen, 2 honden, was ondernemer in culinaire fotografie voor magazines, docent en schrijver. Rookt niet, woont modern. Hij is rustig, kijkt met verwondering naar de wereld, nieuwsgierig, natuurmens, sociaal, direct, snelle denker, loyaal en oprecht, muzikaal.

Hij houdt van: varen, veel wandelen, fietsen, verrassend koken, lezen (o.a. NRC), sauna bezoek, schilderen, met de honden eropuit naar bos, strand en park, concertbezoek (Eric Clapton, Rolling Stones, Blof) Uitgaan: theater, film, cabaret.

Hij zoekt: een partner met opgeruimd karakter, loyaal aan elkaar, verwerkt verleden, open in communicatie, open minded, breed geïnteresseerd, creatief in denken. Ze is tussen de 60 en 70 jaar, slank tot normaal postuur, sportief, niet rokend.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.