Hij is: een goed verzorgde man, die casual sjiek gekleed gaat. Hij heeft blauw/grijze ogen, draagt een bril, is bewust kaal, heeft een normaal postuur en een vriendelijke uitstraling. Sinds 5 jaar is hij weduwnaar. Na een aantal korte relaties is hij er achter gekomen dat hij graag iemand ontmoet, die net als hij een vaste stabiele relatie wil hebben. Hij hoopt haar dan ook te vinden via 60PlusRelatie. Hij is een gezelschapsmens (geen grote groepen), past zich heel makkelijk aan, is iemand die graag het initiatief neemt,  houdt van spontane acties en is pragmatisch ingesteld. Verder is hij gastvrij, direct, open, attent  en heel zorgzaam (soms valkuil). Hij vindt het fijn als hij zichzelf kan zijn. Hij praat heel makkelijk en met veel humor maar kan ook goed naar de ander luisteren.

Hij houdt van: zijn kinderen en zijn kleindochter.  Een warme inrichting, gezelschap (geen grote groepen), lezen (vakliteratuur) en het volgen van de actualiteiten. Hij weet goed wat er in de wereld gebeurt. Hij houdt van allerlei soorten muziek; lounge, new-age, rustige muziek, dit is afhankelijk van zijn stemming of gelegenheid. Fietsen en wandelen doet hij graag in gezelschap. Hij is gek op zeilen, winkelen, golfen en lunchen. Gaat ook graag uit eten maar is ook gelukkig als hij met een hapje en een drankje langs het water zit, weliswaar in goed gezelschap!. Qua vakanties houdt hij van weekendjes weg, zon, zee en strand, hij houdt van Europa en NL. Hij houdt niet van uren in het vliegtuig zitten of een cruisevakantie. Verder is hij benieuwd wat zijn toekomstige partner leuk vindt op dit gebied.

Hij zoekt: een warme, lieve en aantrekkelijke vrouw. Een vrouw die wat heeft meegemaakt en het ook heeft verwerkt. Iemand die tegengas kan geven,  ondernemend is en initiatief neemt. Zij vindt het fijn om deel uit te maken van zijn leven, maar heeft ook haar eigen leven. Samen genieten van de leuke dingen in het leven, samen weer bouwen aan een gelijkwaardige relatie en samen weer beslissingen nemen, is iets waar hij naar uit kijkt!

Aanvullende informatie

Hij is: een zeer verzorgde en charmante man om te zien met een warme uitstraling. Hij heeft kort grijs/blond haar, groene ogen en draagt een bril tijdens het autorijden. Verder heeft hij een normaal postuur en kleedt zich zeer verzorgd en stijlvol.  Hij is gastvrij, ondernemend en vrolijk, praat graag en makkelijk. Hij is een vrolijke man maar kan ook heel serieus zijn. Verder houdt hij van mooie kleding zowel voor zichzelf als voor een ander. Kan goed alleen zijn maar houdt zeker van gezelschap om zich heen. Hij rookt niet en drinkt dagelijks een wijntje. Mbo-Hbo niveau.

Hij houdt van: muziek en dansen. Normaliter gaat hij elke week met een groep vrienden dansen, helaas ligt dat nu even stil. Hij heeft een brede muzieksmaak; Queen, Tina Turner, Abba en Celine Dion zijn onder andere zijn favorieten. Hij vindt het heerlijk om naar Lang Leve de Liefde te kijken, maar een goede voetbalwedstrijd is ook leuk. Hij houdt niet van koken maar eet wel elke dag gezond. Verder houdt hij van sporten en doet dit dan ook dagelijks. Hij bezoekt graag het theater en vind het gezellig om even met een bekende even koffie te drinken of met wat vrienden een drankje te doen. Lekker een dagje weg, op een terrasje een drankje of uit eten, zijn ook dingen die hij graag doet.  Hij heeft heel veel gereisd. Nu doet hij dat niet meer zo. Hij vindt stedentrips of weekendjes weg ook fijn. Verre vakantie hoeven van hem niet meer zo nodig. Nederland is ook mooi! Uiteraard staat hij wel open voor de wensen van zijn toekomstige partner.

Hij zoekt: een lieve verzorgde vrouw.  Zij is charmant, modern en naar gelegenheid gekleed. Een vrouw met innerlijke schoonheid!  Zij houdt van gezelligheid, muziek en dansen. Samen dingen ondernemen, er voor elkaar zijn lijkt hem weer fijn. Verder is zij financieel onafhankelijk en vindt het leuk om hem ook eens te trakteren. Respect hebben voor elkaar, elkaar niet claimen vindt hij belangrijk. Samen genieten van de leuke dingen van het leven!

Aanvullende informatie

Hij is: een breed georiënteerde man met een vriendelijke uitstraling. Hij heeft groen/bruine ogen, donkerblond haar (kalend), heeft een normaal postuur en draagt een bril. Hij kleedt zich casual en verder naar gelegenheid. Hij zegt van zichzelf dat hij een open karakter heeft, is georganiseerd en een man die zeker met de tijd meegaat. Verder praat hij makkelijk en kan met allerlei soorten mensen overweg. Ook is hij bourgondisch ingesteld; houdt van gezelligheid, lekker eten, drinkt een biertje of een lekker wijntje. Hij rookt niet. Universitair niveau.

