fbpx

Energieke man van 62 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Moderne, vlotte man van 1,84 m lang en slank postuur. Hij heeft een vriendelijke blik met bruine ogen. Bruin, grijzend haar, een kort baardje en een snor. Hij heeft een eigen, moderne en sportieve kledingstijl en vindt het belangrijk om goed voor de dag te komen. Gescheiden, twee kinderen en drie kleinkinderen. Rookt niet, geen huisdieren (geen bezwaar tegen). Drinkt een biertje met vrienden of wijntje bij gelegenheid. Verantwoordelijke functie bij bedrijf in Amsterdam.

Hij is: sociaal, gezellig en een makkelijke prater. Iets afwachtend maar daarnaast open en oprecht. Behulpzaam, impulsief en een doorzetter. Een man met humor en een goed zelfbeeld. Sportief, ondernemend en nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen. Graag omringd door familie of vrienden, hij geniet van een etentje of borreltje in de tuin of op het terras. Is op de hoogte van de actualiteit en houdt van ‘feel good’ tv programma’s. Regelmatig als coach te vinden bij de voetbalvereniging, doet aan fitness en hardlopen. Mbo/Hbo niveau.

Hij houdt van: de kleine dingen die het leven mooi maken. Een goed gesprek, de zon die schijnt als je opstaat. Muziek is heel belangrijk, hij speelt gitaar en luistert veel muziek in zijn vrije tijd. Jazz, blues, maar ook klassiek en pop. Bezoekt graag een concert maar geniet ook van ergens eten, een weekend weg of een wandeling maken. Maakt graag verre reizen. Genieten van het leven met een positieve denkwijze en met respect naar anderen.

Hij zoekt: een spontane vrouw, zelfverzekerd en verzorgd. Een vrouw met humor, interesse en een open karakter. Ze rookt niet, is actief en heeft haar leven op de rit. Met haar wil hij sparren, de dag doornemen en vooral genieten van het al het moois wat het leven (nog meer) te bieden heeft. Respect voor elkaar en niet overal stil bij blijven staan. Intimiteit opbouwen met geborgenheid en vertrouwen.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.