Hij is: een rustige, goed verzorgde man met een vriendelijke uitstraling. Hij gaat casual gekleed, heeft bruine ogen en een normaal tot slank postuur. Hij heeft grijs/donker haar en is heel licht getint. Verder is hij open minded, serieus en heeft droge humeur. Doorgaans is hij vrolijk, is niet zomaar humeurig. Hij houdt van nuances, hij gaat 100% voor dingen, zeker in een relatie. Hij is trouw en eerlijk. Verder staat hij open voor andermans ideeën en is initiatief nemend.

Hij houdt van: zijn werk (eerdaags met pensioen). Thuis vermaakt hij zich met lezen. Hij leest graag boeken waarbij hij iets leert (trilogieën, biografieën). Hij houdt van allerlei soorten muziek, alleen niet van rapmuziek. Hij houdt van dansen (salsa) en yoga. Als hij tv kijkt dan kijkt hij graag naar reis- of natuurprogramma’s. Ook houdt hij van detectives en documentaires. Naast zijn werk vindt hij het leuk om motor te rijden, te wandelen en zijn sociale leven bij te houden. Qua vakanties heeft hij al een hoop landen gezien! Hij is geen strandligger. Hij houdt zowel van Europa als landen die wat verder weg liggen. Hij is benieuwd wat zijn toekomstige partner leuk vindt.

Hij zoekt: een vriendelijke, lieve en warme vrouw. Ze verzorgt zich goed en draagt wat ze lekker vindt zitten. Iemand die open en eerlijk is, niet dominant. Ze leeft net als hij bewust. Fijn als ze een sportieve en sterke vrouw is met een eigen wil. Hij hoopt samen met haar te gaan genieten van de mooie dingen en van elkaar. Het zou leuk zijn als ze van dansen en motorrijden houdt. Dit is zeker geen breekpunt. Hij gaat in eerste instantie uit van een latrelatie maar laat alles open.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende man met een normaal postuur, 1.80m lang, blauwe ogen, een bos kort grijs haar, naar gelegenheid gekleed, brildragend. Weduwnaar, rookt niet, koophoekwoning, werkte met grote machines in binnen- en buitenland. Hij is: Verzorgd en netjes, gaat technisch met de tijd mee, actief, avontuurlijk, familiemens, gezellig, rustig, gelijkwaardig, neemt initiatief.

Hij houdt van: motorrijden, koersbal, gezelligheid met familie en vrienden, fietsen, puzzelen, klussen, uiteten.

Hij zoekt: een gezellige, sociale vrouw die actief in het leven staat. Ze is communicatief, heeft een verzorgd uiterlijk, normaal postuur, weet zich netjes te kleden, tussen de 65 en 75 jaar. Ze rookt niet. Het zou leuk zijn als ze achterop de motor meegaat, maar het hoeft niet.

Aanvullende informatie

Hij is: een lange verzorgde man met een vriendelijk gezicht. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich in een verzorgde stijl. Heeft kort grijs haar, blauwe ogen en een hele grote krulsnor. Deze gaat er zeker niet af! Hij is een sociale, zachtaardige, lieve en vrolijke man, flexibel, emotioneel en niet gauw boos te krijgen.

Hij houdt van: zijn zoon en kleinzoon, tv, sport, tuinieren en luistert graag naar muziek (geen klassiek). Verder houdt hij van fietsen en wandelen (geen lange afstanden). Liever doet hij dit samen, bijvoorbeeld een dagje de fietsen mee en ergens in Nederland een tochtje maken, een terrasje pakken of lekker uit eten gaan. Ook houdt hij van koken en dansen.

Hij zoekt: een vrouw die slank, aantrekkelijk en verzorgd is. Iemand met een flexibel en lief karakter en die op de goede manier dominant kan zijn. Die haar eigen leven op de rit heeft en net als hij op zoek is naar een maatje om samen mooie ervaringen op te doen en samen te genieten van de mooie dingen van het leven. Hij gaat graag voor een stabiele latrelatie.

Aanvullende informatie

Hij is een vriendelijke, verzorgde man om te zien met een normaal postuur en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Hij is getint en heeft mooi wit haar en draagt een bril. Hij rookt zelf niet en wil dan ook niet dat zijn toekomstige partner rookt. Universitair niveau. Hij is: beschaafd, sociaal en nieuwsgierig. Ook heeft hij een goed gevoel voor humor, is relaxed en optimistisch. Hij probeert altijd de goede dingen te zien. Verder heeft hij brede interesses en denkt in oplossingen, tevens heeft hij een goede overredingskracht. Hij is een sportieve man. Hij sport en wandelt dagelijks.