Hij houdt van: zijn kleinkinderen, golfen, wandelen (geen lange afstandswandelingen) zeilen en fietsen. Verder vindt hij het fijn om te lezen (kranten, historische boeken). Vindt het ook leuk om te tuinieren.  Hij houdt van cultuur en de natuur, bezoekt graag concerten (klassiek), musea en filmtheater. Verder is hij zeer actief met vrijwilligerswerk. Hij houdt van reizen. Dat kan van alles zijn; Stedentrips, weekendje weg, fly-drive, verre reizen. Hij vindt het prettig om langere tijd van een vakantie te genieten. Graag ziet hij meer van Spanje en Vietnam en Zuid-Amerika staan nog op zijn verlanglijstje. Verder staat hij open voor de suggesties van zijn partner.

Hij zoekt: een charmante, lieve, actieve vrouw. Zij heeft brede interesses, is vlot, open en ondernemend. Ze rookt niet. Met haar zou hij graag een stabiele relatie opbouwen.  Het lijkt hem heerlijk om weer op een punt te komen dat je veel om elkaar geeft en dat je elkaar graag ziet. Haar leeftijd 67-74 jaar.

Aanvullende informatie

Grote man, wat grof gebouwd, met grijs kort haar, baard, snor en bril. Weduwnaar, 3 kinderen, werkte als binnenvaartschipper en later als projectleider in de industrie binnen- en buitenland, eigen woning, auto, motor, rookt sigaartje, drinkt geen alcohol. Hij is: zelfstandig, rustig, geduldig, verantwoordelijk, motorliefhebber, ontdekker.

Hij houdt van: motorrijden, lezen, knutselen, tuinieren, wandelen, natuur en geschiedenis.

Hij zoekt: een avontuurlijke partner om samen leuke dingen mee te doen. Zoals samen op de motor met vakantie. Hij rijdt, zij achterop de comfortabele motor, het avontuur tegemoet door Europa. Zij is lief, sociaal, mag best aanwezig zijn, heeft een eigen mening, is geen uitgaanstype.

Aanvullende informatie

Hij is: een rustige, goed verzorgde man met een vriendelijke uitstraling. Hij gaat casual gekleed, heeft bruine ogen en een normaal tot slank postuur. Hij heeft grijs/donker haar en is heel licht getint. Verder is hij open minded, serieus en heeft droge humeur. Doorgaans is hij vrolijk, is niet zomaar humeurig. Hij houdt van nuances, hij gaat 100% voor dingen, zeker in een relatie. Hij is trouw en eerlijk. Verder staat hij open voor andermans ideeën en is initiatief nemend.

Hij houdt van: zijn werk (eerdaags met pensioen). Thuis vermaakt hij zich met lezen. Hij leest graag boeken waarbij hij iets leert (trilogieën, biografieën). Hij houdt van allerlei soorten muziek, alleen niet van rapmuziek. Hij houdt van dansen (salsa) en yoga. Als hij tv kijkt dan kijkt hij graag naar reis- of natuurprogramma’s. Ook houdt hij van detectives en documentaires. Naast zijn werk vindt hij het leuk om motor te rijden, te wandelen en zijn sociale leven bij te houden. Qua vakanties heeft hij al een hoop landen gezien! Hij is geen strandligger. Hij houdt zowel van Europa als landen die wat verder weg liggen. Hij is benieuwd wat zijn toekomstige partner leuk vindt.

Hij zoekt: een vriendelijke, lieve en warme vrouw. Ze verzorgt zich goed en draagt wat ze lekker vindt zitten. Iemand die open en eerlijk is, niet dominant. Ze leeft net als hij bewust. Fijn als ze een sportieve en sterke vrouw is met een eigen wil. Hij hoopt samen met haar te gaan genieten van de mooie dingen en van elkaar. Het zou leuk zijn als ze van dansen en motorrijden houdt. Dit is zeker geen breekpunt. Hij gaat in eerste instantie uit van een latrelatie maar laat alles open.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende man met een normaal postuur, 1.80m lang, blauwe ogen, een bos kort grijs haar, naar gelegenheid gekleed, brildragend. Weduwnaar, rookt niet, koophoekwoning, werkte met grote machines in binnen- en buitenland. Hij is: Verzorgd en netjes, gaat technisch met de tijd mee, actief, avontuurlijk, familiemens, gezellig, rustig, gelijkwaardig, neemt initiatief.

Hij houdt van: motorrijden, koersbal, gezelligheid met familie en vrienden, fietsen, puzzelen, klussen, uiteten.

Hij zoekt: een gezellige, sociale vrouw die actief in het leven staat. Ze is communicatief, heeft een verzorgd uiterlijk, normaal postuur, weet zich netjes te kleden, tussen de 65 en 75 jaar. Ze rookt niet. Het zou leuk zijn als ze achterop de motor meegaat, maar het hoeft niet.

Aanvullende informatie

Hij is: een lange verzorgde man met een vriendelijk gezicht. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich in een verzorgde stijl. Heeft kort grijs haar, blauwe ogen en een hele grote krulsnor. Deze gaat er zeker niet af! Hij is een sociale, zachtaardige, lieve en vrolijke man, flexibel, emotioneel en niet gauw boos te krijgen.

Hij houdt van: zijn zoon en kleinzoon, tv, sport, tuinieren en luistert graag naar muziek (geen klassiek). Verder houdt hij van fietsen en wandelen (geen lange afstanden). Liever doet hij dit samen, bijvoorbeeld een dagje de fietsen mee en ergens in Nederland een tochtje maken, een terrasje pakken of lekker uit eten gaan. Ook houdt hij van koken en dansen.

Hij zoekt: een vrouw die slank, aantrekkelijk en verzorgd is. Iemand met een flexibel en lief karakter en die op de goede manier dominant kan zijn. Die haar eigen leven op de rit heeft en net als hij op zoek is naar een maatje om samen mooie ervaringen op te doen en samen te genieten van de mooie dingen van het leven. Hij gaat graag voor een stabiele latrelatie.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.