fbpx

Uiterst vitale, oudere man met een snelle tred en een jong uiterlijk. Grijs kort haar, 1.76m lang, slank, klassiek netjes gekleed. Weduwnaar, 2 kinderen, wereldburger. HTS gestudeerd, werkt nog als therapeut, rijdt auto. Hij is: een geanimeerde verteller, erg interessante gesprekspartner, een man van een lach en een traan, een wonderlijke wereldburger, ontwikkeld, rap, verzorgd, handig, slim, drukbezet, humoristisch.

Hij houdt van: schepen. Bouwt zijn eigen zeilschip naar eigen ontwerp, lezen, eropuit met de auto, fietsen, uiteten, mensen helpen met zijn werk.

Hij zoekt: een ontwikkelde vitale vrouw, communicatief sterk. Slank tot normaal postuur, netjes gekleed, tussen 1.60 en 1.70m lang. Een beetje een rappe vrouw, gezond, ze zet zich net als hij wat extra in om nog gezonder te leven. Niet rokend.

Aanvullende informatie

Leuke jong uitziende man, kaal geschoren hoofd, 1.81m, slank postuur, verzorgd uiterlijk, goed casual gekleed. Gescheiden, 2 kinderen, 1 kleinkind, dijkwoning met tuin, heeft gewerkt in de landbouwmechanisatie. Hij is: een beetje eigenwijs en wat rebels, een eigen mening, alles goed op orde, zelfstandig, zoekt in een vrouw een aanvulling op zijn leven. Zelf zegt hij: 'Je krijgt wat je ziet'.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, klussen, sleutelen, muziek luisteren, auto- en motorsport op tv, terrasje, concert, zon zee en strand vakanties.

Hij zoekt: een spontane vrouw, niet té druk, vrouwelijke verzorgde uitstraling, slank/normaal postuur, casual modern gekleed. Leuk als ze halflang of lang haar heeft. Ze is niet introvert maar durft over gevoelens te praten. Ze is huiselijk maar neemt ook initiatief om samen iets leuks te ondernemen. Ze is rond zijn eigen leeftijd, liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Grote man, gezet postuur, het type biker, snor, stekelhaar, makkelijk gekleed, tatoeages. Hij heeft diverse lange relaties gehad, heeft 2 kinderen, 3 kleinkinderen en een kat als huisdier. Hij werkt niet meer, heeft havenvakschool gedaan en is kraanmachinist geweest. Woonde op een schip, later in Spanje en nu tijdelijk in een camper. Hij is: rustig, eenvoudig, niet veeleisend, humoristisch, houdt van vrijheid, heeft een klein hartje, introvert type, dierenvriend.

Hij houdt van: tennis, fietsen, terrasje pakken, Spanje in de winter.

Hij zoekt: een niet werkende vrouw, die tijd heeft om samen leuke normale dingen te doen. Het liefst iemand die rookt of die niet zeurt dat hij rookt. Ze is gezellig, heeft humor, is lief, niet materialistisch of veeleisend. Ze houdt net als hij van een stuk vrijheid. Samen lachen en gek doen spreekt hem wel aan.

Aanvullende informatie

Hij is een rustige, vitale, sportieve en vriendelijke man met bruine ogen en een slank postuur. Hij kleedt zich sportief/casual en verder naar gelegenheid, rookt niet, drinkt wel bij gelegenheid een biertje of wijntje. Hij is een doener en houdt ervan om lekker bezig te zijn. Is zachtaardig, zelfstandig en ook een gevoelsmens. Hij heeft altijd hard gewerkt en veel in het buitenland gezeten voor zijn werk. Nu geniet hij zoveel mogelijk van het leven maar dat zou hij veel liever doen samen met een leuke vrouw.

Hij houdt van: fietsen, brommer rijden met de Oldtimer-club, Formule 1 of motorcross kijken en is graag op de hoogte van actualiteiten, verder houdt hij van lezen. Samen zou hij graag fietsen of wandelen, uit eten gaan of een terrasje pakken. Wat muziek betreft heeft hij een brede muzieksmaak, luistert zowel naar Sky Radio als Radio 538 maar kan ook klassieke muziek waarderen. Hij gaat graag op vakantie naar Tenerife maar staat ook open voor andere leuke bestemmingen. Op vakantie houdt hij van een combinatie van actief bezig zijn en relaxen. Hij houdt ook van verre reizen en zou graag nog eens teruggaan naar Australië of Nieuw-Zeeland.