Hij houdt van: muziek luisteren. Kijkt naar de actualiteiten op tv, houdt zich bezig met social media. Hij vindt het ook fijn om andere steden te bezoeken, uit eten te gaan met vrienden of een bioscoopje pakken. Dit is wel prettig als je het samen kan doen. Hij doet ook vrijwilligerswerk en bezoekt zijn Sociëteit in een grote stad, waar hij met regelmaat lezingen of een dinertje heeft. Hij heeft veel van de wereld gezien maar is nog zeker niet uit gereisd. Graag zou hij China, Australië, Nieuw Zeeland of een aantal Oost Europese landen willen bezoeken. Ook zou hij een mooie cruise willen maken!

Hij zoekt: een moderne, ondernemende vrouw met een slank tot normaal postuur. Ze heeft een lief, vriendelijk gezicht. Ze is onafhankelijk, ook financieel. Fijn als ze zich makkelijk beweegt in internationaal gezelschap en zich op haar gemak voelt met de Engelse taal. Verder weet ze wat ze wilt en is open, enthousiast en reislustig.

Samen met haar zou hij willen gaan genieten van de mooie dingen van het leven.

Aanvullende informatie

Hij is een verzorgde en charmante man om te zien, heeft kort donker/grijzend haar en blauwe ogen. Doorgaans gaat hij casual of sportief gekleed en verder passend naar gelegenheid. Hij een betrouwbare, rustige en stabiele man met humor. Verder is hij gevoelig/emotioneel op de goede manier. In het begin zal hij de kat uit de boom kijken maar is echter een makkelijke prater waarmee je snel een goed en vertrouwd gesprek kunt hebben. Hij rookt niet en houdt van een glaasje wijn. Universitair niveau.

Hij houdt van: lezen (literatuur of thrillers), tv kijken en muziek luisteren. Verder houdt hij van gezelligheid in en om het huis. Hij tuiniert graag en houdt ervan om actief bezig te zijn. Hij is een echte natuurliefhebber en trekt er graag op uit, ook met zijn fototoestel (fotografeert graag in de natuur, vooral vogels). Verder een stuk fietsen, golf, uit eten gaan, een terrasje of bijvoorbeeld musea/theater bezoeken. Dit wil hij graag met die leuke vrouw doen. Ook is hij reislustig en zou het liefst een vakantie combineren met een stukje cultuur en natuur en uiteraard ook tijd om te relaxen. Hij zou graag verre reizen willen gaan maken of misschien wel met een camper op pad. Uiteraard staat hij ook open voor suggesties van zijn aankomende partner.

Hij zoekt: een verzorgde, spontane en liefst vrouwelijke vrouw met een gelijkwaardig denk- en voelniveau. Misschien iemand die al klaar is met werken of die ook nog gedeeltelijk werkt. Zij is gezellig, warm, zelfstandig met een eigen sociaal leven en contacten en een verwerkt verleden. Een ondernemende en actieve, liefst ook enigszins sportieve vrouw, die op een positieve manier tegen het leven aankijkt en niet rookt. Enthousiast en met beide benen op de grond. Zij wil net als hij een harmonieuze relatie aangaan. Belangrijke eigenschappen vindt hij: verzorgd, warm, gezellig, humorvol, communicatief en iemand met brede interesse voor de natuur. Leeftijd 63-68 jaar.

Aanvullende informatie

Vitale man, casual sportief gekleed, mooie bos half kort wit haar, bruine ogen, normaal postuur, gemiddelde lengte. Gescheiden, 1 volwassen dochter, hond, woont in een modern eigen hoekhuis nabij strand en bos. Werkte als verpleegkundige op de ambulance. Hij is netjes, ordelijk, makkelijk in de omgang, geen groepsmens maar 1 op 1,  enthousiast, natuurmens, muziekliefhebber, zorgzaam, een gever met grenzen.

Hij houdt van: het buitenleven, de natuur, vogels kijken, gezelligheid in huis, uit eten, bioscoop, terrasje pakken, concertbezoek.

Hij zoekt: een vrouw tussen de 55 en 65 jaar met een slank postuur, niet dominant, goede gesprekspartner, open boek, gelijkwaardige relatie, respectvol, beetje hetzelfde zoals hij is. Liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Hij is vitaal en jong, heeft halflang grijs haar, is verzorgd en naar gelegenheid gekleed. Weduwnaar, kinderen en kleinkinderen. Heeft een eigen woning, semi-klassiek ingericht, als huisdier een ragdoll kat. Hij is actief, direct, netjes, maakt makkelijk contact, beleefd, financieel onafhankelijk, snelle denker, handig, beetje spiritueel. Mbo.

Hij houdt van: films kijken, muziek, sport kijken en zelf sporten fotograferen, filmen en bewerking daarvan op de computer, lekker buiten zitten, tuinieren, koken, lezen, klussen. Als hij uit gaat dan is dat uit eten, winkelen, theater, dagjes weg.

Hij zoekt: een vrouw tussen de 70 en 78 jaar, creatief, financieel zelfstandig, leuk als ze van tuinieren houdt, huiselijk is en soms eens erop uit wil trekken, vakanties minder belangrijk, dierenliefhebster, normaal tot volslank postuur.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.