Energieke man van 68 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Hij heeft blauwe ogen en een gemillimeterd geschoren hoofd, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid.  Zijn karakter is: pro actief, ondernemend, creatief, innovatief, multifunctioneel, serieus, attent, galant, charmant en sociaal. Daarnaast heeft hij ook humor. Uit zijn huwelijk zijn 2 zoons geboren, beiden ruimschoots volwassen en uitwonend. Zijn ruime vrijstaande woning met veel grond is prima op orde en gezellig ingericht. Hij doet zelf de complete huishouding. Daarbij is hij nog parttime actief binnen zijn bedrijf (HBO). Hierdoor beschikt hij over voldoende tijd om een leuke relatie op te bouwen.

Hij houdt van: lezen van vakbladen, zelfgemaakte foto's bewerken, met vrienden ergens iets eten, drinken, biljarten, fietsen en wandelen. Qua vakanties heeft hij alle werelddelen en Europese landen bezocht.  Met de juiste vrouw wil hij van alles ondernemen.

Hij zoekt: een eerlijke, enigszins pittige en aantrekkelijke vrouw met een eigen mening en de juiste intenties.  Hij rookt niet en drinkt met mate.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.