Hij zoekt: een warme, oprechte, vrouwelijke vrouw (60-70). Zij is sportief, ondernemend maar ook huiselijk. Ze heeft een zacht karakter, is lief, zorgzaam en vindt het net als hij het ‘elkaar in je waarde laten’ heel belangrijk. Hij hoopt samen met haar te kunnen praten, leuke dingen te kunnen doen en lief en leed te kunnen delen en kijkt er naar uit om weer verliefd te worden.

Aanvullende informatie

Hij is: een lange, goed verzorgde man met een normaal postuur, donkerblond haar, grijs/groene ogen en een sportieve uitstraling. Qua kledingstijl kleedt hij zich zowel casual als naar gelegenheid. Hij heeft een lief karakter, is sociaal, bescheiden en gastvrij. Hij kan moeilijk stil zitten en is altijd wel bezig, zijn tempo ligt hoog. Verder is hij een actieve, eerlijke en ondernemende man, heeft een kalm voorkomen en is praktisch ingesteld. Hij rookt niet en heeft een Hbo-niveau.

Hij houdt van: hockey, traint een aantal keren in de week. Verder houdt hij van fietsen en wandelen. Is gek op de natuur, cultuur en boekenmarkten. Maakt graag een stadswandeling of bezoekt een beeldentuin. Hij heeft voorkeur voor bepaalde steden maar laat zich graag verrassen met een andere stad of dorp. Verder houdt hij ervan om uit eten te gaan of voor iemand te koken. Misschien ook leuk om samen te koken?
Hij bezoekt graag steden zowel in Nederland als in het buitenland. Landen die hij graag nog zou bezoeken zijn Ierland, Italië en Denemarken. Hij houdt niet van strandvakanties. Uiteraard is hij benieuwd naar de reissuggesties van zijn toekomstige partner.

Hij zoekt: hij ziet er naar uit om een actieve, verzorgde vrouw te ontmoeten. Zij is positief, heeft een lief karakter en neemt zelf initiatief. Verder komt ze ook graag in de natuur. Iemand die het leuk vindt om deel uit te maken van elkaars leven. Samen met haar wil hij leuke dingen doen, er zijn voor elkaar op de goede en juiste momenten en trots op elkaar zijn. Hij wil in eerste instantie een lat relatie opbouwen.

Aanvullende informatie

Vitale leuke man, jong uitziend, casual vlot gekleed, kaal hoofd, kort wit baardje en snor, hippe bril. Weduwnaar, 2 kinderen, 2 kleinkinderen, woont in een ruim appartement, werkte als chef in de chemie. Hij is: rustig, fit, verzorgd, sociaal, actief, zorgzaam, opgeruimd, zelfstandig en niet gebonden. Hij is geen roker.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, biljarten, schilderen, sociale contacten onderhouden, politiek, films, lezen, stedentrip, cruise, varen en de camper.

Hij zoekt: een spontane vrouw, sportief/vrouwelijk gekleed. Ze houdt van gezelligheid, durft open te communiceren, is breed geïnteresseerd, zorgzaam, vrolijk, makkelijk in de omgang, initiatief nemend, gelijkwaardig. Liever geen rookster.

Aanvullende informatie

Vriendelijke, vitale en positief ingestelde man met blauwe ogen en een normaal postuur. Hij kleedt zich casual, verzorgd en verder naar gelegenheid. Een Mbo-er met een eigen bedrijf. Hij rookt niet, drinkt wel bij gelegenheid een biertje of wijntje. Hij is: zorgzaam, gezellig, enthousiast en ook een gevoelsmens. Verder is hij zachtaardig, zelfstandig, sociaal en een prettige gesprekspartner. Hij is een harde werker maar zeker ook een levensgenieter, graag doet hij dit samen met de juiste partner!

Hij houdt van: wielrennen, mountainbiken, Formule 1 kijken en muziek luisteren. Tennissen zou hij graag doen met een leuke vrouw. Verder houdt hij er van om samen te fietsen of te wandelen en ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Hij is een muziekliefhebber en hobby dj, houdt van jaren '70 en jaren '80- muziek maar ook klassieke muziek gaat hij steeds meer waarderen. Hij gaat graag op vakantie naar Spanje of Mallorca. Daar onderneemt hij sportieve activiteiten maar houdt ook van relaxen op het strand of een cultureel uitstapje.

Hij zoekt: een warme, spontane, gezellige en verzorgd uitziende vrouw (55-70). Zij is sportief, ondernemend maar ook huiselijk. Heeft een zacht karakter, is lief, zorgzaam en houdt van een goed gesprek. Hij hoopt samen met haar te kunnen lachen, praten en leuke dingen te kunnen doen. Hij wil in eerste instantie een stabiele lat relatie opbouwen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.