fbpx

Empathische man van 63 jaar uit ’t Gooi

Beschrijving

Hij is een vriendelijke, empathische man van 1m78 lang met kort grijs haar, een licht stoppelbaardje, blauwgrijze ogen en draagt een montuurloze bril en kleedt zich casual. Hij is gescheiden en woont in een eigen appartement aan de rand van de hei.

Hij houdt van: fietsen, wandelen, (filmhuis-)films, musicals, koken, fotograferen/filmen, musea en theaters bezoeken, klussen in huis en trekt er graag op uit met zijn Volkswagen-kampeerbusje. Hij snuift dan graag de cultuur, historie en natuur op en leert graag de lokale mensen kennen. Hij is een prettige gesprekspartner, kan goed luisteren, is zeker in voor iets nieuws, heeft goed relativerend vermogen, soms perfectionistisch maar ook optimistisch ingesteld en nieuwsgierig. Hij rookt/drinkt niet en gaat bewust met voeding om. HBO-universitair werk/denkniveau.

Hij zoekt: een energieke, ondernemende, breed geïnteresseerde en empathische vrouw op HBO-universitair werk/denkniveau tussen de 55-65 jaar, die makkelijk contacten legt met andere mensen en graag samen met hem wil wandelen, fietsen, films kijken, musea en theater bezoeken, maar ook om met hem in zijn busje te kamperen. Een vrouw die liefde kan geven en ontvangen en net als hij van gezelligheid houdt. Een vrouw, die een eigen leven heeft en wil behouden. De vrouw woont in een straal van 30-40 km rond het Gooi en is financieel onafhankelijk. HBO-universitair werk/denkniveau.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.